!Mojtaba

شناسه Action و دکمه Submit ... !

10 پست در این موضوع قرار دارد

شناسه Action و دکمه Submit در فرمها ( Form's Action Attribute & Submit Button)

در فرمها برای ارسال اطلاعات کسب شده از دکمه ای به نام ارسال يا Submit Button استفاده ميشود و در اثر کليک کاربر بروی اين دکمه "Submit" ، اطلاعات درون فرم توسط مرورگر به صفحه ای که شما تعیین میکنید ارسال خواهند شد. برای تعيين مقصد ارسال اطلاعات بايد درون تگ form از شناسه ای به نام action استفاده کنيد. مقدار شناسه action آدرس يا url صفحه ای است که به دريافت و سپس پردازش اطلاعات دريافتی خواهد پرداخت. معمولا فايلهای بخش action برنامه ها و اسکريپت هائی نوشته شده با ربانهای cgi مانند ASP، Perl ، PHP و ... بوده و وظيفه آنها دريافت اطلاعات فرمها و سپس پردازش آنها ميباشد.

تعيين مقدار "submit" برای شناسه type سبب نمايش دکمه Submit يا ارسال خواهد گرديد. کد اچتمل نمايش توسط مرورگر

<form name="input" action="form_action.php">

Username:

<input type="text" name="user">

<input type="submit" value="Submit">

</form> Username: 1x1.gif

<form name="input" action="form_action.php" dir="rtl">

نام کاربر

<input type="text" name="user">

<input type="submit" value="Submit">

</form> نام کاربر 1x1.gif

در مثال بالا در باکس ورودی متن، کلمه ای را وارد کرده و دکمه ارسال را کليک کنيد. مرورگر به محض کليک دکمه ارسال، اطلاعات درون فرم را که در اين مثال متنی ساده است به سمت آدرسی (URL) که در شناسه action تعيين شده است ارسال کرده و در اين مثال برنامه ای به زبان PHP با نام form_action.php در سمت سرور به دریافت و پردازش اطلاعات دریافتی خواهد پرداخت.

به یاد داشته باشید که آدرس قید شده در بخش action میتواند آدرس اسکریپتی در هامان سایت و یا سایت دیگری باشد، همچنین میتواند آدرسی نسبی یا مطلق باشد.

سلام دوستان ... !

بنده یه سری کد با استفاده از همین فرم ها نوشته ام ... حالا رسیذم به این بخش که بعد از زدن دکمه "ارسال" نتایج رو به یه فایل ارسال و از اونجا بعد از پردازش نتایج رو نشون میده ... !

این کار دقیقا مشکل من رو حل میکنه ... ! یعنی من تو این بخش موندم که چطوری باید اینکار رو انجام بدم .... !

راستی دوستان روشی هست که بشه همین نتایج رو جایی مشاهده کرد ؟ یا روشی که نتایج این رو منتقل کرد به یک نمودار ؟

با تشکر

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر بخش باید برنامه نویسی کنید

اکشن فرم آدرس همان فایل پردازشگر هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کن و از پوشه samples انتخاب کن کدوم نمودار رو می خواهی تا با هم کدت رو براش تنظیم کنیم ch.zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی من تو این بخش موندم که چطوری باید اینکار رو انجام بدم .... !

اگر متد فرمت post باشه صفحه اکشنت که می تونه خود صفحه فرمت هم باشه رو php کن کدی شبیه به


<?php
echo $_POST['name1'];?>
یا
<?php echo $_REQUEST["name1"]; ?>

متن فیلد رو چاپ می کنه و برای محاسبه هم باید بری سراغ جاوا اسکریپت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کن و از پوشه samples انتخاب کن کدوم نمودار رو می خواهی تا با هم کدت رو براش تنظیم کنیم ch.zip

اقا ایمان دسته شما درد نکنه .... من این دوتا رو انتخاب کردم ... :

pie 3D

columnRotatedSeries.html

این هم اون کده HTML برا نظر سنجی :

• قدرت پاسگاري

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>

• دريبل زدن
<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• شوت زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• سانتر کردن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• هد زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>


</P>
<P>
• گل زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>


</form>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پس select ها همه هم نامند فرم ها بر استاس نام کار می کنند برای هر کدوم باید یک نام گذاشت من از اول با نام ex1 شروع می کنم تا هرچندتا که بود بعدا شما کدهای اصلی رو هم اصلاح کنید اصلاح

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پس select ها همه هم نامند فرم ها بر استاس نام کار می کنند برای هر کدوم باید یک نام گذاشت من از اول با نام ex1 شروع می کنم تا هرچندتا که بود بعدا شما کدهای اصلی رو هم اصلاح کنید اصلاح

چشم ... ! پ.خ رو چک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این سری ورودی ها چی رو می خواهی در نمودار پای نمایش بدی این نمودار برای مقایسه چند چیز هم سطحه مثلا مجموع امتیاز 5 بازیکن رو با هم مقایسه کنه و از اینجور چیزها اگر هدفتون اینه که اول باید اطلاعات فرم را به دیتابیس بفرستید و نتیجه ها را در صفحه اظهار کنید

و برای هر select لازم نیست فرم جدا بسازید همشون می تونند در یک فرم باشند و با نام های جدا در دیتابیس جدول داشته باشند و در نهایت توتال هر جدول را نمایش بدید

در مورد نمودار اگر فرض کنیم می خواهیم 5 بازیکن a1 تا a5 را که از b1 تا b5 امتیازاتشونه مقایسه کنیم کد تون در مورد 3d pie می شه

با فرض اینکه پوشه چارت را در روت قالب کپی کرده باشید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>chart-2/samples/style.css" type="text/css">
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/chart-2/amcharts/amcharts.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
var chart;
var legend;
var chartData = [{
footballer: "a1",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a2",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a3",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a4",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a5",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a6",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}];
AmCharts.ready(function () {
// PIE CHART
chart = new AmCharts.AmPieChart();
chart.dataProvider = chartData;
chart.titleField = "footballer";
chart.valueField = "value";
chart.outlineColor = "#FFFFFF";
chart.outlineAlpha = 0.8;
chart.outlineThickness = 2;
// this makes the chart 3D
chart.depth3D = 15;
chart.angle = 30;
// WRITE
chart.write("chartdiv");
});
</script>

این کدها در header.php

و


<div id="chartdiv" style="width: 100%; height: 400px;"></div>

در محل نمایش

البته اول باید برای فیلدهایی با نام های b1 j تا b6 مقدار گذاری بشه و send بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد فرمتون باید چیزی شبیه به این باشه

http://jsbin.com/ibavoj/1/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با این سری ورودی ها چی رو می خواهی در نمودار پای نمایش بدی این نمودار برای مقایسه چند چیز هم سطحه مثلا مجموع امتیاز 5 بازیکن رو با هم مقایسه کنه و از اینجور چیزها اگر هدفتون اینه که اول باید اطلاعات فرم را به دیتابیس بفرستید و نتیجه ها را در صفحه اظهار کنید

و برای هر select لازم نیست فرم جدا بسازید همشون می تونند در یک فرم باشند و با نام های جدا در دیتابیس جدول داشته باشند و در نهایت توتال هر جدول را نمایش بدید

در مورد نمودار اگر فرض کنیم می خواهیم 5 بازیکن a1 تا a5 را که از b1 تا b5 امتیازاتشونه مقایسه کنیم کد تون در مورد 3d pie می شه

با فرض اینکه پوشه چارت را در روت قالب کپی کرده باشید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>chart-2/samples/style.css" type="text/css">
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/chart-2/amcharts/amcharts.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
var chart;
var legend;
var chartData = [{
footballer: "a1",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a2",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a3",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a4",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a5",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a6",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}];
AmCharts.ready(function () {
// PIE CHART
chart = new AmCharts.AmPieChart();
chart.dataProvider = chartData;
chart.titleField = "footballer";
chart.valueField = "value";
chart.outlineColor = "#FFFFFF";
chart.outlineAlpha = 0.8;
chart.outlineThickness = 2;
// this makes the chart 3D
chart.depth3D = 15;
chart.angle = 30;
// WRITE
chart.write("chartdiv");
});
</script>

این کدها در header.php

و


<div id="chartdiv" style="width: 100%; height: 400px;"></div>

در محل نمایش

البته اول باید برای فیلدهایی با نام های b1 j تا b6 مقدار گذاری بشه و send بشه

کد فرمتون باید چیزی شبیه به این باشه

http://jsbin.com/ibavoj/1/

سلام

اقا ایمان اون ادرسی که براتون فرستادم رو دیدید ؟ ... ! من میخام جمع همه اون نمره ها

بزارید من یک بار دیگه توضیح بدم ... !

من 8 تا بازیکن دارم مثلا نام های a1 a2 a3 a4 a5 ... ! داخل هرکدوم از صفحه های این بازیکن ها 6 تا امتیاز وجود داره b1 b2 b3 b4 b5 b6 ... !

حالا من میخام جمع نمره های (b1 b2 b3 b4 b5 b6) بازیکن های (a1 a2 a3 a4 a5) رو نمودار کنار هم نشون داده بشه !

//////

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA