!Mojtaba

شناسه Action و دکمه Submit ... !

10 پست در این موضوع قرار دارد

شناسه Action و دکمه Submit در فرمها ( Form's Action Attribute & Submit Button)

در فرمها برای ارسال اطلاعات کسب شده از دکمه ای به نام ارسال يا Submit Button استفاده ميشود و در اثر کليک کاربر بروی اين دکمه "Submit" ، اطلاعات درون فرم توسط مرورگر به صفحه ای که شما تعیین میکنید ارسال خواهند شد. برای تعيين مقصد ارسال اطلاعات بايد درون تگ form از شناسه ای به نام action استفاده کنيد. مقدار شناسه action آدرس يا url صفحه ای است که به دريافت و سپس پردازش اطلاعات دريافتی خواهد پرداخت. معمولا فايلهای بخش action برنامه ها و اسکريپت هائی نوشته شده با ربانهای cgi مانند ASP، Perl ، PHP و ... بوده و وظيفه آنها دريافت اطلاعات فرمها و سپس پردازش آنها ميباشد.

تعيين مقدار "submit" برای شناسه type سبب نمايش دکمه Submit يا ارسال خواهد گرديد. کد اچتمل نمايش توسط مرورگر

<form name="input" action="form_action.php">

Username:

<input type="text" name="user">

<input type="submit" value="Submit">

</form> Username: 1x1.gif

<form name="input" action="form_action.php" dir="rtl">

نام کاربر

<input type="text" name="user">

<input type="submit" value="Submit">

</form> نام کاربر 1x1.gif

در مثال بالا در باکس ورودی متن، کلمه ای را وارد کرده و دکمه ارسال را کليک کنيد. مرورگر به محض کليک دکمه ارسال، اطلاعات درون فرم را که در اين مثال متنی ساده است به سمت آدرسی (URL) که در شناسه action تعيين شده است ارسال کرده و در اين مثال برنامه ای به زبان PHP با نام form_action.php در سمت سرور به دریافت و پردازش اطلاعات دریافتی خواهد پرداخت.

به یاد داشته باشید که آدرس قید شده در بخش action میتواند آدرس اسکریپتی در هامان سایت و یا سایت دیگری باشد، همچنین میتواند آدرسی نسبی یا مطلق باشد.

سلام دوستان ... !

بنده یه سری کد با استفاده از همین فرم ها نوشته ام ... حالا رسیذم به این بخش که بعد از زدن دکمه "ارسال" نتایج رو به یه فایل ارسال و از اونجا بعد از پردازش نتایج رو نشون میده ... !

این کار دقیقا مشکل من رو حل میکنه ... ! یعنی من تو این بخش موندم که چطوری باید اینکار رو انجام بدم .... !

راستی دوستان روشی هست که بشه همین نتایج رو جایی مشاهده کرد ؟ یا روشی که نتایج این رو منتقل کرد به یک نمودار ؟

با تشکر

ویرایش شده در توسط honda.moji

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر بخش باید برنامه نویسی کنید

اکشن فرم آدرس همان فایل پردازشگر هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کن و از پوشه samples انتخاب کن کدوم نمودار رو می خواهی تا با هم کدت رو براش تنظیم کنیم ch.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی من تو این بخش موندم که چطوری باید اینکار رو انجام بدم .... !

اگر متد فرمت post باشه صفحه اکشنت که می تونه خود صفحه فرمت هم باشه رو php کن کدی شبیه به


<?php
echo $_POST['name1'];?>
یا
<?php echo $_REQUEST["name1"]; ?>

متن فیلد رو چاپ می کنه و برای محاسبه هم باید بری سراغ جاوا اسکریپت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کن و از پوشه samples انتخاب کن کدوم نمودار رو می خواهی تا با هم کدت رو براش تنظیم کنیم ch.zip

اقا ایمان دسته شما درد نکنه .... من این دوتا رو انتخاب کردم ... :

pie 3D

columnRotatedSeries.html

این هم اون کده HTML برا نظر سنجی :

• قدرت پاسگاري

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>

• دريبل زدن
<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• شوت زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• سانتر کردن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• هد زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>


</P>
<P>
• گل زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>


</form>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پس select ها همه هم نامند فرم ها بر استاس نام کار می کنند برای هر کدوم باید یک نام گذاشت من از اول با نام ex1 شروع می کنم تا هرچندتا که بود بعدا شما کدهای اصلی رو هم اصلاح کنید اصلاح

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پس select ها همه هم نامند فرم ها بر استاس نام کار می کنند برای هر کدوم باید یک نام گذاشت من از اول با نام ex1 شروع می کنم تا هرچندتا که بود بعدا شما کدهای اصلی رو هم اصلاح کنید اصلاح

چشم ... ! پ.خ رو چک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این سری ورودی ها چی رو می خواهی در نمودار پای نمایش بدی این نمودار برای مقایسه چند چیز هم سطحه مثلا مجموع امتیاز 5 بازیکن رو با هم مقایسه کنه و از اینجور چیزها اگر هدفتون اینه که اول باید اطلاعات فرم را به دیتابیس بفرستید و نتیجه ها را در صفحه اظهار کنید

و برای هر select لازم نیست فرم جدا بسازید همشون می تونند در یک فرم باشند و با نام های جدا در دیتابیس جدول داشته باشند و در نهایت توتال هر جدول را نمایش بدید

در مورد نمودار اگر فرض کنیم می خواهیم 5 بازیکن a1 تا a5 را که از b1 تا b5 امتیازاتشونه مقایسه کنیم کد تون در مورد 3d pie می شه

با فرض اینکه پوشه چارت را در روت قالب کپی کرده باشید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>chart-2/samples/style.css" type="text/css">
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/chart-2/amcharts/amcharts.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
var chart;
var legend;
var chartData = [{
footballer: "a1",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a2",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a3",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a4",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a5",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a6",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}];
AmCharts.ready(function () {
// PIE CHART
chart = new AmCharts.AmPieChart();
chart.dataProvider = chartData;
chart.titleField = "footballer";
chart.valueField = "value";
chart.outlineColor = "#FFFFFF";
chart.outlineAlpha = 0.8;
chart.outlineThickness = 2;
// this makes the chart 3D
chart.depth3D = 15;
chart.angle = 30;
// WRITE
chart.write("chartdiv");
});
</script>

این کدها در header.php

و


<div id="chartdiv" style="width: 100%; height: 400px;"></div>

در محل نمایش

البته اول باید برای فیلدهایی با نام های b1 j تا b6 مقدار گذاری بشه و send بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این سری ورودی ها چی رو می خواهی در نمودار پای نمایش بدی این نمودار برای مقایسه چند چیز هم سطحه مثلا مجموع امتیاز 5 بازیکن رو با هم مقایسه کنه و از اینجور چیزها اگر هدفتون اینه که اول باید اطلاعات فرم را به دیتابیس بفرستید و نتیجه ها را در صفحه اظهار کنید

و برای هر select لازم نیست فرم جدا بسازید همشون می تونند در یک فرم باشند و با نام های جدا در دیتابیس جدول داشته باشند و در نهایت توتال هر جدول را نمایش بدید

در مورد نمودار اگر فرض کنیم می خواهیم 5 بازیکن a1 تا a5 را که از b1 تا b5 امتیازاتشونه مقایسه کنیم کد تون در مورد 3d pie می شه

با فرض اینکه پوشه چارت را در روت قالب کپی کرده باشید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>chart-2/samples/style.css" type="text/css">
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/chart-2/amcharts/amcharts.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
var chart;
var legend;
var chartData = [{
footballer: "a1",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a2",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a3",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a4",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a5",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a6",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}];
AmCharts.ready(function () {
// PIE CHART
chart = new AmCharts.AmPieChart();
chart.dataProvider = chartData;
chart.titleField = "footballer";
chart.valueField = "value";
chart.outlineColor = "#FFFFFF";
chart.outlineAlpha = 0.8;
chart.outlineThickness = 2;
// this makes the chart 3D
chart.depth3D = 15;
chart.angle = 30;
// WRITE
chart.write("chartdiv");
});
</script>

این کدها در header.php

و


<div id="chartdiv" style="width: 100%; height: 400px;"></div>

در محل نمایش

البته اول باید برای فیلدهایی با نام های b1 j تا b6 مقدار گذاری بشه و send بشه

کد فرمتون باید چیزی شبیه به این باشه

http://jsbin.com/ibavoj/1/

سلام

اقا ایمان اون ادرسی که براتون فرستادم رو دیدید ؟ ... ! من میخام جمع همه اون نمره ها

بزارید من یک بار دیگه توضیح بدم ... !

من 8 تا بازیکن دارم مثلا نام های a1 a2 a3 a4 a5 ... ! داخل هرکدوم از صفحه های این بازیکن ها 6 تا امتیاز وجود داره b1 b2 b3 b4 b5 b6 ... !

حالا من میخام جمع نمره های (b1 b2 b3 b4 b5 b6) بازیکن های (a1 a2 a3 a4 a5) رو نمودار کنار هم نشون داده بشه !

//////

ویرایش شده در توسط honda.moji

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com