moradikolani

افکت یا استایل برای عکس ها

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من به طور مثال یه دسته میسازم با نام گالری تصاویر و اون رو توی فهرست ها قرار میدم و سپس از خود گالری تصاویر پیشفرض وردپرس گالری رو میسازم و انتقالش میدم فقط به دسته گالری تصاویر

حالا من میخوام کسی که این صفحه رو بازدید میکنه و عکس رو میبینه این موس یا هرچی که رو عکس میره عکس افکتی یا چیزی داشته باشه / به من گفتن که باید از استایل استفاده بشه ، اما نمیدونم استایل چیه و روش استفادش چطوره ، چون من مبتدی هستم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه جوری افکتی؟

سایتتون آنلاینه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت مذهبی هستش

هر افکتی فرق نمیکنه

افکت های رایج یا هر چیزی

www.montazereharam.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض معذرت از همه اساتید .. دوست من شما برای این کار به این قسمت بروید .

پیشخوان >نمایش>ویرایشگر

و سپس فایل style.css رو انتخاب کنید و در انتهای اون به عنوان مثال کد زیر رو قرار دهید ...


img:hover {
opacity:0.5;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض شرمندگی دوست عزیزم هیچ اتفاقی رخ نداد

من این کد رو در ته style.css قرار دادم اما هیچ چیز رخ نداد

باتشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا تغییرات رو ذخیره کردید ؟ این کد فقط با firefox کار میکنه ! در صورتی که از اینترنت اکسپلورر هم استفاده میکنید کد زیر رو جایگذاری کنید


img:hover {
opacity:0.5;
filter:alpha(opacity=50); /* For IE8 and earlier */
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه کلا کار نکرد/

افکتی دیگه ای ندارید ،

ویرایش شده در توسط moradikolani
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه های کامل:


http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp
http://designshack.net/articles/css/joshuajohnson-2/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز من خیلی مبتدی هم میشه بگید چیکار کنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پروفایل خود را در انجمن تکمیل کنید

سایتتون آنلاینه؟

باید استایل دهید در فایل style.css پوسته


img
{
opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */
}
img:hover
{
opacity:1.0;
filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون عزیز جون کار کرد عکس ها سیاهه و زمانی که موس روش میره عکس روشن میشه این خوبه منتها میشه مثلا عک همون باشه ولی موس روش میره یه ذره چرخش پیدا کنه یا افکتی باشه که موس روش میره چهار گوشه عکس جمع بشه و این کد به ز فایرفاکس و IE روی کروم هم کار کنه؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط moradikolani
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد/ ولی کد ندارید که مثلا شخص موس رو میبره رو عکس ، عکس یه ذره بچرخه یا عکس چهار گوشش جمع بشه؟؟؟/و توی فایر فاکس و کروم هم کار کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته باید کلاس پست را قبلش قرار دهید در غیر این صورت برروی تمام تصاویر اعمال میشود


img{
-webkit-transition-duration: 0.8s;
-moz-transition-duration: 0.8s;
-o-transition-duration: 0.8s;
transition-duration: 0.8s;

-webkit-transition-property: -webkit-transform;
-moz-transition-property: -moz-transform;
-o-transition-property: -o-transform;
transition-property: transform;

overflow:hidden;

}

img:hover
{
-webkit-transform:rotate(360deg);
-moz-transform:rotate(360deg);
-o-transform:rotate(360deg);
}


http://premiumcoding.com/css3-tricks-animated-hover-effects/
http://davidwalsh.name/css-flip
http://blog.vivekv.com/rotate-image-360deg-when-mouse-hover-using-css-3.html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب کلاس پست رو چطوری قبلش تعریف کنم براش؟؟؟؟

یه ذره بیشتر تو این زمینه راهنماییم کنید

ممنون از شما که خیلی کمکم میکنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاس اون بخش رو باید بدست بیارید

ببینید متن تصاویر پست در چه کلاسی قرار دارند

نمونه:


.post img{

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب میگم که من مبتدیم یه ذره در این مورد بیشتر بهم آموزش بدید / ممنون از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما من از این کدی که بالا دادی استفاده کردم عالیست ولی چیکار کنم چرخش خیلی کم باشه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار درجه deg رو کم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟