!Mojtaba

شناسه Action و دکمه Submit ... !

10 پست در این موضوع قرار دارد

شناسه Action و دکمه Submit در فرمها ( Form's Action Attribute & Submit Button)

در فرمها برای ارسال اطلاعات کسب شده از دکمه ای به نام ارسال يا Submit Button استفاده ميشود و در اثر کليک کاربر بروی اين دکمه "Submit" ، اطلاعات درون فرم توسط مرورگر به صفحه ای که شما تعیین میکنید ارسال خواهند شد. برای تعيين مقصد ارسال اطلاعات بايد درون تگ form از شناسه ای به نام action استفاده کنيد. مقدار شناسه action آدرس يا url صفحه ای است که به دريافت و سپس پردازش اطلاعات دريافتی خواهد پرداخت. معمولا فايلهای بخش action برنامه ها و اسکريپت هائی نوشته شده با ربانهای cgi مانند ASP، Perl ، PHP و ... بوده و وظيفه آنها دريافت اطلاعات فرمها و سپس پردازش آنها ميباشد.

تعيين مقدار "submit" برای شناسه type سبب نمايش دکمه Submit يا ارسال خواهد گرديد. کد اچتمل نمايش توسط مرورگر

<form name="input" action="form_action.php">

Username:

<input type="text" name="user">

<input type="submit" value="Submit">

</form> Username: 1x1.gif

<form name="input" action="form_action.php" dir="rtl">

نام کاربر

<input type="text" name="user">

<input type="submit" value="Submit">

</form> نام کاربر 1x1.gif

در مثال بالا در باکس ورودی متن، کلمه ای را وارد کرده و دکمه ارسال را کليک کنيد. مرورگر به محض کليک دکمه ارسال، اطلاعات درون فرم را که در اين مثال متنی ساده است به سمت آدرسی (URL) که در شناسه action تعيين شده است ارسال کرده و در اين مثال برنامه ای به زبان PHP با نام form_action.php در سمت سرور به دریافت و پردازش اطلاعات دریافتی خواهد پرداخت.

به یاد داشته باشید که آدرس قید شده در بخش action میتواند آدرس اسکریپتی در هامان سایت و یا سایت دیگری باشد، همچنین میتواند آدرسی نسبی یا مطلق باشد.

سلام دوستان ... !

بنده یه سری کد با استفاده از همین فرم ها نوشته ام ... حالا رسیذم به این بخش که بعد از زدن دکمه "ارسال" نتایج رو به یه فایل ارسال و از اونجا بعد از پردازش نتایج رو نشون میده ... !

این کار دقیقا مشکل من رو حل میکنه ... ! یعنی من تو این بخش موندم که چطوری باید اینکار رو انجام بدم .... !

راستی دوستان روشی هست که بشه همین نتایج رو جایی مشاهده کرد ؟ یا روشی که نتایج این رو منتقل کرد به یک نمودار ؟

با تشکر

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر بخش باید برنامه نویسی کنید

اکشن فرم آدرس همان فایل پردازشگر هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کن و از پوشه samples انتخاب کن کدوم نمودار رو می خواهی تا با هم کدت رو براش تنظیم کنیم ch.zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی من تو این بخش موندم که چطوری باید اینکار رو انجام بدم .... !

اگر متد فرمت post باشه صفحه اکشنت که می تونه خود صفحه فرمت هم باشه رو php کن کدی شبیه به


<?php
echo $_POST['name1'];?>
یا
<?php echo $_REQUEST["name1"]; ?>

متن فیلد رو چاپ می کنه و برای محاسبه هم باید بری سراغ جاوا اسکریپت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کن و از پوشه samples انتخاب کن کدوم نمودار رو می خواهی تا با هم کدت رو براش تنظیم کنیم ch.zip

اقا ایمان دسته شما درد نکنه .... من این دوتا رو انتخاب کردم ... :

pie 3D

columnRotatedSeries.html

این هم اون کده HTML برا نظر سنجی :

• قدرت پاسگاري

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>

• دريبل زدن
<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• شوت زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• سانتر کردن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>
</P>
<P>
• هد زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>


</P>
<P>
• گل زدن

<form>
<select name="country">
<option value="1">1
<option value="2">2
<option value="3">3
<option value="4">4
<option value="5">5
<option value="6">6
<option value="7">7
<option value="8">8
<option value="9">9
<option value="10">10
</select>


</form>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پس select ها همه هم نامند فرم ها بر استاس نام کار می کنند برای هر کدوم باید یک نام گذاشت من از اول با نام ex1 شروع می کنم تا هرچندتا که بود بعدا شما کدهای اصلی رو هم اصلاح کنید اصلاح

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پس select ها همه هم نامند فرم ها بر استاس نام کار می کنند برای هر کدوم باید یک نام گذاشت من از اول با نام ex1 شروع می کنم تا هرچندتا که بود بعدا شما کدهای اصلی رو هم اصلاح کنید اصلاح

چشم ... ! پ.خ رو چک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این سری ورودی ها چی رو می خواهی در نمودار پای نمایش بدی این نمودار برای مقایسه چند چیز هم سطحه مثلا مجموع امتیاز 5 بازیکن رو با هم مقایسه کنه و از اینجور چیزها اگر هدفتون اینه که اول باید اطلاعات فرم را به دیتابیس بفرستید و نتیجه ها را در صفحه اظهار کنید

و برای هر select لازم نیست فرم جدا بسازید همشون می تونند در یک فرم باشند و با نام های جدا در دیتابیس جدول داشته باشند و در نهایت توتال هر جدول را نمایش بدید

در مورد نمودار اگر فرض کنیم می خواهیم 5 بازیکن a1 تا a5 را که از b1 تا b5 امتیازاتشونه مقایسه کنیم کد تون در مورد 3d pie می شه

با فرض اینکه پوشه چارت را در روت قالب کپی کرده باشید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>chart-2/samples/style.css" type="text/css">
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/chart-2/amcharts/amcharts.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
var chart;
var legend;
var chartData = [{
footballer: "a1",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a2",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a3",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a4",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a5",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a6",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}];
AmCharts.ready(function () {
// PIE CHART
chart = new AmCharts.AmPieChart();
chart.dataProvider = chartData;
chart.titleField = "footballer";
chart.valueField = "value";
chart.outlineColor = "#FFFFFF";
chart.outlineAlpha = 0.8;
chart.outlineThickness = 2;
// this makes the chart 3D
chart.depth3D = 15;
chart.angle = 30;
// WRITE
chart.write("chartdiv");
});
</script>

این کدها در header.php

و


<div id="chartdiv" style="width: 100%; height: 400px;"></div>

در محل نمایش

البته اول باید برای فیلدهایی با نام های b1 j تا b6 مقدار گذاری بشه و send بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد فرمتون باید چیزی شبیه به این باشه

http://jsbin.com/ibavoj/1/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با این سری ورودی ها چی رو می خواهی در نمودار پای نمایش بدی این نمودار برای مقایسه چند چیز هم سطحه مثلا مجموع امتیاز 5 بازیکن رو با هم مقایسه کنه و از اینجور چیزها اگر هدفتون اینه که اول باید اطلاعات فرم را به دیتابیس بفرستید و نتیجه ها را در صفحه اظهار کنید

و برای هر select لازم نیست فرم جدا بسازید همشون می تونند در یک فرم باشند و با نام های جدا در دیتابیس جدول داشته باشند و در نهایت توتال هر جدول را نمایش بدید

در مورد نمودار اگر فرض کنیم می خواهیم 5 بازیکن a1 تا a5 را که از b1 تا b5 امتیازاتشونه مقایسه کنیم کد تون در مورد 3d pie می شه

با فرض اینکه پوشه چارت را در روت قالب کپی کرده باشید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>chart-2/samples/style.css" type="text/css">
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/chart-2/amcharts/amcharts.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
var chart;
var legend;
var chartData = [{
footballer: "a1",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a2",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a3",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a4",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a5",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}, {
footballer: "a6",
value: <?php echo $_POST['b1']; ?>
}];
AmCharts.ready(function () {
// PIE CHART
chart = new AmCharts.AmPieChart();
chart.dataProvider = chartData;
chart.titleField = "footballer";
chart.valueField = "value";
chart.outlineColor = "#FFFFFF";
chart.outlineAlpha = 0.8;
chart.outlineThickness = 2;
// this makes the chart 3D
chart.depth3D = 15;
chart.angle = 30;
// WRITE
chart.write("chartdiv");
});
</script>

این کدها در header.php

و


<div id="chartdiv" style="width: 100%; height: 400px;"></div>

در محل نمایش

البته اول باید برای فیلدهایی با نام های b1 j تا b6 مقدار گذاری بشه و send بشه

کد فرمتون باید چیزی شبیه به این باشه

http://jsbin.com/ibavoj/1/

سلام

اقا ایمان اون ادرسی که براتون فرستادم رو دیدید ؟ ... ! من میخام جمع همه اون نمره ها

بزارید من یک بار دیگه توضیح بدم ... !

من 8 تا بازیکن دارم مثلا نام های a1 a2 a3 a4 a5 ... ! داخل هرکدوم از صفحه های این بازیکن ها 6 تا امتیاز وجود داره b1 b2 b3 b4 b5 b6 ... !

حالا من میخام جمع نمره های (b1 b2 b3 b4 b5 b6) بازیکن های (a1 a2 a3 a4 a5) رو نمودار کنار هم نشون داده بشه !

//////

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه
    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط hamidgh
      سلام
      در صفحه محصولاتم هنگام خرید و اتمام مراحل ، وارد قسمت سفارشات شدم تا سفارش را ببینم متوجه شدم محصولی که 100 عدد در انبار بوده با یک خرید تمام شده و عدد 1- نمایش داده شده . در محصولات دیگر هم همین مشکل به وجود آمده است . هر عددی که در بخش تعداد در انبار می زارم بعد از یک خرید به 1- تغییر پیدا میکنه و دیگه کاربری نمیتواند ان محصول را به علت عدم موجود در انبار بخرد . همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد . ووکامرس هم اخرین نسخه است .از اول هم همین مشکل را داشتم
      ممنون می شوم در حل این مشکل راه نماییم کنید
      با تشکر
    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه