• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
abolfazl

مشكلات دكمه ادامه مطلب و ثبت نظر

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اين ادرس سايتمونه:http://www.k-zaminy.ir

نميدونم چرا دكمه ي ادامه مطلب تو مروگرهايي به جز فاير فاكس از جاش خارج ميشه

ميشه راهنماييم كنيد درستش كنم؟

همين طور دكمه ثبت نظر و ميخام تعميرش كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو همه ي مرورگرها بهم ريختست؟

دستتون درد نكنه

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ie باید استایل جدا تعریف کنید مقالات css این سایت را بخوانید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون

اما با كد زياد آشنايي ندارم

دوستان شما ميتونيد درستش كنيد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون

اما با كد زياد آشنايي ندارم

دوستان شما ميتونيد درستش كنيد؟

درود ...

آدرس سایتی که گذاشتید باز نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

عبارت زیر رو در قسمت کلاس ادامه مطلب کپی کن


@media screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio:0) {
.wp-parsi{
margin-top:-10px;
}
}

به جای wp-parsi کلاس ادامه مطلب رو بنویس

و عدد 10 - رو کم یا زیاد کن تا ادامه مطلب سر جا بشینه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون

اما با كد زياد آشنايي ندارم

دوستان شما ميتونيد درستش كنيد؟

درود ...

آدرس سایتی که گذاشتید باز نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ...

آدرس سایتی که گذاشتید باز نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد ؟!

بدون www

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان دستتون درد نكنه :)

آقاي نورزاد من نميدونم كلاس ادامه مطلبم چيه؟

درضمن من تازه متوجه شدم!!! چرا سايتم با www. بالا نمياد و بدون اون بالا مياد؟!

ولي بعد از يه مدت به حالت عادي بر ميگرده يعني بعضي موقع ها اين مشكل پيش مياد دليلش چي ميتونه باشه؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان دستتون درد نكنه :)

آقاي نورزاد من نميدونم كلاس ادامه مطلبم چيه؟

درضمن من تازه متوجه شدم!!! چرا سايتم با www. بالا نمياد و بدون اون بالا مياد؟!

ولي بعد از يه مدت به حالت عادي بر ميگرده يعني بعضي موقع ها اين مشكل پيش مياد دليلش چي ميتونه باشه؟

کدی که پیوست کردم رو به جایی کد های style.css جایگذین کن

style.zip

ریدایرکت کنید مشکل حل میشه

کد زیر رو در .htacces کپی کن


Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} .
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^mysite.com [NC]
RewriteRule (.*) http://www.mysite.com/$1 [R=301,L]

به جای mysite.com آدرس سایت خودت رو بنویس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش دستت درد نكنه

خدا خيرت بده :) واقعا زحمت كشيدي

فقط اقاي نورزاد ما اين كد و به آخر فايل htacces اضافه كرديم اشكال نداره؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست همتون درد نكنه دوباره يكي ديگه از مشكلاتم و حل كرديد :)

فقط آقاي نورزاد اون دكمه ي ادامه ي مطلب تو مرور گر هاي ديگه اومد سرجاي خودش اما و نشانگر رو روش مياري از جاش خارج ميشه!!!

براي اين بايد چي كار كنم؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست همتون درد نكنه دوباره يكي ديگه از مشكلاتم و حل كرديد :)

فقط آقاي نورزاد اون دكمه ي ادامه ي مطلب تو مرور گر هاي ديگه اومد سرجاي خودش اما و نشانگر رو روش مياري از جاش خارج ميشه!!!

براي اين بايد چي كار كنم؟

جایگذین کنید

style.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقاي نورزاد دستتون درد نكنه مشكل دكمه ي ادامه مطلب به كل حل شد

ان شاءالله مشكلات توي زندگيتون به راحتي حل بشه البته آرزومون اينه كه مشكلي نداشته باشيد يعني براي همه آرزومون اينه...

--------------------------------------

حالا دوستان چه جوري دكمه ي ثبت نظر و درستش كنم خراب نيستا

يه حالت بدي داره خودتون تو سايت ببينيدش:

http://k-zaminy.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای آی دی submit استایل تعریف کنید درست میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اما ايني كه گفتيد چه جوري عملي ميشه؟ :wacko:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اما ايني كه گفتيد چه جوري عملي ميشه؟ :wacko:

دقیقا میخواید چجوری بشه؟
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشكل اين دكمه تو خرابي حالتش كه كلمه ي(ثبت نظر) به خط پايينش چسبيده

ميخام كاري كنم كه اين كلمه بياد وسط كادر چه جوري درستش كنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

مشكل اين دكمه تو خرابي حالتش كه كلمه ي(ثبت نظر) به خط پايينش چسبيده

ميخام كاري كنم كه اين كلمه بياد وسط كادر چه جوري درستش كنم؟

اگه مشکلتون دکمه ثبت نظره:


padding: 3px 5px;

رو در خط 1119 style.css به


padding: 3px 5px 30px;

تبدیل کنید.

ویرایش شده در توسط someone
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری