• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
hostdg

درخواست كد آخرين وبلاگ هاي ثبت شده

16 پست در این موضوع قرار دارد

من كدي براي ورد پرس وبلاگ دهي مي خواهم كه آخرين وبلاگ هاي ثبت شده را نمايش دهد

در ضمن كد زير را هم براي آخرين وبلاگ هاي بروز شده قرا دادم كه گاهي كار ميكنه گاهي كار نميكنه نميدونم مشكل چيه

<?php

$blogs = get_last_updated();

if( is_array( $blogs ) ) {

?>

<?php foreach( $blogs as $details ) {

?><div><a href="

http://<?php echo $details[ 'domain' ] . $details[ 'path' ] ?>"><?php echo get_blog_option(

$details[ 'blog_id' ], 'blogname' ) ?></a></div><?php

}

?>

<?php

}

?>

بعضي وبلاگ ها را نشون مي ده بعضيها را نشون نميده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد نمی شه گاهی سالم باشه گاهی معیوب یا گاهی وبلاگ تازه به روز شده ندارید یا افزونه کشتون درست تنظیم نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
$blog_list = get_blog_list( 0, 'all' );
foreach ($blog_list AS $blog) {
echo 'Blog '.$blog['blog_id'].': '.$blog['domain'].$blog['path'].'<br />';
}
?>

http://codex.wordpress.org/WPMU_Functions/get_blog_list

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براي درست كردن افزونه كش چكار بايد بكنم ؟

كد قرار گرفت به شكل زير نشون ميده

همه را نشون نميده

Blog 45

nadiatheodore4mtd5.nipo.ir/

Blog 36: kamps.nipo.ir/

Blog 29: ordupp.nipo.ir/

Blog 24: mohammad.nipo.ir/

Blog 13: behabadi.nipo.ir/

Blog 8: help.nipo.ir/

Blog 1: nipo.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب درست نشون می ده مابقیش به استایل بندی خودتون مربوط می شه

از چه افزونه ای برای کش استفاده می کنید

ببینید این قسمت کد نمایشگر مطلبیه که چاپ می شه


Blog '.$blog['blog_id'].': '.$blog['domain'].$blog['path'].

حالا بگید چه مشخحصاتی مدنظرتونه تا عرض کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا

این لیستش به همراه پیونده


<ul>
<?php
$blog_list = get_blog_list( 0, 'all' );
foreach ($blog_list AS $blog) {
echo '<li><a href="http://'.$blog['path'].'">'.$blog['domain'].'</a></li>';
}
?>
</ul>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اين كد خوب بود اما مشكل همينه كل وب سايت هاي جديد ثبت شده نشان داده نيمي شوند

همان كش مشكل داره اما من هيچ افزونه كش نصب نكرده ام

ویرایش شده در توسط hostdg
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چه جوری کل وبلاگ های ثبت شده را نشون نمی ده

کش می تونه از طرف سرور باشه

اصل مشکلتون برام مبهمه دقیقش رو بفرمایید اگر راهی دونستم عرض می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چه جوری کل وبلاگ های ثبت شده را نشون نمی ده

کش می تونه از طرف سرور باشه

اصل مشکلتون برام مبهمه دقیقش رو بفرمایید اگر راهی دونستم عرض می کنم

آخرين وبلاگ هاثابت هستند تغيير نمي كنند

با ثبت و يا بروز رساني وبلاگ جديد ليست وبلاگ هاي بروز شده هيچ تغيري نمي كنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو تست کنید


<?php $blogs = get_last_updated(); ?>
<?php if (is_array($blogs)) : ?>
<h2>Last updated:</h2>
<ul>
<?php foreach($blogs as $blog) : ?>

<li><a href="http://<?php echo $blog[ 'domain' ] . $blog[ 'path' ] ?>"><?php echo get_blog_option( $blog[ 'blog_id' ], 'blogname' ) ?></a></li>
<?php endforeach; // blogs as blog ?>
</ul>

<?php endif; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو تست کنید


<?php $blogs = get_last_updated(); ?>
<?php if (is_array($blogs)) : ?>
<h2>Last updated:</h2>
<ul>
<?php foreach($blogs as $blog) : ?>

<li><a href="http://<?php echo $blog[ 'domain' ] . $blog[ 'path' ] ?>"><?php echo get_blog_option( $blog[ 'blog_id' ], 'blogname' ) ?></a></li>
<?php endforeach; // blogs as blog ?>
</ul>

<?php endif; ?>

كد تست شد

كد مشكل ندارد نشون ميده مشكل اينه كه سايت ها ثابت هستند با بروزرساني وبلاگ جديد به ليست اضافه نمي شود

به هاست هم تيكت دارم گفتم شايد از كش هاست باشد

كفتند ما هيچ كشي نداريم مشكل از كش اسكريپت شماست من هيچ افزون هكش روي سيستم نصب نكردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حالت شبکه اطلاعات با کمی تاخیر جابجا می شند (معمولا) که این تاخیر عمدیه و در واقع فرصت اصلاح و شخصی سازیه به کاربر وبلاگ تقریبا تمام سرویس های وبلاگ دهی هم همینطورند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حالت شبکه اطلاعات با کمی تاخیر جابجا می شند (معمولا) که این تاخیر عمدیه و در واقع فرصت اصلاح و شخصی سازیه به کاربر وبلاگ تقریبا تمام سرویس های وبلاگ دهی هم همینطورند

قبلا فوری بروز می شد

الان فقط اسامی 7 وبلاگ در لیست است که این 7 وبلاگ هر وقت بروز شوند در لیست فوری به بالا می آیند اما وبلاگ جدید که ثبت بشه و ابدیت بشه بهه لیست اضافه نمی شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید این تاپیک کمکتون کنه:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشكل خود به خود حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری