• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
abolfazl

مشكلات دكمه ادامه مطلب و ثبت نظر

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اين ادرس سايتمونه:http://www.k-zaminy.ir

نميدونم چرا دكمه ي ادامه مطلب تو مروگرهايي به جز فاير فاكس از جاش خارج ميشه

ميشه راهنماييم كنيد درستش كنم؟

همين طور دكمه ثبت نظر و ميخام تعميرش كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو همه ي مرورگرها بهم ريختست؟

دستتون درد نكنه

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ie باید استایل جدا تعریف کنید مقالات css این سایت را بخوانید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون

اما با كد زياد آشنايي ندارم

دوستان شما ميتونيد درستش كنيد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون

اما با كد زياد آشنايي ندارم

دوستان شما ميتونيد درستش كنيد؟

درود ...

آدرس سایتی که گذاشتید باز نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

عبارت زیر رو در قسمت کلاس ادامه مطلب کپی کن


@media screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio:0) {
.wp-parsi{
margin-top:-10px;
}
}

به جای wp-parsi کلاس ادامه مطلب رو بنویس

و عدد 10 - رو کم یا زیاد کن تا ادامه مطلب سر جا بشینه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون

اما با كد زياد آشنايي ندارم

دوستان شما ميتونيد درستش كنيد؟

درود ...

آدرس سایتی که گذاشتید باز نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ...

آدرس سایتی که گذاشتید باز نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد ؟!

بدون www

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان دستتون درد نكنه :)

آقاي نورزاد من نميدونم كلاس ادامه مطلبم چيه؟

درضمن من تازه متوجه شدم!!! چرا سايتم با www. بالا نمياد و بدون اون بالا مياد؟!

ولي بعد از يه مدت به حالت عادي بر ميگرده يعني بعضي موقع ها اين مشكل پيش مياد دليلش چي ميتونه باشه؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان دستتون درد نكنه :)

آقاي نورزاد من نميدونم كلاس ادامه مطلبم چيه؟

درضمن من تازه متوجه شدم!!! چرا سايتم با www. بالا نمياد و بدون اون بالا مياد؟!

ولي بعد از يه مدت به حالت عادي بر ميگرده يعني بعضي موقع ها اين مشكل پيش مياد دليلش چي ميتونه باشه؟

کدی که پیوست کردم رو به جایی کد های style.css جایگذین کن

style.zip

ریدایرکت کنید مشکل حل میشه

کد زیر رو در .htacces کپی کن


Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} .
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^mysite.com [NC]
RewriteRule (.*) http://www.mysite.com/$1 [R=301,L]

به جای mysite.com آدرس سایت خودت رو بنویس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش دستت درد نكنه

خدا خيرت بده :) واقعا زحمت كشيدي

فقط اقاي نورزاد ما اين كد و به آخر فايل htacces اضافه كرديم اشكال نداره؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست همتون درد نكنه دوباره يكي ديگه از مشكلاتم و حل كرديد :)

فقط آقاي نورزاد اون دكمه ي ادامه ي مطلب تو مرور گر هاي ديگه اومد سرجاي خودش اما و نشانگر رو روش مياري از جاش خارج ميشه!!!

براي اين بايد چي كار كنم؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست همتون درد نكنه دوباره يكي ديگه از مشكلاتم و حل كرديد :)

فقط آقاي نورزاد اون دكمه ي ادامه ي مطلب تو مرور گر هاي ديگه اومد سرجاي خودش اما و نشانگر رو روش مياري از جاش خارج ميشه!!!

براي اين بايد چي كار كنم؟

جایگذین کنید

style.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقاي نورزاد دستتون درد نكنه مشكل دكمه ي ادامه مطلب به كل حل شد

ان شاءالله مشكلات توي زندگيتون به راحتي حل بشه البته آرزومون اينه كه مشكلي نداشته باشيد يعني براي همه آرزومون اينه...

--------------------------------------

حالا دوستان چه جوري دكمه ي ثبت نظر و درستش كنم خراب نيستا

يه حالت بدي داره خودتون تو سايت ببينيدش:

http://k-zaminy.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای آی دی submit استایل تعریف کنید درست میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اما ايني كه گفتيد چه جوري عملي ميشه؟ :wacko:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي دستتون درد نكنه

اما ايني كه گفتيد چه جوري عملي ميشه؟ :wacko:

دقیقا میخواید چجوری بشه؟
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشكل اين دكمه تو خرابي حالتش كه كلمه ي(ثبت نظر) به خط پايينش چسبيده

ميخام كاري كنم كه اين كلمه بياد وسط كادر چه جوري درستش كنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

مشكل اين دكمه تو خرابي حالتش كه كلمه ي(ثبت نظر) به خط پايينش چسبيده

ميخام كاري كنم كه اين كلمه بياد وسط كادر چه جوري درستش كنم؟

اگه مشکلتون دکمه ثبت نظره:


padding: 3px 5px;

رو در خط 1119 style.css به


padding: 3px 5px 30px;

تبدیل کنید.

ویرایش شده در توسط someone
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری