ho3in-life

2 تا سوال، در مورد پابلیش پست

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان.

بازم تاپیک زدم امیدوارم مزاحم کسی نشده باشم.

2 تا سوال داشتم.

یکی این که برای این که پستی رو که قبلا پابلیش شده بخوام دوباره مثل یه پست تازه پابلیش شده بیارمش اولین پست در صفحه اول باید چی کار کنم ؟ یعنی مثلا پست رو پابلیش کردم بعد بعد از مثلا یه روی میخوام یه لینک بهش اضافه کنم، حالا پست هم رفته چند صفحه بعد، واسه این که بخوام ویرایش مثل یه پابلیش جدید عمل کنه و پست رو بیاره اول چی کار باید بکنم ؟

2 هم این که آیا ادامه مطلب واسه پستا واسه سایت مفیده ؟ روی الکسا، بازدید و View های سایت ؟

ممنون میشم کمکم کنید. یه دریا از دوستان ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- تاریخ انتشار پست را تغییر دهید . در ویرایش پست > سایدبار سمت چپ یا ویرایش سریع پست

2- کاربرد ادامه مطلب برای مطالب زیاد هست و بازدید کننده هم به همراه دارد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- تاریخ انتشار پست را تغییر دهید . در ویرایش پست > سایدبار سمت چپ یا ویرایش سریع پست

2- کاربرد ادامه مطلب برای مطالب زیاد هست و بازدید کننده هم به همراه دارد

واسه 1 دقیق نفهمیدم که کجا رو منظورتونه الان دارم میگردم اما پیدا نمیکنم. باید تاریخ بهش بدی ؟

2. موضوعات زیاد مثلا چقدر ؟ من یه توضیح در مورد نرم افزار میزارم و یه لینک دانلود نیازه ؟! اصلا ارزششو داره ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1

http://quick-markup.com/image/5198e1a2757c8

http://quick-markup.com/image/5198e17290bed

2- یک امکانی هست که شما میتوانید به دلخواه استفاده کنید یا نه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس آخرین تغییر

در فایل functions پوسته


function hwl_home_pagesize( $query ) {
if ( is_home()){
$query->set( 'orderby', 'modified' );
$query->set( 'order', 'desc' );
return;
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'hwl_home_pagesize', 1 );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس آخرین تغییر

در فایل functions پوسته


function hwl_home_pagesize( $query ) {
if ( is_home()){
$query->set( 'orderby', 'modified' );
$query->set( 'order', 'desc' );
return;
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'hwl_home_pagesize', 1 );

این رو باید چی کارش کرد ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو باید چی کارش کرد ؟!

در فایل functions پوسته

+ قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
+ قرار دهید

ببخشید میتونم بپرسم که باید توی هاست اینو بزارم یا تو وردپرس ؟ اگه تو هاست باید بزارم باید براش درست کنم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید میتونم بپرسم که باید توی هاست اینو بزارم یا تو وردپرس ؟ اگه تو هاست باید بزارم باید براش درست کنم ؟!

در پوسته های وردپرس فایلی در پوشه هست به نام functions.php که کد را باید در این فایل قرار دهید

در پوشه قالب جاری

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در پوسته های وردپرس فایلی در پوشه هست به نام functions.php که کد را باید در این فایل قرار دهید در پوشه قالب جاری

والا نمیدونم کجاست ... شرمندتون دارم میشم. توی هاسته ؟ اسمه انگلیسیش چیه ؟!

ببخشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی هاست

توی مسیر

wp-content/themes/اسم پوسته شما

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی هاست

توی مسیر

wp-content/themes/اسم پوسته شما

توی خوده پوشه تم بزارم این فایل جدید رو یا باید دوباره وارد یه پوشه دیگه بشی ؟ 2 3 تا پوشه هست که شمارن twenty twelve و ........

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست آقا پارسای گل و آقا مرتضی گل درد نکنه. همه چیز اوکی شد همونطور که آقا پارسا واسه کد گفتند. دست گلتون درد نکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید