16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشيد

كش بروز سايتم مشكل پيدا كرده و بدون ctrl+F5 آپديت نميشه

هم انجمن هم سايت اصلي

راه حلی پيشنهاد ميكنيد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی خود ساییت مشکل کَش پیدا کرده؟

کاربرانتون هم مشکل دارن؟

چون معمولا ان نوع مشکلات از سرویس دهنده اینترنت هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره.راستش اول يكي از كاربرا بود بعد كه من با يوزرش تست كردم منم مشكل پيدا كردم بعد همه ي كاربرا مشكل پيدا كردن

سايت اصلي هم كه اپ كردم ديدم سايت هم مشكل بروز و داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه کش چیه ؟

یکبار کش ها پاک کنید (Clear Cache) و افزونه را غیر فعال و فعال کنید بعد تست کنید اگر ادامه داشت مشخصات افزونه را بگذارید و آدرس آنلاین سایت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشيد اين كش رو از كدوم قسمت غيرفعال كنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده اين و نميدونم

چطوری بفهمم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لیست افزونه هاتون رو بزارید اینجا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

All In One SEO Pack

CyStat

Executable PHP widget

Google XML Sitemaps

Hello Dolly

My Category Order

Persian Add To Social Bookmarking

Post-Plugin Library

Social Bookmarks

StatPressCN

Wordpress Statistics

wp-jalali

WP-PageNavi

WP-Polls

WP-PostViews

WP-Sticky

WPGplus

WP likes

WP Page Numbers

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها هیچکدوم افزونه کش نیستند البته بعضی ازافزونه ها کش داخلی دارند ولی کش کننده کل سایت نیستند احتمالا کش سرور زمانش رو تغییر داده و کمی انقضا رو طولانی تر کرده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يعني بايد به هاستينگ بگم؟يا افزونه كش اضافه كنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر براتون خیلی مهمه ه همزمان با تغییرات همه ببینند به سرور بگید ولی معمولا در نت این مورد عادیه چون کاربرها که همه با هم و در یک آن و برای یکبار بازدید نمی کنند و اونهایی که الان تغییرات رو ندیدند ده دقیقه بعدش می بینند و خیلی اتفاقی نمی افته

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ايكاش مشكل اينطوري بود

اما مشكل اينه تا ctrl+F5 كسي نزنه درست نميشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی که با زدن ctr+f5 حل می شه مربوط می شه به کوکی های سیستم کتاربران نه کش هاست

این کوکی ها رو می شه از طریق فایلهای js دستکاری کرد اگر جدیدا اسکریپتی یا افزونه ای که کوکی ساز باشه ریختید حذفش کنید یا کدهاش رو برای بررسی بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات فایل htaccess روت سایت رو قرار بدید تا بررسی بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنونم از راهنماييتون

هاستينگ كش رو حذف كرده فعلا كه خوبه

اگه باز اونطوری شد دوباره مزاحم ميشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید