ho3in-life

2 تا سوال، در مورد پابلیش پست

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان.

بازم تاپیک زدم امیدوارم مزاحم کسی نشده باشم.

2 تا سوال داشتم.

یکی این که برای این که پستی رو که قبلا پابلیش شده بخوام دوباره مثل یه پست تازه پابلیش شده بیارمش اولین پست در صفحه اول باید چی کار کنم ؟ یعنی مثلا پست رو پابلیش کردم بعد بعد از مثلا یه روی میخوام یه لینک بهش اضافه کنم، حالا پست هم رفته چند صفحه بعد، واسه این که بخوام ویرایش مثل یه پابلیش جدید عمل کنه و پست رو بیاره اول چی کار باید بکنم ؟

2 هم این که آیا ادامه مطلب واسه پستا واسه سایت مفیده ؟ روی الکسا، بازدید و View های سایت ؟

ممنون میشم کمکم کنید. یه دریا از دوستان ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- تاریخ انتشار پست را تغییر دهید . در ویرایش پست > سایدبار سمت چپ یا ویرایش سریع پست

2- کاربرد ادامه مطلب برای مطالب زیاد هست و بازدید کننده هم به همراه دارد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- تاریخ انتشار پست را تغییر دهید . در ویرایش پست > سایدبار سمت چپ یا ویرایش سریع پست

2- کاربرد ادامه مطلب برای مطالب زیاد هست و بازدید کننده هم به همراه دارد

واسه 1 دقیق نفهمیدم که کجا رو منظورتونه الان دارم میگردم اما پیدا نمیکنم. باید تاریخ بهش بدی ؟

2. موضوعات زیاد مثلا چقدر ؟ من یه توضیح در مورد نرم افزار میزارم و یه لینک دانلود نیازه ؟! اصلا ارزششو داره ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1

http://quick-markup.com/image/5198e1a2757c8

http://quick-markup.com/image/5198e17290bed

2- یک امکانی هست که شما میتوانید به دلخواه استفاده کنید یا نه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس آخرین تغییر

در فایل functions پوسته


function hwl_home_pagesize( $query ) {
if ( is_home()){
$query->set( 'orderby', 'modified' );
$query->set( 'order', 'desc' );
return;
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'hwl_home_pagesize', 1 );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس آخرین تغییر

در فایل functions پوسته


function hwl_home_pagesize( $query ) {
if ( is_home()){
$query->set( 'orderby', 'modified' );
$query->set( 'order', 'desc' );
return;
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'hwl_home_pagesize', 1 );

این رو باید چی کارش کرد ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو باید چی کارش کرد ؟!

در فایل functions پوسته

+ قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
+ قرار دهید

ببخشید میتونم بپرسم که باید توی هاست اینو بزارم یا تو وردپرس ؟ اگه تو هاست باید بزارم باید براش درست کنم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید میتونم بپرسم که باید توی هاست اینو بزارم یا تو وردپرس ؟ اگه تو هاست باید بزارم باید براش درست کنم ؟!

در پوسته های وردپرس فایلی در پوشه هست به نام functions.php که کد را باید در این فایل قرار دهید

در پوشه قالب جاری

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در پوسته های وردپرس فایلی در پوشه هست به نام functions.php که کد را باید در این فایل قرار دهید در پوشه قالب جاری

والا نمیدونم کجاست ... شرمندتون دارم میشم. توی هاسته ؟ اسمه انگلیسیش چیه ؟!

ببخشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی هاست

توی مسیر

wp-content/themes/اسم پوسته شما

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی هاست

توی مسیر

wp-content/themes/اسم پوسته شما

توی خوده پوشه تم بزارم این فایل جدید رو یا باید دوباره وارد یه پوشه دیگه بشی ؟ 2 3 تا پوشه هست که شمارن twenty twelve و ........

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست آقا پارسای گل و آقا مرتضی گل درد نکنه. همه چیز اوکی شد همونطور که آقا پارسا واسه کد گفتند. دست گلتون درد نکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir