• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

یه مشکل از امروز صبح برای قسمت مدیریت وردپرسم پیش اومده:

اینکه مثلا نوشته تازه که میزنم بعد میخوام برچسب اضافه کنم برچسب که وارد میکنم و دکمه افزودنو میزنم هیچ اتفاقی رخ نمیده و اگر از صفحه کلید اینترو برای افزودن برچسب بزنم صفحه نوشته تازه دوباره لود میشه و پیام میاد که نوشته به روز شد! :)

تو همون صفحه افزودن نوشته جاهای دیگه مثل افزودن رسانه هم مشکل داره و به جای اینکه فریمش با جی کوری باشه فریم روی صفحه افزودن نوشته باز میشه! دکمه هایی مثل تنظیمات صفحه رو هم که کلیک میکنی هیچ اتفاقی نمیفته!!

افزونه ای هم جدیدا نصب نکردم.

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید..

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با بررسی هایی که انجام دادم: ظاهرا این مشکل فقط در صفحه افزودن نوشته وردپرس رخ داده و سایر قسمت ها مشکلی نداره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فولدر های wp-include و wp-admin رو دوباره آپلود کنید ببینید مشکلتون حل میشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لود نمیشه؟

یا صفحه خطا دارد؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

لود نمیشه؟

یا صفحه خطا دارد؟

صفحه ها لود میشن اما مثل این که فایل هایی برای اجرای اکشن هایی مثل دکمه و فریم و.. حذف شده باشه، این دکمه ها از کار افتاه!

شما فولدر های wp-include و wp-admin رو دوباره آپلود کنید ببینید مشکلتون حل میشه

با انجام این کار مشکلی برای مطالب و قالب سایت به وجود نمیاد؟

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم jquery.js بود. ببینید در سورس صفحه هست یا نه

از افزونه دیباگر مرورگرها (Chrome , IE , Firefox firebug) استفاده کنید (کلید F12) ببینید در بخش کنسول خطایی نمایش داده میشود یا نه

پوشه هایی که نام برده شد مشکلی با جایگزینی ندارد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون دوستان

با جایگزینی حل شد و باز دوباره مشکل با یک رفرش دیگه برگشت!! اما کنسول فایرباگ خطای زیر رو داد(حتی بعد از آپلود دوباره فایل ها):


SyntaxError: missing ] after element list
[Break On This Error]
[object Object]

روی [object Object] که کلیک میکنی به فایل:


/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_module.js?ver=3.6-alpha

و خط:


(line 210, col 8)

اشاره میکنه

در خط مذکور عدد 250 نوشتس.

[اخیرا چند بار با فاصله کم افزونه all-in-one-seo آپدیت ارائه داد که من هم آپدیت کردم! ]

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب افزونه رو غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه . اگر دیدید حل شد افزونه رو به ورژن قبل تر برگردونید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب افزونه رو غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه . اگر دیدید حل شد افزونه رو به ورژن قبل تر برگردونید

با غیر فعال کردنش درست نشد.. پاکشم کردم درست نشد!! ظاهرا مشکل از این افزونه نیست.. (افزونه رو دوباره نصبش کردم)

اگر یکی لطف کنه اعلام آمادگی کنه تا یه اکانت مشارکت کننده بسازم تا بررسی کنه.. سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نسخه های پیشین افزونه سئو رو هم بررسی کردم اما باز مشکل سر جاش باقی موند..

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول افزونه رو غیر فعال کنید بعد فولدر های wp-admin , wp-include رو دوباره آپلود کنید و تست کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم درست نشد..!

نمیدونم چش شده!!

دوستان اعلام آمادگی کنن تا یه اکانت مشارکت کننده براشون بسازم تا آنلاین بررسی کنن.. سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه wp-content رو تغییر نام بدید و مجدد تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه wp-content رو تغییر نام بدید و مجدد تست کنید

آره.. درست شد! هرچی هست زیر سر افزونه هاست!

همه افزونه ها رو غیر فعال کردم حل شد!

اما مشکل میتونه از کدوم افزونه ایجاد شده باشه! (چند تا شو یکی یکی غیر فعال کردم درست نشد)

لیست افزونه های من:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه که زیاد هست

باید همه رو یکی یکی بررسی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت دوستان باید عرض من الان به دلیل نصب افزونه ی WPU Shortlinks (نسخه ی فعلی همین افزونه ای که توسط همین انجمن ارائه می شود) با مشکلی که کاربر sajjadnajafi مواجه شده بود مواجه شدم و وقتی این افزونه رو غیر فعال کردم مشکل حل شد.به کدنویسان افزونه ی WPU Shortlinks پیشنهاد می کنم در نسخه ی جدید این افزونه این مشکل را حل کنند.

ممنون

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با یک افزونه خاص تداخل پیدا میکنه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه فقط خودش رو غیر فعال کردم مشکل حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من افزونه ها رو یکی یکی غیر فعال کردم اما مشکل حل نشد :(

جالبه بعد از انتشار مطلب [وقتی که پیام نوشته منتشر شد میاد] همه چیز درسته و میشه برچسب و غیره گذاشت.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت دوستان باید عرض من الان به دلیل نصب افزونه ی WPU Shortlinks (نسخه ی فعلی همین افزونه ای که توسط همین انجمن ارائه می شود) با مشکلی که کاربر sajjadnajafi مواجه شده بود مواجه شدم و وقتی این افزونه رو غیر فعال کردم مشکل حل شد.به کدنویسان افزونه ی WPU Shortlinks پیشنهاد می کنم در نسخه ی جدید این افزونه این مشکل را حل کنند.

ممنون

ببیند در بخش کنسول خطایاب (firebug , inspect , F12) خطایی نمایش داده میشود یا نه

من افزونه ها رو یکی یکی غیر فعال کردم اما مشکل حل نشد :(

جالبه بعد از انتشار مطلب [وقتی که پیام نوشته منتشر شد میاد] همه چیز درسته و میشه برچسب و غیره گذاشت.

خطا با بررسی سایت مشخص میشه

از بخش بروزرسانی. نصب مجدد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عجیب تر این که با نصب افزونه جدید مشکلش حل شد!!

البته به احتمال زیاد حل موقت باشه!

به هر حال ممنون از تمام دوستانی که برای حل مشکل وقت گذاشتن.. :)

سرفراز باشید..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kimia212asd
      با سلام من چند روزه با وردپرس کار میکنم   سایت رو باز میکنم ریداکت میشه  به سایت دیگه  خارجی هستش
      فایل وردپرس  رو پاک کردم دوباره نصب کردم باز همونه
      با هاستینگ صحبت کردم  اونم  سایت رو ریستور کرد به یک هفته پیش باز اون مشکل هست
      لطفا راهنمایی کنید  مشکل رو برطرف کنم
      ادرس  سایت  ببینید
      www.vatanfal.com
    • توسط Lincer
      سلام وقت بخیر دوستان
      کسی میدونه پوسته این وبسایت رو از کجا میشه پیدا کرد؟
      https://carpet-machines.com
    • توسط Rangarang
      سلام
      وقتی سایتمون پروتکل SSL داشته باشه و بخوایم تو صفحه اول از یک IFRAME ای استفاده کنیم که خودش SSL نداره (HTTP هست)، باید چیکار کرد؟ چون قبل از اینکه SSL رو سایت نصب بشه، IFRAME درخواست خودش رو به نسخه HTTP می فرستاد اما دقیقا بعد از نصب SSL اون IFRAME به صورت خودکار درخواست HTTPS می فرسته به سایت مقصد و چون سایت مقصد HTTPS نداره، IFRAME با خطا مواجه می شه. من می خواستم بدونم چطوری باید کاری کرد که IFRAME درخواست HTTP ارسال کنه همچنان.
      از افزونه Really Simple SSL استفاده می کنم.
      مرسی
    • توسط sygunsys
      دوستانی که سئو کار هستند و یا تجربه دارند می تونن بگن که چطوری میشه کلمه ی کلیدی  نرم افزار حسابداری یه روزه از صفحه ی اول لینک 5 بره صفحه ی 2 لینک 8؟؟؟
    • توسط hasanataie
      سلام خدمت همکاران عزیز
      من میخوام یه انجمن وی‌بولتین بزنم که به وردپرس متصل بشه
      یعنی وقتی کاربر میاد تو وردپرس ثبت نام میکنه داخل انجمن هم واسش اکانت ایجاد بشه
      و وقتی که کاربر توی انجمن ثبت نام میکنه داخل وردپرس هم ثبت نام بشه
      وقتی کاربر در انجمن لاگین کرد در وردپرس هم لاگین بشه و برعکس.
       
      از دوستان عزیز کسی این مورد رو میتونه اوکی کنه
      با پرداخت هزینه