• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
pary_daryayi

css sprites چیست

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان . من برای افزایش سرعت سایت , جستجو که میکردم با عنوان استفاده از css strip برخورد کردم . خیلی جستجو کردم اما مطلب جامع و خوبی در این مورد پیدا نکردم . حتی یک خط . شاید خوب جستجو نکردم . ممنون میشم یکی در این مورد توضیح بده .

چون با اینکه این موارد رو رعایت کردم سرعت سایتم خوب نیست :

1- استفاده از تصاویر کم حجم در سایت .

2 - لود شدن بعضی کدهای جاوااسکریپت و css در body (در footer.php ).

3 - گذاشتن سایز برای بیشتر عکسها.

و ...

حالا این css strip نمیدونم چیه ؟

سرعت سایتم تو فایرفاکس خیلی بهتره ( با اینترنت 512 تو فایرفاکس در 3 ثانیه باز میشه ولی در اکسپلورر بیشتر از 12 ثانیه :( )

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تكنيكيه كه به واسطه اون ميشه تعدادي از عكس ها رو در قالب يك عكس در اورد و بعد با استفاده از تعاريفي در سي اس اس اون رو جدا و در نقاط مختلف صفحه بكار برد ... كه اينكار باعث كم شدن ريكوست ها و فشار كم به سرور ميشه ..

آموزش :

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به جای sprites , تایپ میکردم strip ;)

مرسی آقا آرمان

و یک سوال دیگه :

من کدهای css رو به این صورت نوشتم :


/* --------------slider------------- */
#top-panel{
width:940px;
min-height:300px;
position:relative;
margin:auto;
}
#slide-panel{
width:100%;
height:300px;
}
.theme-default{
width:900px;
height:260px;
margin:auto;
}

آیا فرقی بین این نوع نوشتن و این یکی هست ( در سرعت لود شدن سایت )


/* --------------slider------------- */
#top-panel{width:940px;min-height:300px;position:relative;margin:auto;}
#slide-panel{width:100%;height:300px;}
.theme-default{width:900px;height:260px;margin:auto;}

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد دومی،فشرده سازی شده استش و پیشنهاد میشه ازش استفاده کنید!

چرا که حجم کمتری نسبت به کد اولی داره

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری