!Mojtaba

شناسه Action و دکمه Submit ... !

10 پست در این موضوع قرار دارد

شناسه Action و دکمه Submit در فرمها ( Form's Action Attribute & Submit Button)

در فرمها برای ارسال اطلاعات کسب شده از دکمه ای به نام ارسال يا Submit Button استفاده ميشود و در اثر کليک کاربر بروی اين دکمه "Submit" ، اطلاعات درون فرم توسط مرورگر به صفحه ای که شما تعیین میکنید ارسال خواهند شد. برای تعيين مقصد ارسال اطلاعات بايد درون تگ form از شناسه ای به نام action استفاده کنيد. مقدار شناسه action آدرس يا url صفحه ای است که به دريافت و سپس پردازش اطلاعات دريافتی خواهد پرداخت. معمولا فايلهای بخش action برنامه ها و اسکريپت هائی نوشته شده با ربانهای cgi مانند ASP، Perl ، PHP و ... بوده و وظيفه آنها دريافت اطلاعات فرمها و سپس پردازش آنها ميباشد.

تعيين مقدار "submit" برای شناسه type سبب نمايش دکمه Submit يا ارسال خواهد گرديد. کد اچتمل نمايش توسط مرورگر

<form name="input" action="form_action.php">

Username:

<input type="text" name="user">

<input type="submit" value="Submit">

</form> Username: 1x1.gif

<form name="input" action="form_action.php" dir="rtl">

نام کاربر

<input type="text" name="user">

<input type="submit" value="Submit">

</form> نام کاربر 1x1.gif

در مثال بالا در باکس ورودی متن، کلمه ای را وارد کرده و دکمه ارسال را کليک کنيد. مرورگر به محض کليک دکمه ارسال، اطلاعات درون فرم را که در اين مثال متنی ساده است به سمت آدرسی (URL) که در شناسه action تعيين شده است ارسال کرده و در اين مثال برنامه ای به زبان PHP با نام form_action.php در سمت سرور به دریافت و پردازش اطلاعات دریافتی خواهد پرداخت.

به یاد داشته باشید که آدرس قید شده در بخش action میتواند آدرس اسکریپتی در هامان سایت و یا سایت دیگری باشد، همچنین میتواند آدرسی نسبی یا مطلق باشد.

سلام دوستان ... !

بنده یه سری کد با استفاده از همین فرم ها نوشته ام ... حالا رسیذم به این بخش که بعد از زدن دکمه "ارسال" نتایج رو به یه فایل ارسال و از اونجا بعد از پردازش نتایج رو نشون میده ... !

این کار دقیقا مشکل من رو حل میکنه ... ! یعنی من تو این بخش موندم که چطوری باید اینکار رو انجام بدم .... !

راستی دوستان روشی هست که بشه همین نتایج رو جایی مشاهده کرد ؟ یا روشی که نتایج این رو منتقل کرد به یک نمودار ؟

با تشکر

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر بخش باید برنامه نویسی کنید

اکشن فرم آدرس همان فایل پردازشگر هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کن و از پوشه samples انتخاب کن کدوم نمودار رو می خواهی تا با هم کدت رو براش تنظیم کنیم ch.zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی من تو این بخش موندم که چطوری باید اینکار رو انجام بدم .... !

اگر متد فرمت post باشه صفحه اکشنت که می تونه خود صفحه فرمت هم باشه رو php کن کدی شبیه به


<?php
echo $_POST['name1'];?>
یا
<?php echo $_REQUEST["name1"]; ?>

متن فیلد رو چاپ می کنه و برای محاسبه هم باید بری سراغ جاوا اسکریپت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کن و از پوشه samples انتخاب کن کدوم نمودار رو می خواهی تا با هم کدت رو براش تنظیم کنیم ch.zip

اقا ایمان دسته شما درد نکنه .... من این دوتا رو انتخاب کردم ... :

pie 3D

columnRotatedSeries.html

این هم اون کده HTML برا نظر سنجی :

• قدرت پاسگاري

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>

• دريبل زدن
<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• شوت زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• سانتر کردن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• هد زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>


</P>
<P>
• گل زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>


</form>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پس select ها همه هم نامند فرم ها بر استاس نام کار می کنند برای هر کدوم باید یک نام گذاشت من از اول با نام ex1 شروع می کنم تا هرچندتا که بود بعدا شما کدهای اصلی رو هم اصلاح کنید اصلاح

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پس select ها همه هم نامند فرم ها بر استاس نام کار می کنند برای هر کدوم باید یک نام گذاشت من از اول با نام ex1 شروع می کنم تا هرچندتا که بود بعدا شما کدهای اصلی رو هم اصلاح کنید اصلاح

چشم ... ! پ.خ رو چک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این سری ورودی ها چی رو می خواهی در نمودار پای نمایش بدی این نمودار برای مقایسه چند چیز هم سطحه مثلا مجموع امتیاز 5 بازیکن رو با هم مقایسه کنه و از اینجور چیزها اگر هدفتون اینه که اول باید اطلاعات فرم را به دیتابیس بفرستید و نتیجه ها را در صفحه اظهار کنید

و برای هر select لازم نیست فرم جدا بسازید همشون می تونند در یک فرم باشند و با نام های جدا در دیتابیس جدول داشته باشند و در نهایت توتال هر جدول را نمایش بدید

در مورد نمودار اگر فرض کنیم می خواهیم 5 بازیکن a1 تا a5 را که از b1 تا b5 امتیازاتشونه مقایسه کنیم کد تون در مورد 3d pie می شه

با فرض اینکه پوشه چارت را در روت قالب کپی کرده باشید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>chart-2/samples/style.css" type="text/css">
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/chart-2/amcharts/amcharts.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
var chart;
var legend;
var chartData = [{
footballer: "a1",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a2",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a3",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a4",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a5",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a6",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}];
AmCharts.ready(function () {
// PIE CHART
chart = new AmCharts.AmPieChart();
chart.dataProvider = chartData;
chart.titleField = "footballer";
chart.valueField = "value";
chart.outlineColor = "#FFFFFF";
chart.outlineAlpha = 0.8;
chart.outlineThickness = 2;
// this makes the chart 3D
chart.depth3D = 15;
chart.angle = 30;
// WRITE
chart.write("chartdiv");
});
</script>

این کدها در header.php

و


<div id="chartdiv" style="width: 100%; height: 400px;"></div>

در محل نمایش

البته اول باید برای فیلدهایی با نام های b1 j تا b6 مقدار گذاری بشه و send بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد فرمتون باید چیزی شبیه به این باشه

http://jsbin.com/ibavoj/1/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با این سری ورودی ها چی رو می خواهی در نمودار پای نمایش بدی این نمودار برای مقایسه چند چیز هم سطحه مثلا مجموع امتیاز 5 بازیکن رو با هم مقایسه کنه و از اینجور چیزها اگر هدفتون اینه که اول باید اطلاعات فرم را به دیتابیس بفرستید و نتیجه ها را در صفحه اظهار کنید

و برای هر select لازم نیست فرم جدا بسازید همشون می تونند در یک فرم باشند و با نام های جدا در دیتابیس جدول داشته باشند و در نهایت توتال هر جدول را نمایش بدید

در مورد نمودار اگر فرض کنیم می خواهیم 5 بازیکن a1 تا a5 را که از b1 تا b5 امتیازاتشونه مقایسه کنیم کد تون در مورد 3d pie می شه

با فرض اینکه پوشه چارت را در روت قالب کپی کرده باشید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>chart-2/samples/style.css" type="text/css">
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/chart-2/amcharts/amcharts.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
var chart;
var legend;
var chartData = [{
footballer: "a1",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a2",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a3",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a4",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a5",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a6",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}];
AmCharts.ready(function () {
// PIE CHART
chart = new AmCharts.AmPieChart();
chart.dataProvider = chartData;
chart.titleField = "footballer";
chart.valueField = "value";
chart.outlineColor = "#FFFFFF";
chart.outlineAlpha = 0.8;
chart.outlineThickness = 2;
// this makes the chart 3D
chart.depth3D = 15;
chart.angle = 30;
// WRITE
chart.write("chartdiv");
});
</script>

این کدها در header.php

و


<div id="chartdiv" style="width: 100%; height: 400px;"></div>

در محل نمایش

البته اول باید برای فیلدهایی با نام های b1 j تا b6 مقدار گذاری بشه و send بشه

کد فرمتون باید چیزی شبیه به این باشه

http://jsbin.com/ibavoj/1/

سلام

اقا ایمان اون ادرسی که براتون فرستادم رو دیدید ؟ ... ! من میخام جمع همه اون نمره ها

بزارید من یک بار دیگه توضیح بدم ... !

من 8 تا بازیکن دارم مثلا نام های a1 a2 a3 a4 a5 ... ! داخل هرکدوم از صفحه های این بازیکن ها 6 تا امتیاز وجود داره b1 b2 b3 b4 b5 b6 ... !

حالا من میخام جمع نمره های (b1 b2 b3 b4 b5 b6) بازیکن های (a1 a2 a3 a4 a5) رو نمودار کنار هم نشون داده بشه !

//////

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//