great2012

مشکل اینترنت اکسپلورر با فلوت

4 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

بعد از راستچین کردن کامل قالب متوجه شدم که قسمت منوی سایت در اینترنت اکسپلورر نمایش داده نمیشه و خیلی دور میره و این مشکل بعد از اضافه کردن فلوت ایجاد شد. حالا می خواستم که کد مخصوص برای اینترنت اکسپلورر بدم(padding) که بیاد سر جاش حالا چجوری میتونم برای اینترنت اکسپلورر جداگانه کد بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای این کار میتونی از این استفاده کنی :


<!--[if IE]>
آدرس استایل مربوط به اینترنت اکسپلورر

<![endif]-->

اگر مرورگر ie باشه این استایل لود میشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

برای این کار میتونی از این استفاده کنی :


<!--[if IE]>
آدرس استایل مربوط به اینترنت اکسپلورر

<![endif]-->

اگر مرورگر ie باشه این استایل لود میشه

ممنون از شما

من سایت رو با همه ی مرور گر ها سازگار کردم الان فقطie 7 مونده من باید این کد رو در استایل ie7 بذارم اما هر جا میذارم درست جواب نمیده میشه بگید باید کجا بذارمش؟

کد:


ul.art-menu {
float: right;
}

استایل ie 7:

ul.art-menu {

float: left;

}

/* begin Box, Sheet */

.art-Sheet-tl

{

clip: rect(auto 33px 33px auto);

}

.art-Sheet-tr

{

clip: rect(auto auto 33px 33px);

}

.art-Sheet-bl

{

clip: rect(33px 33px auto auto);

}

.art-Sheet-br

{

clip: rect(33px auto auto 33px);

}

.art-Sheet-tc

{

clip: rect(auto auto 33px auto);

}

.art-Sheet-bc

{

clip: rect(33px auto auto auto);

}

.art-Sheet-cr

{

clip: rect(auto auto auto 33px);

}

.art-Sheet-cl

{

clip: rect(auto 33px auto auto);

}

.art-Sheet-body

{

zoom: 1;

}

/* end Box, Sheet */

/* begin Menu */

.art-nav .r

{

clip: rect(auto auto auto 1003px);

}

/* end Menu */

/* begin MenuItem */

.art-menu a .r

{

clip: rect(auto auto auto 413px);

}

/* end MenuItem */

/* begin Box, Block */

.art-Block-body

{

zoom: 1;

}

/* end Box, Block */

/* begin Box, BlockContent */

.art-BlockContent-tl

{

clip: rect(auto 1px 1px auto);

}

.art-BlockContent-tr

{

clip: rect(auto auto 1px 1px);

}

.art-BlockContent-bl

{

clip: rect(1px 1px auto auto);

}

.art-BlockContent-br

{

clip: rect(1px auto auto 1px);

}

.art-BlockContent-tc

{

clip: rect(auto auto 1px auto);

}

.art-BlockContent-bc

{

clip: rect(1px auto auto auto);

}

.art-BlockContent-cr

{

clip: rect(auto auto auto 1px);

}

.art-BlockContent-cl

{

clip: rect(auto 1px auto auto);

}

.art-BlockContent-body

{

zoom: 1;

}

/* end Box, BlockContent */

/* begin Box, Post */

.art-Post-tl

{

clip: rect(auto 7px 7px auto);

}

.art-Post-tr

{

clip: rect(auto auto 7px 7px);

}

.art-Post-bl

{

clip: rect(7px 7px auto auto);

}

.art-Post-br

{

clip: rect(7px auto auto 7px);

}

.art-Post-tc

{

clip: rect(auto auto 7px auto);

}

.art-Post-bc

{

clip: rect(7px auto auto auto);

}

.art-Post-cr

{

clip: rect(auto auto auto 7px);

}

.art-Post-cl

{

clip: rect(auto 7px auto auto);

}

.art-Post-body

{

zoom: 1;

}

/* end Box, Post */

/* begin PostContent */

.art-PostContent

{

height:1%;

}

/* end PostContent */

/* begin Button */

.art-button-wrapper .r

{

clip: rect(auto auto auto 408px);

}

/* end Button */

برای بقیه ورژن ها مشکل حل شده فقط این ورژن مونده بازم ممنون

ویرایش :

الان متوجه شدم که خود اون کد هست اما با تغییرش درست نمیشه ولی وقتی به استایل یک مرورگر دیگه ارجاع میدم درست میشه مشکلش کجاست؟

ویرایش شده در توسط Morteza
از longbox استفاده کنید!
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطالعه این مطلب رو پیشنهاد میکنم:

http://css-tricks.com/how-to-create-an-ie-only-stylesheet/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر