• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
moradikolani

افکت یا استایل برای عکس ها

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من به طور مثال یه دسته میسازم با نام گالری تصاویر و اون رو توی فهرست ها قرار میدم و سپس از خود گالری تصاویر پیشفرض وردپرس گالری رو میسازم و انتقالش میدم فقط به دسته گالری تصاویر

حالا من میخوام کسی که این صفحه رو بازدید میکنه و عکس رو میبینه این موس یا هرچی که رو عکس میره عکس افکتی یا چیزی داشته باشه / به من گفتن که باید از استایل استفاده بشه ، اما نمیدونم استایل چیه و روش استفادش چطوره ، چون من مبتدی هستم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه جوری افکتی؟

سایتتون آنلاینه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت مذهبی هستش

هر افکتی فرق نمیکنه

افکت های رایج یا هر چیزی

www.montazereharam.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض معذرت از همه اساتید .. دوست من شما برای این کار به این قسمت بروید .

پیشخوان >نمایش>ویرایشگر

و سپس فایل style.css رو انتخاب کنید و در انتهای اون به عنوان مثال کد زیر رو قرار دهید ...


img:hover {
opacity:0.5;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض شرمندگی دوست عزیزم هیچ اتفاقی رخ نداد

من این کد رو در ته style.css قرار دادم اما هیچ چیز رخ نداد

باتشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا تغییرات رو ذخیره کردید ؟ این کد فقط با firefox کار میکنه ! در صورتی که از اینترنت اکسپلورر هم استفاده میکنید کد زیر رو جایگذاری کنید


img:hover {
opacity:0.5;
filter:alpha(opacity=50); /* For IE8 and earlier */
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه کلا کار نکرد/

افکتی دیگه ای ندارید ،

ویرایش شده در توسط moradikolani
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه های کامل:


http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp
http://designshack.net/articles/css/joshuajohnson-2/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز من خیلی مبتدی هم میشه بگید چیکار کنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پروفایل خود را در انجمن تکمیل کنید

سایتتون آنلاینه؟

باید استایل دهید در فایل style.css پوسته


img
{
opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */
}
img:hover
{
opacity:1.0;
filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون عزیز جون کار کرد عکس ها سیاهه و زمانی که موس روش میره عکس روشن میشه این خوبه منتها میشه مثلا عک همون باشه ولی موس روش میره یه ذره چرخش پیدا کنه یا افکتی باشه که موس روش میره چهار گوشه عکس جمع بشه و این کد به ز فایرفاکس و IE روی کروم هم کار کنه؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط moradikolani
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد/ ولی کد ندارید که مثلا شخص موس رو میبره رو عکس ، عکس یه ذره بچرخه یا عکس چهار گوشش جمع بشه؟؟؟/و توی فایر فاکس و کروم هم کار کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته باید کلاس پست را قبلش قرار دهید در غیر این صورت برروی تمام تصاویر اعمال میشود


img{
-webkit-transition-duration: 0.8s;
-moz-transition-duration: 0.8s;
-o-transition-duration: 0.8s;
transition-duration: 0.8s;

-webkit-transition-property: -webkit-transform;
-moz-transition-property: -moz-transform;
-o-transition-property: -o-transform;
transition-property: transform;

overflow:hidden;

}

img:hover
{
-webkit-transform:rotate(360deg);
-moz-transform:rotate(360deg);
-o-transform:rotate(360deg);
}


http://premiumcoding.com/css3-tricks-animated-hover-effects/
http://davidwalsh.name/css-flip
http://blog.vivekv.com/rotate-image-360deg-when-mouse-hover-using-css-3.html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب کلاس پست رو چطوری قبلش تعریف کنم براش؟؟؟؟

یه ذره بیشتر تو این زمینه راهنماییم کنید

ممنون از شما که خیلی کمکم میکنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاس اون بخش رو باید بدست بیارید

ببینید متن تصاویر پست در چه کلاسی قرار دارند

نمونه:


.post img{

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب میگم که من مبتدیم یه ذره در این مورد بیشتر بهم آموزش بدید / ممنون از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما من از این کدی که بالا دادی استفاده کردم عالیست ولی چیکار کنم چرخش خیلی کم باشه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار درجه deg رو کم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.