ho3in-life

2 تا سوال، در مورد پابلیش پست

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان.

بازم تاپیک زدم امیدوارم مزاحم کسی نشده باشم.

2 تا سوال داشتم.

یکی این که برای این که پستی رو که قبلا پابلیش شده بخوام دوباره مثل یه پست تازه پابلیش شده بیارمش اولین پست در صفحه اول باید چی کار کنم ؟ یعنی مثلا پست رو پابلیش کردم بعد بعد از مثلا یه روی میخوام یه لینک بهش اضافه کنم، حالا پست هم رفته چند صفحه بعد، واسه این که بخوام ویرایش مثل یه پابلیش جدید عمل کنه و پست رو بیاره اول چی کار باید بکنم ؟

2 هم این که آیا ادامه مطلب واسه پستا واسه سایت مفیده ؟ روی الکسا، بازدید و View های سایت ؟

ممنون میشم کمکم کنید. یه دریا از دوستان ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- تاریخ انتشار پست را تغییر دهید . در ویرایش پست > سایدبار سمت چپ یا ویرایش سریع پست

2- کاربرد ادامه مطلب برای مطالب زیاد هست و بازدید کننده هم به همراه دارد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- تاریخ انتشار پست را تغییر دهید . در ویرایش پست > سایدبار سمت چپ یا ویرایش سریع پست

2- کاربرد ادامه مطلب برای مطالب زیاد هست و بازدید کننده هم به همراه دارد

واسه 1 دقیق نفهمیدم که کجا رو منظورتونه الان دارم میگردم اما پیدا نمیکنم. باید تاریخ بهش بدی ؟

2. موضوعات زیاد مثلا چقدر ؟ من یه توضیح در مورد نرم افزار میزارم و یه لینک دانلود نیازه ؟! اصلا ارزششو داره ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1

http://quick-markup.com/image/5198e1a2757c8

http://quick-markup.com/image/5198e17290bed

2- یک امکانی هست که شما میتوانید به دلخواه استفاده کنید یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس آخرین تغییر

در فایل functions پوسته


function hwl_home_pagesize( $query ) {
if ( is_home()){
$query->set( 'orderby', 'modified' );
$query->set( 'order', 'desc' );
return;
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'hwl_home_pagesize', 1 );

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس آخرین تغییر

در فایل functions پوسته


function hwl_home_pagesize( $query ) {
if ( is_home()){
$query->set( 'orderby', 'modified' );
$query->set( 'order', 'desc' );
return;
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'hwl_home_pagesize', 1 );

این رو باید چی کارش کرد ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو باید چی کارش کرد ؟!

در فایل functions پوسته

+ قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
+ قرار دهید

ببخشید میتونم بپرسم که باید توی هاست اینو بزارم یا تو وردپرس ؟ اگه تو هاست باید بزارم باید براش درست کنم ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید میتونم بپرسم که باید توی هاست اینو بزارم یا تو وردپرس ؟ اگه تو هاست باید بزارم باید براش درست کنم ؟!

در پوسته های وردپرس فایلی در پوشه هست به نام functions.php که کد را باید در این فایل قرار دهید

در پوشه قالب جاری

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در پوسته های وردپرس فایلی در پوشه هست به نام functions.php که کد را باید در این فایل قرار دهید در پوشه قالب جاری

والا نمیدونم کجاست ... شرمندتون دارم میشم. توی هاسته ؟ اسمه انگلیسیش چیه ؟!

ببخشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی هاست

توی مسیر

wp-content/themes/اسم پوسته شما

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی هاست

توی مسیر

wp-content/themes/اسم پوسته شما

توی خوده پوشه تم بزارم این فایل جدید رو یا باید دوباره وارد یه پوشه دیگه بشی ؟ 2 3 تا پوشه هست که شمارن twenty twelve و ........

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید