moradikolani

افکت یا استایل برای عکس ها

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من به طور مثال یه دسته میسازم با نام گالری تصاویر و اون رو توی فهرست ها قرار میدم و سپس از خود گالری تصاویر پیشفرض وردپرس گالری رو میسازم و انتقالش میدم فقط به دسته گالری تصاویر

حالا من میخوام کسی که این صفحه رو بازدید میکنه و عکس رو میبینه این موس یا هرچی که رو عکس میره عکس افکتی یا چیزی داشته باشه / به من گفتن که باید از استایل استفاده بشه ، اما نمیدونم استایل چیه و روش استفادش چطوره ، چون من مبتدی هستم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه جوری افکتی؟

سایتتون آنلاینه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت مذهبی هستش

هر افکتی فرق نمیکنه

افکت های رایج یا هر چیزی

www.montazereharam.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض معذرت از همه اساتید .. دوست من شما برای این کار به این قسمت بروید .

پیشخوان >نمایش>ویرایشگر

و سپس فایل style.css رو انتخاب کنید و در انتهای اون به عنوان مثال کد زیر رو قرار دهید ...


img:hover {
opacity:0.5;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض شرمندگی دوست عزیزم هیچ اتفاقی رخ نداد

من این کد رو در ته style.css قرار دادم اما هیچ چیز رخ نداد

باتشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا تغییرات رو ذخیره کردید ؟ این کد فقط با firefox کار میکنه ! در صورتی که از اینترنت اکسپلورر هم استفاده میکنید کد زیر رو جایگذاری کنید


img:hover {
opacity:0.5;
filter:alpha(opacity=50); /* For IE8 and earlier */
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه کلا کار نکرد/

افکتی دیگه ای ندارید ،

ویرایش شده در توسط moradikolani
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه های کامل:


http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp
http://designshack.net/articles/css/joshuajohnson-2/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز من خیلی مبتدی هم میشه بگید چیکار کنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پروفایل خود را در انجمن تکمیل کنید

سایتتون آنلاینه؟

باید استایل دهید در فایل style.css پوسته


img
{
opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */
}
img:hover
{
opacity:1.0;
filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون عزیز جون کار کرد عکس ها سیاهه و زمانی که موس روش میره عکس روشن میشه این خوبه منتها میشه مثلا عک همون باشه ولی موس روش میره یه ذره چرخش پیدا کنه یا افکتی باشه که موس روش میره چهار گوشه عکس جمع بشه و این کد به ز فایرفاکس و IE روی کروم هم کار کنه؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط moradikolani
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد/ ولی کد ندارید که مثلا شخص موس رو میبره رو عکس ، عکس یه ذره بچرخه یا عکس چهار گوشش جمع بشه؟؟؟/و توی فایر فاکس و کروم هم کار کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته باید کلاس پست را قبلش قرار دهید در غیر این صورت برروی تمام تصاویر اعمال میشود


img{
-webkit-transition-duration: 0.8s;
-moz-transition-duration: 0.8s;
-o-transition-duration: 0.8s;
transition-duration: 0.8s;

-webkit-transition-property: -webkit-transform;
-moz-transition-property: -moz-transform;
-o-transition-property: -o-transform;
transition-property: transform;

overflow:hidden;

}

img:hover
{
-webkit-transform:rotate(360deg);
-moz-transform:rotate(360deg);
-o-transform:rotate(360deg);
}


http://premiumcoding.com/css3-tricks-animated-hover-effects/
http://davidwalsh.name/css-flip
http://blog.vivekv.com/rotate-image-360deg-when-mouse-hover-using-css-3.html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب کلاس پست رو چطوری قبلش تعریف کنم براش؟؟؟؟

یه ذره بیشتر تو این زمینه راهنماییم کنید

ممنون از شما که خیلی کمکم میکنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاس اون بخش رو باید بدست بیارید

ببینید متن تصاویر پست در چه کلاسی قرار دارند

نمونه:


.post img{

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب میگم که من مبتدیم یه ذره در این مورد بیشتر بهم آموزش بدید / ممنون از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما من از این کدی که بالا دادی استفاده کردم عالیست ولی چیکار کنم چرخش خیلی کم باشه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار درجه deg رو کم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//