elshan

درخواست افزونه ورود و ثبت نام

46 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.من هر چقدر تو نت گشتم یدونه افزونه درست و حسابی و شیک برای ورود و ثبت نام پیدا نکردم که بشه کدش رو داخل قالب گذاشت تا نمایش داده بشه.لطفا دوستان معرفی کنند.(به همراه کدش)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه

sidebarlogin

کد


<?php
global $user_ID, $user_identity, $user_level, $user_email, $user_login, $user_info, $user_first_name, $user_last_name, $user_url;
if (is_user_logged_in()) :?>
<table style="width: 100%">
<tr>
<td class="Avatar" rowspan="2"><?php echo get_avatar($user_email, 72); ?>
</td>
<td>سلام <?php echo $user_identity; ?></td>
</tr>
<tr>
<td><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/post-new.php">ارسال مطلب جدید</a></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/profile.php">ویرایش مشخصات </a></td>
</tr>
<tr>
<td>
</td>
<td><a href="<?php echo wp_logout_url() ?>&redirect_to=<?php the_permalink() ?>">خارج شدن</a></td>
</tr>
</table>
<?php else : ?>
<form method="post" action="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php">
<table style="width: 100%" dir="rtl" id="login-panel">
<tr>
<th>شناسه</th><td class="tdInput"><input type="text" name="log" id="user_login" class="input" value="<?php echo $user_login;?>" size="20" /></td>
</tr>
<tr>
<th>رمز ورود</th>
<td class="tdInput"><input name="pwd" id="user_pass" class="inputText" type="password" value="" /></td> </tr>
<tr>
<td colspan="2">
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" /> مرا به خاطر بسپار <input type="hidden" id="redirect_to" name="redirect_to" value="" />
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><input name="loginsubmit" id="loginsubmit" class="gbButtun" type="submit" value="ورود" /><input type="hidden" name="testcookie" value="1" /></td>
</tr><tr>
<td colspan="2"><?php if ( get_option( 'users_can_register' ) ) : ?><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=register" class="gbButtun">ثبت نام</a>
<?php endif; ?>
<script type="text/javascript">
<!--
function redirect_change()
{
var hear = window.location
document.getElementById('redirect_to').value= hear
}
redirect_change()
//-->
</script>
</td>
</tr>
</table>
</form>
<?php endif;?>

آدرس افزونه

http://wordpress.org/plugins/sidebar-login/

11

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد رو میشه جای ابزارک گذاشت ، یعنی افزونه sidebar-login رو نصب نکنیم و فقط از کد بالا استفاده کنیم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد رو میشه جای ابزارک گذاشت ، یعنی افزونه sidebar-login رو نصب نکنیم و فقط از کد بالا استفاده کنیم ؟

بله میتونید

از شورت کد ها هم میتونید استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این با wp-login چه فرقی داره ؟

ویرایش شده در توسط honda.moji
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این با wp-login چه فرقی داره ؟

تفاوتی ندارد

به همان صفحه درخواست ارسال میشود

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد


<?php
global $user_ID, $user_identity, $user_level, $user_email, $user_login, $user_info, $user_first_name, $user_last_name, $user_url;
if (is_user_logged_in()) :?>
<table style="width: 100%">
<tr>
<td class="Avatar" rowspan="2"><?php echo get_avatar($user_email, 72); ?>
</td>
<td>سلام <?php echo $user_identity; ?></td>
</tr>
<tr>
<td><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/post-new.php">ارسال مطلب جدید</a></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/profile.php">ویرایش مشخصات </a></td>
</tr>
<tr>
<td>
</td>
<td><a href="<?php echo wp_logout_url() ?>&redirect_to=<?php the_permalink() ?>">خارج شدن</a></td>
</tr>
</table>
<?php else : ?>
<form method="post" action="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php">
<table style="width: 100%" dir="rtl" id="login-panel">
<tr>
<th>شناسه</th><td class="tdInput"><input type="text" name="log" id="user_login" class="input" value="<?php echo $user_login;?>" size="20" /></td>
</tr>
<tr>
<th>رمز ورود</th>
<td class="tdInput"><input name="pwd" id="user_pass" class="inputText" type="password" value="" /></td> </tr>
<tr>
<td colspan="2">
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" /> مرا به خاطر بسپار <input type="hidden" id="redirect_to" name="redirect_to" value="" />
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><input name="loginsubmit" id="loginsubmit" class="gbButtun" type="submit" value="ورود" /><input type="hidden" name="testcookie" value="1" /></td>
</tr><tr>
<td colspan="2"><?php if ( get_option( 'users_can_register' ) ) : ?><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=register" class="gbButtun">ثبت نام</a>
<?php endif; ?>
<script type="text/javascript">
<!--
function redirect_change()
{
var hear = window.location
document.getElementById('redirect_to').value= hear
}
redirect_change()
//-->
</script>
</td>
</tr>
</table>
</form>
<?php endif;?>

دوستان میشه کد اون قسمت { آیا رمز خود را فراموش کردید ؟ } رو هم اینجا قرار بدید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<form name="lostpasswordform" id="lostpasswordform" action="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=lostpassword" method="post">
<label for="user_login" >شناسه یا نشانی ایمیل:<br />
<input type="text" name="user_login" id="user_login" class="input" value="" size="20" /></label>
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php bloginfo('url'); ?>/?passok=1" />
<input type="submit" name="wp-submit" id="wp-submit" class="button button-primary button-large" value="دریافت رمز تازه" />
<?php if(isset($_REQUEST['passok'])) :?>
<h3>
با تشکر، <br />
درخواست تغییر رمز شما دریافت شد لطفا ایمیل خود را برای دریافت رمز جدید چک نمایید
</h3>
<?php endif?>
</form>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<form name="lostpasswordform" id="lostpasswordform" action="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=lostpassword" method="post">
<label for="user_login" >شناسه یا نشانی ایمیل:<br />
<input type="text" name="user_login" id="user_login" class="input" value="" size="20" /></label>
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php bloginfo('url'); ?>/?passok=1" />
<input type="submit" name="wp-submit" id="wp-submit" class="button button-primary button-large" value="دریافت رمز تازه" />
<?php if(isset($_REQUEST['passok'])) :?>
<h3>
با تشکر، <br />
درخواست تغییر رمز شما دریافت شد لطفا ایمیل خود را برای دریافت رمز جدید چک نمایید
</h3>
<?php endif?>
</form>

دست درد نکنه اقا ایمان ، من الان چه طوری میتونم این کد رو به اون کد بالا وصل کنم ، منظورم ایمه که تو دستور اون قرار بگیره ، یعنی اگه کاربر رمزشو یادش رفته باشه، رو لینک ( بازیابی رمز عبور ) کلیک کنه و پایین همون قسمت لوگین یه جایی باز شه که بتونه همونجا ایمیل رو ... اینکارها رو بکنه ..

ویرایش شده در توسط ااا TakWarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راحت ترین راه

1. بخش تایید را از فرم بازیابی رمز پاک کنید یعنی


<?php if(isset($_REQUEST['passok'])) :?>
<h3>
با تشکر، <br />
درخواست تغییر رمز شما دریافت شد لطفا ایمیل خود را برای دریافت رمز جدید چک نمایید
</h3>
<?php endif?>

2. این کدها را در style.css


#passcheck,#myform:target #loginforn {
display:none;
}
#loginform,#myform:target #passcheck {
display:block
}

3کدهاتون رو به ترتیبی که مشخص شده در محلشون قرار بدید :


<div id="myform">
<div id="loginform" >
کدهای لاگین
</div>
<div id="passcheck">
کدهای رمز عبور
</div>
<?php if(isset($_REQUEST['passok'])) :?>
<h3>
با تشکر، <br />
درخواست تغییر رمز شما دریافت شد لطفا ایمیل خود را برای دریافت رمز جدید چک نمایید
</h3>
<?php endif?>
</div>

4. این کد را به فرم لاگ این اضافه کنید


<a href="#myform">بازیابی رمز عبور</a>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اقا ایمان ...

توی این کدی که گفتید


<?php
global $user_ID, $user_identity, $user_level, $user_email, $user_login, $user_info, $user_first_name, $user_last_name, $user_url;
if (is_user_logged_in()) :?>
<table style="width: 100%">
<tr>
<td class="Avatar" rowspan="2"><?php echo get_avatar($user_email, 72); ?>
</td>
<td>سلام <?php echo $user_identity; ?></td>
</tr>
<tr>
<td><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/post-new.php">ارسال مطلب جدید</a></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/profile.php">ویرایش مشخصات </a></td>
</tr>
<tr>
<td>
</td>
<td><a href="<?php echo wp_logout_url() ?>&redirect_to=<?php the_permalink() ?>">خارج شدن</a></td>
</tr>
</table>
<?php else : ?>
<form method="post" action="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php">
<table style="width: 100%" dir="rtl" id="login-panel">
<tr>
<th>شناسه</th><td class="tdInput"><input type="text" name="log" id="user_login" class="input" value="<?php echo $user_login;?>" size="20" /></td>
</tr>
<tr>
<th>رمز ورود</th>
<td class="tdInput"><input name="pwd" id="user_pass" class="inputText" type="password" value="" /></td> </tr>
<tr>
<td colspan="2">
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" /> مرا به خاطر بسپار <input type="hidden" id="redirect_to" name="redirect_to" value="" />
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><input name="loginsubmit" id="loginsubmit" class="gbButtun" type="submit" value="ورود" /><input type="hidden" name="testcookie" value="1" /></td>
</tr><tr>
<td colspan="2"><?php if ( get_option( 'users_can_register' ) ) : ?><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=register" class="gbButtun">ثبت نام</a>
<?php endif; ?>
<script type="text/javascript">
<!--
function redirect_change()
{
var hear = window.location
document.getElementById('redirect_to').value= hear
}
redirect_change()
//-->
</script>
</td>
</tr>
</table>
</form>
<?php endif;?>

من برای عضویتی کردن سایتم از افزونه s2member استفاده میکنم ... کد شما رو برای لوگین روی قالب قرار دادم ، الان یه مشکلی هستش اونم اینکه وقتی تو لوگین (کدهای بالا) کاربر پسوردشو اشتباه میزنه ، صفحه لوگین خود افزونه بالا میاد و میگه دوباره امتحان کن، یعنی تو خود کدی که شما دادی ارور پسورد نمیده ، میشه یه لطفی کنید که این ارور هم مثلا یه کادری بالای همین لوگین باز شه و پیغام ارور رو بده و دیگه تو لوگین خود افزونه نره ؟؟؟؟؟ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نوشتن ارورها باید باید یکلبار دیگه کل صفحه login را از اول نوشت در هر حال این پنل ناقصه چون در صورت لاگ این بودن هم فرم رو نشون می ده و احتمالا باز درخواستی برای ائون خواهد بود و همینطور ثبت نام

اجازه بدید در فرصت مناسب یک آموزش جدا برای ساخت پنل می گذارم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اقا ایمان ، یه سوال فنی داشتم :) :

من اومدم برا عضویتی کردن سایت از افزونه s2member و ابزارک login with ajax برای قسمت لوگین و ثبت نام سایت استفاده میکنم، حالا من اومدم قسمت عضویت سایت رو با همین ابزارکی که گفتم به سلیقه خودم استایل دادم ، حالا سوال فنی اینجاست :

من تو منو سایت یه لینک عضویت دارم، حالا میخوام وقتی روش کلیک میشه با همین ابزارک باز شه ، چون وقتی کلیک میکنم میره تو قسمت عضویت خود افزونه s2member ... خواهشا اینو یه توضیح به ما بدید ... اگرم یه جوریه که من نمیفهمم ساده تر بگید ...

ممنون عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم شما باید یک خورده ساده تر بگی که من متوجه بشم

اگر درست فهمیده باشم کار سختی می خواهید بکنید ولی این مسیرشه

1.فرم لاگ اینی که دارید در کجا درست می شه ؟

2. باید ببینید افزونه ajax چطوری عمل می کنه برای احضار فرم ثبت نام متد GET را استفاده می کنه یا پیوند آزاکسی می ده (که با توجه به اسمش قاعدتا باید دومی باشه)

3. از صفحه سورس بگیریدو ببینید افزونه فرم ها را درذ چه لایه ای باز می کنه

4. فرمی که می خواهید احضار شود را در همان لایه (کلاس و آی دی و نام تگ) بسازید و آدرس فرم جدید را با آدرس فعلی در محلی که فرمتان ساخته می شود عوض کنید

--------

و اگر این فرم در افزونه ساخته شود احتمالا در اولین به روزرسانی تغییرات شما هم پاک می شود پیشنهادم اینه که از دو افزونه ترکیبی اینجوری استفاده نکنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان بسیار ارجمندم طاعات و عبادات قبول باشد . بنده تمام مطالب بالا را مطالعه کردم ولی بنده نیاز به افزونه ساده تری دارم که فقط کاربرانی که ثبت نام معمولی در سایت کرده اند بتوانند مواردی از مطالب و یا ویدیو را ببینند . در واقع قصد دارم تمام کاربرانم ثبت نام کنند .

از آقا مرتضی گل باز هم تشکر می کنم که آموزشهای بسیاری در زمینه کار با ورد پرس به بنده داده اند . فراموش نفرمایید که بنده تازه کار هستم و زیاد با اصطلاحات رایج شما آشنایی ندارم .

سایت بنده http://tanzneviseghadimi.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم شما باید یک خورده ساده تر بگی که من متوجه بشم

اگر درست فهمیده باشم کار سختی می خواهید بکنید ولی این مسیرشه

1.فرم لاگ اینی که دارید در کجا درست می شه ؟

2. باید ببینید افزونه ajax چطوری عمل می کنه برای احضار فرم ثبت نام متد GET را استفاده می کنه یا پیوند آزاکسی می ده (که با توجه به اسمش قاعدتا باید دومی باشه)

3. از صفحه سورس بگیریدو ببینید افزونه فرم ها را درذ چه لایه ای باز می کنه

4. فرمی که می خواهید احضار شود را در همان لایه (کلاس و آی دی و نام تگ) بسازید و آدرس فرم جدید را با آدرس فعلی در محلی که فرمتان ساخته می شود عوض کنید

--------

و اگر این فرم در افزونه ساخته شود احتمالا در اولین به روزرسانی تغییرات شما هم پاک می شود پیشنهادم اینه که از دو افزونه ترکیبی اینجوری استفاده نکنید

اقا ایمان میدونم پررویی ، ولی خودتون میتونید یه کاری به سرش بدید، قالب رو بهتون میدم، ببینید چه جوریه !!...
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهادم اینه که از دو افزونه ترکیبی اینجوری استفاده نکنید

کاری که پیشنهادش نمی کنم قطعا خودمم انجامش نمی دم ولی آنلاین کنید می بینم و کلاس های مورد نیازتون رو عرض می کنم

دوستان بسیار ارجمندم طاعات و عبادات قبول باشد . بنده تمام مطالب بالا را مطالعه کردم ولی بنده نیاز به افزونه ساده تری دارم که فقط کاربرانی که ثبت نام معمولی در سایت کرده اند بتوانند مواردی از مطالب و یا ویدیو را ببینند . در واقع قصد دارم تمام کاربرانم ثبت نام کنند .

از آقا مرتضی گل باز هم تشکر می کنم که آموزشهای بسیاری در زمینه کار با ورد پرس به بنده داده اند . فراموش نفرمایید که بنده تازه کار هستم و زیاد با اصطلاحات رایج شما آشنایی ندارم .

سایت بنده http://tanzneviseghadimi.com

دوست عزیز افزونه خاصی سراغ ندارم ولی با یک تکه کد ساده می تونید اینکار را بکنید اگر فکر می کنید با کدنویسی مشکلی ندارید بفرمایید حدود یک ساعت دیگه بر می گردم و کد رو عرض می کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد ایمان بزرگوار متاسفانه کد نویسی را نیاموخته ام عمریست فقط نمایشنامه نویسی کرده ام . فکر میکردم افزونه ای وجود دارد که براحتی بتوانم این کار را انجام دهم . سپاسگزارم از اینکه پاسخ دادید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان بسیار ارجمندم طاعات و عبادات قبول باشد . بنده تمام مطالب بالا را مطالعه کردم ولی بنده نیاز به افزونه ساده تری دارم که فقط کاربرانی که ثبت نام معمولی در سایت کرده اند بتوانند مواردی از مطالب و یا ویدیو را ببینند . در واقع قصد دارم تمام کاربرانم ثبت نام کنند .

از آقا مرتضی گل باز هم تشکر می کنم که آموزشهای بسیاری در زمینه کار با ورد پرس به بنده داده اند . فراموش نفرمایید که بنده تازه کار هستم و زیاد با اصطلاحات رایج شما آشنایی ندارم .

سایت بنده http://tanzneviseghadimi.com

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد ایمان بزرگوار متاسفانه کد نویسی را نیاموخته ام عمریست فقط نمایشنامه نویسی کرده ام . فکر میکردم افزونه ای وجود دارد که براحتی بتوانم این کار را انجام دهم . سپاسگزارم از اینکه پاسخ دادید

این افزونه رو الان پیدا کردم نصبش کنید و در زمان ارسال از طریق ویرایشگر html قبل از محدوده ای که می خواهید نمایش داده نشود وارد کنید


<!--loginview start-->

و بعدش هم وارد کنید


.<!--loginview end-->

یعنی به این صورت


.<!--loginview start-->
مطلبی که می خواهید دیده نشود
یا مثلا شورت کات یک ویدئو
[video id=1]
.<!--loginview end-->

http://wordpress.org/plugins/login-to-view-all/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخار نازنین یکدنیا ممنونم . بسیار محبت کردید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا ایمان یه سوال :

من اومدم این افزونه رو استایل دادم به سلیقه خودم ، این بعد از به روز رسانی دوباره به حالت اول خود افزونه بر میگرده یا نه استایل رو نگه میداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدبختانه اکثرا به حالت اولیه برمیگردن.

بهترین راه انتقال css افزونه از خود افزونه به css اصلی سایت هستش تازه یه خوبی هم که داره درخواست های سایت هم کم میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخار گرامی با سپاس مجدد از راهنمایی حضرتعالی

و حالا چطور میتوانم پیغام لاتین « لطفا ثبت نام بفرمایید » را فارسی کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا ایمان یه سوال :

من اومدم این افزونه رو استایل دادم به سلیقه خودم ، این بعد از به روز رسانی دوباره به حالت اول خود افزونه بر میگرده یا نه استایل رو نگه میداره ؟

استایل را به خود افزونه ندید بلکه از کلاس های افزونه استفاده کتنید و در فایل style.css خودتون اعمال کنید

استاد فخار گرامی با سپاس مجدد از راهنمایی حضرتعالی

و حالا چطور میتوانم پیغام لاتین « لطفا ثبت نام بفرمایید » را فارسی کنم ؟

باید افزونه را نگاه کنم می بینم و عرض می کنم

* من اسمم ایمان فخاره و استاد اسم یکی از گروه های کاربری سایته ممنون می شم اگر با نامم صدا بشم نه گروه کاربریم توی سایت

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط hamasehyaran
      سلام 
      روزبخیر
      من یه تازه وارد وردپرسی هستم ، حدود 9 ماهه با وردپرس مشغولم .
      کدنویسی هم در حد html و css بلدم. php نمیدونم
      الان هم دارم روی سایت برای انتشارات کتاب کار میکنم.
      یه کاری می خوام انجام بدم که مدت ها درگیرشم.
      میخوام توی صفحه محصولاتم، نویسنده کتاب به صورت لینک شده بیاد و شخص با کلیک کردن روی اون به صفحه نویسنده هدایت بشه.(مثل عکس پیوست)
      چند تا کار انجام دادم ، مثلا با taxonomy ها کار  کردم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم.
       
      لطفا در این مورد رهنماییم کنید.


    • توسط zoh.ayat
      با عرض سلام خدمت اساتید محترم
      من دنبال افزونه ای هستم که با کلیک روی یک متن یا تصویر پنجره ای مشابه پنجره های popup باز شود و در این صفحه عکس و نوشته هایی را بتوانم قرار دهم.
      آیا کسی میتونه بنده را راهنمایی کند؟
    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط iceplus
      سلام ممنون میشم کمکم کنید 
      افزونه ای میخوام که هم اعضا عضو بشن و هم بتونن تاریخچه سفارشاتشون رو ببینن 
      این افزونه رو سایت fafait.net داره ولی نمیدونم چیه
      عکسشو پیوست میکنم