• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
pary_daryayi

css sprites چیست

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان . من برای افزایش سرعت سایت , جستجو که میکردم با عنوان استفاده از css strip برخورد کردم . خیلی جستجو کردم اما مطلب جامع و خوبی در این مورد پیدا نکردم . حتی یک خط . شاید خوب جستجو نکردم . ممنون میشم یکی در این مورد توضیح بده .

چون با اینکه این موارد رو رعایت کردم سرعت سایتم خوب نیست :

1- استفاده از تصاویر کم حجم در سایت .

2 - لود شدن بعضی کدهای جاوااسکریپت و css در body (در footer.php ).

3 - گذاشتن سایز برای بیشتر عکسها.

و ...

حالا این css strip نمیدونم چیه ؟

سرعت سایتم تو فایرفاکس خیلی بهتره ( با اینترنت 512 تو فایرفاکس در 3 ثانیه باز میشه ولی در اکسپلورر بیشتر از 12 ثانیه :( )

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تكنيكيه كه به واسطه اون ميشه تعدادي از عكس ها رو در قالب يك عكس در اورد و بعد با استفاده از تعاريفي در سي اس اس اون رو جدا و در نقاط مختلف صفحه بكار برد ... كه اينكار باعث كم شدن ريكوست ها و فشار كم به سرور ميشه ..

آموزش :

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من به جای sprites , تایپ میکردم strip ;)

مرسی آقا آرمان

و یک سوال دیگه :

من کدهای css رو به این صورت نوشتم :


/* --------------slider------------- */
#top-panel{
width:940px;
min-height:300px;
position:relative;
margin:auto;
}
#slide-panel{
width:100%;
height:300px;
}
.theme-default{
width:900px;
height:260px;
margin:auto;
}

آیا فرقی بین این نوع نوشتن و این یکی هست ( در سرعت لود شدن سایت )


/* --------------slider------------- */
#top-panel{width:940px;min-height:300px;position:relative;margin:auto;}
#slide-panel{width:100%;height:300px;}
.theme-default{width:900px;height:260px;margin:auto;}

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد دومی،فشرده سازی شده استش و پیشنهاد میشه ازش استفاده کنید!

چرا که حجم کمتری نسبت به کد اولی داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری