alishademan

نمایش پیام های ارسال شده در بین کاربران ؟

12 پست در این موضوع قرار دارد

به نام خدا

همون طور که می دونید بادی پرس امکانی داره که کاربر می تونه پیام خصوصی به کاربری بده حالا ایا افزونه چیزی وجود نداره برای ادمین اگر دو کاربر به هم پیام زدن بتونه پیامشون رو بخونه ؟؟؟؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش من ندیدم چنین چیزی باشه. البته میشه با اتصال به دیتابیس همه پیام خصوصی ها رو لیست کرد.(کدنویسی نیاز داره)

خوب اگر هم همچین افزونه ایی باشه حریم خصوصی را کاملا نقض میکنه.

اسم پیام خصوصی مشخص میکنه که چی هست ;)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب نه من برای این مثله این رو می خوام نا کاربری اگر به کاربر دیگه توهین یا کار دیگه ای رو انجا داده بفهمم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهد حالا اگر بخواییم توسط دیتابیس ببینیم باید چی کار کنیم گفتید کد نویسی ایا نمونه ای دارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش من ندیدم چنین چیزی باشه. البته میشه با اتصال به دیتابیس همه پیام خصوصی ها رو لیست کرد.(کدنویسی نیاز داره)

خوب اگر هم همچین افزونه ایی باشه حریم خصوصی را کاملا نقض میکنه.

اسم پیام خصوصی مشخص میکنه که چی هست ;)

بهتره برای اسپم نشدن و استفاده بهینه دیگر افراد و گمراه نشدن افراد گوشزد می کردید که این سوال تکراریست :D:)

لینک

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال تکراری نیست ;)

افزونه چیزی وجود نداره برای ادمین اگر دو کاربر به هم پیام زدن بتونه پیامشون رو بخونه

برای خواندن پیام های رد و بدل شده بین کاربران.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره برای اسپم نشدن و استفاده بهینه دیگر افراد و گمراه نشدن افراد گوشزد می کردید که این سوال تکراریست

:D:)

کجاش تکراری هست می شه توضیح بدید البته در باره ی اسپم یه خورده بیشتر فکر کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگر خیلی براتون مهمه که این کار رو کنید

وارد دیتابیس بشید و وارد فیلد users بشید.جایی که لیست کاربرانتون هست

بعد پسوورد هش شدهی خودتون رو کپی کنید و کاربری رو که میخواید پیامهاش رو بخونید رو ویرایش کنید و پسوورد هش شده ی خودتون رو جای پس وورد اون فرد قرار بدید(البته پسوورد اون فرد رو هم در یک فایل تکست ذخیره کنید تا بتونید به حالت اول برگردونید)

بعد با نام کاربری اون فرد و پسسورد خودتون وارد پروفایلش شید و پیام هاش رو بخونید

البته این کار زمان بره اما کار راه اندازه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار اصولی نیست چون برای تعداد کم کاربر جوابگو هست.

تنها راه موجود لیست همه از طریق دیتابیس هست که باید کدنویسی بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب نه من برای این مثله این رو می خوام نا کاربری اگر به کاربر دیگه توهین یا کار دیگه ای رو انجا داده بفهمم

جسارت را ببخشید

مدیریت سایت به مفهوم ولی کاربران بودن نیست دوست عزیز

ممکنه کاربری بی دلیل یا با دلیل به دیگری توهین کنه یا درخواست نا مشروعی داشته باشه ولی این دلیل خوبی برای دخالت مدیریت نیست همه می دونند که سایت های زیادی برای هزاران رابطه جور واجور هست فکر می کنم تمام آقایان و خانم ها هم معانی و مفاهیم توهین رو درک می کنند حالا اگر کسی نسبت به برخورد دیگری اعتراضی داشت اولا باید توجیه شود سایت مسئول قانونی و شرعی و عرفی پیام های پیام دهندگان نیست و در ثانی می توان با استناد به همان اعتراض هر مدیریتی را صلاح دانست اعمال کرد

جوانان امروز ایران با فرهنگ تر از آنند که مبصر نیاز داشته باشند و اگر هم کسی فرهنگی کمتر داشت برای رسیدن به اجتماع نیازمند است رشد کند

البته به لحاظ فنی پاسخ سئوال شما با توجه به دسترس بودنmysql برای ادمین اینست که شدنی است

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم نمیخاستم کار اشتباهی رو به دوستمون یاد بدم

این رو هم بگم تو مواردی در سایت قبلی من میدیدم که کاربری میاد به بقیه کاربران پیام شخصی میده و از مدیر سایت بدی میگه و کاربران رو به سایت دیگه میکشونه

کاربران هم به من گفتن و به خود شخص با احترام گفتم که قبول نکرد و مجبور شدم پسام های شخصیش رو برای خودش بفرستم

من از همه دوستان عذر میخوام

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این مسئله برا خیلی وقت پیش هست در مورد فرهنگ تر بودن الانی جوانان هم باید بگم 5 تا انگشت یکی نمی شه یکی فرهنگ داره یکی نداره فقط یک سوال داشتم همین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید