16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشيد

كش بروز سايتم مشكل پيدا كرده و بدون ctrl+F5 آپديت نميشه

هم انجمن هم سايت اصلي

راه حلی پيشنهاد ميكنيد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی خود ساییت مشکل کَش پیدا کرده؟

کاربرانتون هم مشکل دارن؟

چون معمولا ان نوع مشکلات از سرویس دهنده اینترنت هست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره.راستش اول يكي از كاربرا بود بعد كه من با يوزرش تست كردم منم مشكل پيدا كردم بعد همه ي كاربرا مشكل پيدا كردن

سايت اصلي هم كه اپ كردم ديدم سايت هم مشكل بروز و داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه کش چیه ؟

یکبار کش ها پاک کنید (Clear Cache) و افزونه را غیر فعال و فعال کنید بعد تست کنید اگر ادامه داشت مشخصات افزونه را بگذارید و آدرس آنلاین سایت

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشيد اين كش رو از كدوم قسمت غيرفعال كنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه افزونه ای برای کش استفاده می کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده اين و نميدونم

چطوری بفهمم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لیست افزونه هاتون رو بزارید اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

All In One SEO Pack

CyStat

Executable PHP widget

Google XML Sitemaps

Hello Dolly

My Category Order

Persian Add To Social Bookmarking

Post-Plugin Library

Social Bookmarks

StatPressCN

Wordpress Statistics

wp-jalali

WP-PageNavi

WP-Polls

WP-PostViews

WP-Sticky

WPGplus

WP likes

WP Page Numbers

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها هیچکدوم افزونه کش نیستند البته بعضی ازافزونه ها کش داخلی دارند ولی کش کننده کل سایت نیستند احتمالا کش سرور زمانش رو تغییر داده و کمی انقضا رو طولانی تر کرده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يعني بايد به هاستينگ بگم؟يا افزونه كش اضافه كنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر براتون خیلی مهمه ه همزمان با تغییرات همه ببینند به سرور بگید ولی معمولا در نت این مورد عادیه چون کاربرها که همه با هم و در یک آن و برای یکبار بازدید نمی کنند و اونهایی که الان تغییرات رو ندیدند ده دقیقه بعدش می بینند و خیلی اتفاقی نمی افته

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ايكاش مشكل اينطوري بود

اما مشكل اينه تا ctrl+F5 كسي نزنه درست نميشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی که با زدن ctr+f5 حل می شه مربوط می شه به کوکی های سیستم کتاربران نه کش هاست

این کوکی ها رو می شه از طریق فایلهای js دستکاری کرد اگر جدیدا اسکریپتی یا افزونه ای که کوکی ساز باشه ریختید حذفش کنید یا کدهاش رو برای بررسی بگذارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات فایل htaccess روت سایت رو قرار بدید تا بررسی بشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنونم از راهنماييتون

هاستينگ كش رو حذف كرده فعلا كه خوبه

اگه باز اونطوری شد دوباره مزاحم ميشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید