• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
abolfazl

مشكلات دكمه ادامه مطلب و ثبت نظر

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اين ادرس سايتمونه:http://www.k-zaminy.ir

نميدونم چرا دكمه ي ادامه مطلب تو مروگرهايي به جز فاير فاكس از جاش خارج ميشه

ميشه راهنماييم كنيد درستش كنم؟

همين طور دكمه ثبت نظر و ميخام تعميرش كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو همه ي مرورگرها بهم ريختست؟

دستتون درد نكنه

ویرایش شده در توسط abolfazl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ie باید استایل جدا تعریف کنید مقالات css این سایت را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خيلي ممنون

اما با كد زياد آشنايي ندارم

دوستان شما ميتونيد درستش كنيد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خيلي ممنون

اما با كد زياد آشنايي ندارم

دوستان شما ميتونيد درستش كنيد؟

درود ...

آدرس سایتی که گذاشتید باز نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

عبارت زیر رو در قسمت کلاس ادامه مطلب کپی کن


@media screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio:0) {
.wp-parsi{
margin-top:-10px;
}
}

به جای wp-parsi کلاس ادامه مطلب رو بنویس

و عدد 10 - رو کم یا زیاد کن تا ادامه مطلب سر جا بشینه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خيلي ممنون

اما با كد زياد آشنايي ندارم

دوستان شما ميتونيد درستش كنيد؟

درود ...

آدرس سایتی که گذاشتید باز نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود ...

آدرس سایتی که گذاشتید باز نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد ؟!

بدون www

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان دستتون درد نكنه :)

آقاي نورزاد من نميدونم كلاس ادامه مطلبم چيه؟

درضمن من تازه متوجه شدم!!! چرا سايتم با www. بالا نمياد و بدون اون بالا مياد؟!

ولي بعد از يه مدت به حالت عادي بر ميگرده يعني بعضي موقع ها اين مشكل پيش مياد دليلش چي ميتونه باشه؟

ویرایش شده در توسط abolfazl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان دستتون درد نكنه :)

آقاي نورزاد من نميدونم كلاس ادامه مطلبم چيه؟

درضمن من تازه متوجه شدم!!! چرا سايتم با www. بالا نمياد و بدون اون بالا مياد؟!

ولي بعد از يه مدت به حالت عادي بر ميگرده يعني بعضي موقع ها اين مشكل پيش مياد دليلش چي ميتونه باشه؟

کدی که پیوست کردم رو به جایی کد های style.css جایگذین کن

style.zip

ریدایرکت کنید مشکل حل میشه

کد زیر رو در .htacces کپی کن


Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} .
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^mysite.com [NC]
RewriteRule (.*) http://www.mysite.com/$1 [R=301,L]

به جای mysite.com آدرس سایت خودت رو بنویس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش دستت درد نكنه

خدا خيرت بده :) واقعا زحمت كشيدي

فقط اقاي نورزاد ما اين كد و به آخر فايل htacces اضافه كرديم اشكال نداره؟

ویرایش شده در توسط abolfazl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دست همتون درد نكنه دوباره يكي ديگه از مشكلاتم و حل كرديد :)

فقط آقاي نورزاد اون دكمه ي ادامه ي مطلب تو مرور گر هاي ديگه اومد سرجاي خودش اما و نشانگر رو روش مياري از جاش خارج ميشه!!!

براي اين بايد چي كار كنم؟

ویرایش شده در توسط abolfazl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دست همتون درد نكنه دوباره يكي ديگه از مشكلاتم و حل كرديد :)

فقط آقاي نورزاد اون دكمه ي ادامه ي مطلب تو مرور گر هاي ديگه اومد سرجاي خودش اما و نشانگر رو روش مياري از جاش خارج ميشه!!!

براي اين بايد چي كار كنم؟

جایگذین کنید

style.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقاي نورزاد دستتون درد نكنه مشكل دكمه ي ادامه مطلب به كل حل شد

ان شاءالله مشكلات توي زندگيتون به راحتي حل بشه البته آرزومون اينه كه مشكلي نداشته باشيد يعني براي همه آرزومون اينه...

--------------------------------------

حالا دوستان چه جوري دكمه ي ثبت نظر و درستش كنم خراب نيستا

يه حالت بدي داره خودتون تو سايت ببينيدش:

http://k-zaminy.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای آی دی submit استایل تعریف کنید درست میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اما ايني كه گفتيد چه جوري عملي ميشه؟ :wacko:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اما ايني كه گفتيد چه جوري عملي ميشه؟ :wacko:

دقیقا میخواید چجوری بشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

مشكل اين دكمه تو خرابي حالتش كه كلمه ي(ثبت نظر) به خط پايينش چسبيده

ميخام كاري كنم كه اين كلمه بياد وسط كادر چه جوري درستش كنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

مشكل اين دكمه تو خرابي حالتش كه كلمه ي(ثبت نظر) به خط پايينش چسبيده

ميخام كاري كنم كه اين كلمه بياد وسط كادر چه جوري درستش كنم؟

اگه مشکلتون دکمه ثبت نظره:


padding: 3px 5px;

رو در خط 1119 style.css به


padding: 3px 5px 30px;

تبدیل کنید.

ویرایش شده در توسط someone

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری