• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alikhani98

نمایش ندادن تصویر با وجود تصویر شاخص!

11 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام دوستان

بنده در حال درست کردن یکی از قالب کاربران هستم ولی به مشکل برخورد

من برای پوسته اش امکان تصویر شاخص را قرار دادم و تصویر شاخص هم کار میکنه ولی من میخوام با وجود نمایش تصویر شاخص در صفحه اصلی تصویر موجود در پست نشون داده نشه و فقط متن باشه!

چطوری این کار را انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از خلاصه متن استفاده کنید.


http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_excerpt

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


function new_excerpt_more( $more ) {
return ' <a class="read-more" href="'. get_permalink( get_the_ID() ) . '">Read More</a>';
}
add_filter( 'excerpt_more', 'new_excerpt_more' );

خوب من این را به فانکشن اضافه کردم

حالا باید به جای the_content() تابع <?php the_excerpt(); ?> را قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من این کد رو پیشنهاد میکنم :


<h1><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></h1></a>
<div class="post-thumb">
<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php the_post_thumbnail( array(100,100) ); ?>
</div></a>


<p><?php the_content_rss('', TRUE, '', 50); ?></p>


<a class="more-link" target="_blank" href="<?php the_permalink() ?>">Read More . . .</a>

میتونی با تغییر عدد 50 کاراکتری که نمایش داده میشه رو بیشتر کنی

و با تغییر 100 و 100 سایز تصویر شاخص.

دقت کن که این کد ادامه مطلب نداره و باید به صورت دستی وارد بشه ( خط آخر کد )

ویرایش شده در توسط Farhad
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail();
}
else {
echo '<img src="' . get_bloginfo( 'stylesheet_directory' ) . 'http://k-zaminy.ir/wp-content/uploads/2013/05/no-pic.jpg" />';
}
?>

خوب من این کد را در صورت نبودن تصویر شاخص باید کجا کد زیر قرار بدم که ارور نده؟


<?php the_post_thumbnail('medium'); ?></div><?php the_excerpt(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه تصویر نداشتید میتونید این کد رو بزارید :


<h1><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></h1></a>

<?php if(get_the_post_thumbnail()) { ?>
<?php the_post_thumbnail( array(150,150) ); ?>
<?php } else { ?>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/thumbnail.png" alt="<?php _e('No Image'); ?>" height="150" width="150" border="0" />
<?php } ?>
</div>

<p><?php the_content_rss('', TRUE, '', 50); ?></p>


<a class="more-link" target="_blank" href="<?php the_permalink() ?>">Read More . . .</a>


3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرهاد جان ممنون ولی من به اون کد نیاز دارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجوری؟

<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail();
the_excerpt()
}
else {
echo '<img src="' . get_bloginfo( 'stylesheet_directory' ) . 'http://k-zaminy.ir/wp-content/uploads/2013/05/no-pic.jpg" />';
}
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان


<?php
function custom_excerpt_length( $length ) {
return 200;
}
add_filter( 'excerpt_length', 'custom_excerpt_length', 9999 );
?>

من میخوام تصویر درون پست هم نشون داده بشه

چطوری امکان پذیره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خلاصه مطلب نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل index به دنبال تابع the_excerpt باشید و به the_content تغییر دهید

برطرف کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری