• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
mahdi.a

محدود کردن کلمات

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

یه سوال ؟

من میخوام یه کاری انجام بدم ولی نمیدونم چه جوری باید این کارو کنم ...

فرض کنید ما یک جمله 10 کلمه ای داریم حالا میخوایم مثلا دو کلمه اول جمله تو خط اول با یه رنگ دیگه مشخص شه و بقیه کلمات بره خط بعدی و با یه رنگ دیگه ...

البته من زیاد گشتم که بتونم با CSS این کارو انجام بدم ولی تا اونجایی من گشتم CSS فقط میتونه کلمه اول هر جمله بهش یه استایل خاص بده ..

اگه دستوری باشه که با CSS بشه انجامش بدم عالی میشه .

ممنون از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با جی کوئری


http://jsbin.com/osovul/1/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی css می تونی before یا after تعریف کنی و یک جمله مشخص را قبل از یک لایه یا بعدش قرار بدی که این جمله می تونه هر قالبی داشته و می تونه بعضی از خاصیت ها رو هم حمل کنه


<p>جمله اول نوشته </p>
<style>
p:before {
display:block;
background: #369;
content:"جمله ای در قبل از هر پاراگراف";
}
</style>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

.

ویرایش شده در توسط ااا TakWarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی css می تونی before یا after تعریف کنی و یک جمله مشخص را قبل از یک لایه یا بعدش قرار بدی که این جمله می تونه هر قالبی داشته و می تونه بعضی از خاصیت ها رو هم حمل کنه


<p>جمله اول نوشته </p>
<style>
p:before {
display:block;
background: #369;
content:"جمله ای در قبل از هر پاراگراف";
}
</style>

خب الان این خب شد . الان من بخوام خودش تایتل پست رو بگیره و مثلا چند حرف اولش رو حذف کنه و بقیه رو نشون بده باید چه کار کنم ؟؟

ویرایش شده در توسط ااا TakWarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید با php یا جاوا اسکریپت کلمات را جدا کنید ولی راه راحت ترش اینه که کادر این کد را محدود کنید تا یک اندازه بخصوص ااز تایتل رو نمایش بده


<style type="text/css">
.post:before {
display:block;
clear:both;
width:300px;
height:32px;
line-height:32px;
overflow:hidden;
content:" <?php the_title();?> ";
font:Arial 14px normal;
}
</style>

که با توجه به کد php تایتل حتما باید داخل حلقه قرار بگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرم کل اینکار یه خورده عجیبه می شه با php هرچقدر که می خواهی از تایتل را نمایش داد

اگر واضح بگی هدفت چه جور خروجیه شاید بشه کدهای خیلی بهتری براش گذاشت

مثلا


<script>
var str="<?php the_title();?>!";
document.write(str.substring(10,15));
</script>

از حرف دهم الی 15 رو نمایش می ده و


<script>
var str="<?php the_title();?>!";
document.write(str.substring(10));
</script>

از حرف 10 به بعد (فاصله هم یک حرفه)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من میخوام تو خروجی به این شکل در بیاد :

دانلود سریال

ویلای من

قسمت 15 و 16

این جایگیریش اینجوری باشه .

میخوام خودش از تایتل پست رو بگیره که تایتل همه پستهای سریال به این صورته و فقط اسامی سریالها فرق میکنه: "دانلود سریال ویلای من - قسمت 15 و 16" ، حالا من میخوام به صورت بالا در بیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<h3 id="l1-<?php the_ID();?>"></h3>
<h2 id="l2-<?php the_ID();?>"></h2>
<h4 id="l3-<?php the_ID();?>"></h4>
<script>
var str="<?php the_title();?>!";
var bstr = str.lenghth-13
document.getElementById("l1-<?php the_ID();?>").innerHTML = str.substring(1,12);
document.getElementById("l2-<?php the_ID();?>").innerHTML = str.substring(13,bstr);
document.getElementById("l3-<?php the_ID();?>").innerHTML = str.substring(bstr);
</script>

داخل تگهای h3 و h2 و h4 نمایش می ده و دیگه استایل دادن به اونها با خودت

فقط همیشه بخش قسمت 15 و 16 را 13 کارکتر حساب کردیم که اگر کمتر شد چند تا اسپیس به نام اضافه کن تا 13 حرف بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یکم قاط زدم . الان من نباید به اینها ای دی بدم دیگه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه کدها را بجای کد title در index.php کپی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته کد را باید داخل فانکشن بگذاری و از این بهتر و صحیح تر اینه که زمینه دلخئواه بسازی اگر پستهای قبلی زیاد نباشه می تونی این کار را بکنی

اولا دانلود سریال را که در همه تکرار می شه مستقیما وارد کد کنی و بعد یک زمینه دلخواه بسازی مثلا به نام subtitle

و در اون بخش "قسمت های 15 و 16" و عنوان را هم در بخش عنوان اونوقت کدهای بخش نمایش عنوان مطاب شما می شه


<?php if ( get_post_meta($post->ID, 'subtitle', true) ) : ?>
<?php $subtitle = get_post_meta($post->ID, 'subtitle', true); ?>
<h3>دانلود سریال</h3>
<h2><?php the_title(); ?></h2>
<h4><?php echo $subtitle; ?></h4>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کارم با این کد راه افتاد ، خیلی کدش حرفه ای بود ، ممنون و خسته نباشید به شما ، اقا ایمان (استاد) عزیز

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری