• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
moradikolani

تنظیم نشدن شماره صفحات در فوتر

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من از افزونه page navi برایس صفحه بندی استفاده کردم ولیس درست شنده اون صفحه بندی میخوام بدونم این کد رو کجا باید قرار بدم؟

<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>

من functions.php قالبم رو تو پیوست این قرار دادم ، کسی میتونه این رو برام درست کنه و فایل جدید رو برام بزراه؟

ممنون از همگی

functions.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو جایی که میخواهید شماره صفحات نشون داده بشه قرار بدید.

مثلا در فایل index.php .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب سوال من اینه که تو کدوم خطش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خارج حلقه ی while و قبل از یک همچین کدی :


<?php else: ?>
<h2><?php _e('موردی یافت نشد'); ?></h2>
<?php endif;?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد رو جایی که میخواهید شماره صفحات نشون داده بشه قرار بدید.

مثلا در فایل index.php .

من اید کد در موضوعات میزارم ولی نمایش نمیده ؟

فقط در صفحه اصلی و ارشیو نمایش داده میشه

ویرایش شده در توسط reazah
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را در فایل category.php قرار دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو همین فایل میزارم تو ایندکس کار میده تو موضوعات کار نمیکنه

این صفحه موضوعات من هر دوتا کدکم میزارم و هم به صورت تکی هیچ جوری جواب نمایش داده نمیشه



[code]
<?php get_header();?>
<body>
<div class="container">
<header>
<div class="top">
<div class="title">
<span class="register">
<?php echo wp_register($before, $after, $echo); ?>
</span>
<span class="date">
<?php echo parsidate( 'l , d M Y',$datetime='now' ,$lang='per' ); ?>
</span>
<a href="">لینک</a>
<a href="">لینک</a>
</div>
<?php get_search_form(); ?>
<div class="logo">
</div>
</div>
<nav>
<ul id="menu">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location'=>'top-menu', 'container' =>'', 'menu_class' =>'top-menu' ) ); ?>
</ul>
</nav>
<div class="navbar">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>">خانه</a>
<span class="spannav">/</span>
<?php the_category(); ?>
</div>
</header>
<?php include( 'sidebar2.php') ;?>
<div class="right-box">
<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<article>
<div class="information">
<h2 class="h2">
<a href="<?php the_permalink()?>">
<?php the_title(); ?>
</a>
</h2>
<div class="post-date2">
<span></span>
<?php the_time( 'jS F Y '); ?>
</div>
<div class="author">
<span></span>
<?php the_author();?>
<br>
</div>
</div>
<div class="imge-blog">
<?php the_post_thumbnail( ''); ?>
</div>
<div id="text">
<?php the_excerpt(); ?>
</div>
<div class="readmore">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه مطلب</a>
</div>
</article>
<?php endwhile; ?>
<?php endif;?>
</div>
<?php wp_pagenavi(); ?>
<?php if(function_exists( 'wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
<?php get_footer();?>
</div>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض معذرت این هم درست شد تعداد مطلب و تنظیم نکره بودم

اخه خود تظیماتش گفته بود "

همیشه شماره صفحات نمایش داده شود؟

" من این و اوکی کرده بودم به تعداد مطلب دیگه کاری نداشتم تنها یک صفحه با تنها یک مطلب اشتیاه برداشت کرده بودم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.