moradikolani

افکت یا استایل برای عکس ها

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من به طور مثال یه دسته میسازم با نام گالری تصاویر و اون رو توی فهرست ها قرار میدم و سپس از خود گالری تصاویر پیشفرض وردپرس گالری رو میسازم و انتقالش میدم فقط به دسته گالری تصاویر

حالا من میخوام کسی که این صفحه رو بازدید میکنه و عکس رو میبینه این موس یا هرچی که رو عکس میره عکس افکتی یا چیزی داشته باشه / به من گفتن که باید از استایل استفاده بشه ، اما نمیدونم استایل چیه و روش استفادش چطوره ، چون من مبتدی هستم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه جوری افکتی؟

سایتتون آنلاینه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت مذهبی هستش

هر افکتی فرق نمیکنه

افکت های رایج یا هر چیزی

www.montazereharam.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض معذرت از همه اساتید .. دوست من شما برای این کار به این قسمت بروید .

پیشخوان >نمایش>ویرایشگر

و سپس فایل style.css رو انتخاب کنید و در انتهای اون به عنوان مثال کد زیر رو قرار دهید ...


img:hover {
opacity:0.5;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض شرمندگی دوست عزیزم هیچ اتفاقی رخ نداد

من این کد رو در ته style.css قرار دادم اما هیچ چیز رخ نداد

باتشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا تغییرات رو ذخیره کردید ؟ این کد فقط با firefox کار میکنه ! در صورتی که از اینترنت اکسپلورر هم استفاده میکنید کد زیر رو جایگذاری کنید


img:hover {
opacity:0.5;
filter:alpha(opacity=50); /* For IE8 and earlier */
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه کلا کار نکرد/

افکتی دیگه ای ندارید ،

ویرایش شده در توسط moradikolani
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه های کامل:


http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp
http://designshack.net/articles/css/joshuajohnson-2/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز من خیلی مبتدی هم میشه بگید چیکار کنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پروفایل خود را در انجمن تکمیل کنید

سایتتون آنلاینه؟

باید استایل دهید در فایل style.css پوسته


img
{
opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */
}
img:hover
{
opacity:1.0;
filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون عزیز جون کار کرد عکس ها سیاهه و زمانی که موس روش میره عکس روشن میشه این خوبه منتها میشه مثلا عک همون باشه ولی موس روش میره یه ذره چرخش پیدا کنه یا افکتی باشه که موس روش میره چهار گوشه عکس جمع بشه و این کد به ز فایرفاکس و IE روی کروم هم کار کنه؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط moradikolani
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد/ ولی کد ندارید که مثلا شخص موس رو میبره رو عکس ، عکس یه ذره بچرخه یا عکس چهار گوشش جمع بشه؟؟؟/و توی فایر فاکس و کروم هم کار کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته باید کلاس پست را قبلش قرار دهید در غیر این صورت برروی تمام تصاویر اعمال میشود


img{
-webkit-transition-duration: 0.8s;
-moz-transition-duration: 0.8s;
-o-transition-duration: 0.8s;
transition-duration: 0.8s;

-webkit-transition-property: -webkit-transform;
-moz-transition-property: -moz-transform;
-o-transition-property: -o-transform;
transition-property: transform;

overflow:hidden;

}

img:hover
{
-webkit-transform:rotate(360deg);
-moz-transform:rotate(360deg);
-o-transform:rotate(360deg);
}


http://premiumcoding.com/css3-tricks-animated-hover-effects/
http://davidwalsh.name/css-flip
http://blog.vivekv.com/rotate-image-360deg-when-mouse-hover-using-css-3.html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب کلاس پست رو چطوری قبلش تعریف کنم براش؟؟؟؟

یه ذره بیشتر تو این زمینه راهنماییم کنید

ممنون از شما که خیلی کمکم میکنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاس اون بخش رو باید بدست بیارید

ببینید متن تصاویر پست در چه کلاسی قرار دارند

نمونه:


.post img{

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب میگم که من مبتدیم یه ذره در این مورد بیشتر بهم آموزش بدید / ممنون از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما من از این کدی که بالا دادی استفاده کردم عالیست ولی چیکار کنم چرخش خیلی کم باشه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار درجه deg رو کم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده