• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
moradikolani

افکت یا استایل برای عکس ها

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من به طور مثال یه دسته میسازم با نام گالری تصاویر و اون رو توی فهرست ها قرار میدم و سپس از خود گالری تصاویر پیشفرض وردپرس گالری رو میسازم و انتقالش میدم فقط به دسته گالری تصاویر

حالا من میخوام کسی که این صفحه رو بازدید میکنه و عکس رو میبینه این موس یا هرچی که رو عکس میره عکس افکتی یا چیزی داشته باشه / به من گفتن که باید از استایل استفاده بشه ، اما نمیدونم استایل چیه و روش استفادش چطوره ، چون من مبتدی هستم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه جوری افکتی؟

سایتتون آنلاینه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سایت مذهبی هستش

هر افکتی فرق نمیکنه

افکت های رایج یا هر چیزی

www.montazereharam.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض معذرت از همه اساتید .. دوست من شما برای این کار به این قسمت بروید .

پیشخوان >نمایش>ویرایشگر

و سپس فایل style.css رو انتخاب کنید و در انتهای اون به عنوان مثال کد زیر رو قرار دهید ...


img:hover {
opacity:0.5;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض شرمندگی دوست عزیزم هیچ اتفاقی رخ نداد

من این کد رو در ته style.css قرار دادم اما هیچ چیز رخ نداد

باتشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آیا تغییرات رو ذخیره کردید ؟ این کد فقط با firefox کار میکنه ! در صورتی که از اینترنت اکسپلورر هم استفاده میکنید کد زیر رو جایگذاری کنید


img:hover {
opacity:0.5;
filter:alpha(opacity=50); /* For IE8 and earlier */
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه کلا کار نکرد/

افکتی دیگه ای ندارید ،

ویرایش شده در توسط moradikolani

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمونه های کامل:


http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp
http://designshack.net/articles/css/joshuajohnson-2/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز من خیلی مبتدی هم میشه بگید چیکار کنم ؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پروفایل خود را در انجمن تکمیل کنید

سایتتون آنلاینه؟

باید استایل دهید در فایل style.css پوسته


img
{
opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */
}
img:hover
{
opacity:1.0;
filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون عزیز جون کار کرد عکس ها سیاهه و زمانی که موس روش میره عکس روشن میشه این خوبه منتها میشه مثلا عک همون باشه ولی موس روش میره یه ذره چرخش پیدا کنه یا افکتی باشه که موس روش میره چهار گوشه عکس جمع بشه و این کد به ز فایرفاکس و IE روی کروم هم کار کنه؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط moradikolani

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون درست شد/ ولی کد ندارید که مثلا شخص موس رو میبره رو عکس ، عکس یه ذره بچرخه یا عکس چهار گوشش جمع بشه؟؟؟/و توی فایر فاکس و کروم هم کار کنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته باید کلاس پست را قبلش قرار دهید در غیر این صورت برروی تمام تصاویر اعمال میشود


img{
-webkit-transition-duration: 0.8s;
-moz-transition-duration: 0.8s;
-o-transition-duration: 0.8s;
transition-duration: 0.8s;

-webkit-transition-property: -webkit-transform;
-moz-transition-property: -moz-transform;
-o-transition-property: -o-transform;
transition-property: transform;

overflow:hidden;

}

img:hover
{
-webkit-transform:rotate(360deg);
-moz-transform:rotate(360deg);
-o-transform:rotate(360deg);
}


http://premiumcoding.com/css3-tricks-animated-hover-effects/
http://davidwalsh.name/css-flip
http://blog.vivekv.com/rotate-image-360deg-when-mouse-hover-using-css-3.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب کلاس پست رو چطوری قبلش تعریف کنم براش؟؟؟؟

یه ذره بیشتر تو این زمینه راهنماییم کنید

ممنون از شما که خیلی کمکم میکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلاس اون بخش رو باید بدست بیارید

ببینید متن تصاویر پست در چه کلاسی قرار دارند

نمونه:


.post img{

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب میگم که من مبتدیم یه ذره در این مورد بیشتر بهم آموزش بدید / ممنون از شما

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از شما من از این کدی که بالا دادی استفاده کردم عالیست ولی چیکار کنم چرخش خیلی کم باشه؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مقدار درجه deg رو کم کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...