moradikolani

کد یا افزونه ای برای نمایش تبلیغات

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من چند تا فایل گیف دارم و میخوام اون رو در فوتر بذارم و بهش لینک بدم که شخص روی اون کلیک کرد به سایت مقصد بره اما نمیدونم تو چه کد لینک اون فایل گیف رو بذارم یا چه افزونه ای هستش

من از این کد استفاده کردم ولی جواب نداد

ممنون از شما

لینک فایل : http://www.gbanner.ir/gbanner.gif

کدی که استفاده کردم و جواب نداد

<a href="http://www.gbanner.ir/"><img src="http://www.gbanner.ir/gbanner.gif" border="0"></a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ... ها برای چیه ؟ آدرس درست نیست وگرنه کد درسته .

عکسهای تبلیغاتی قراره توسط مدیر تغییر بکنه ؟ اگه اینطوره بدون افزونه هم میشه . با ساخت برگه و آپلود تصویرتون میتونید عکس تبلیغاتی تون رو قرار بدید. منم از همین روش استفاده کردم.

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک برگه باید تعریف کنید مثلا به اسم تبلیغ .. این تصاویر رو ببینید . برای home درست شده ولی شما به جاش اسم دیگه بزارید:

بعد از این که این مراحل رو انجام دادید میتونید در برگه ی مربوطه تصویر تبلیغتون رو آپلود کنید و این کد رو در page-tabligh ( بعنوان مثال قرار بدید)


<?php $id=78; $post = get_page($id); echo $post->post_content; ?>

که به جای 78 , آیدی برگتون رو وارد میکنید .

post-1361-0-51827300-1369551002_thumb.pn

post-1361-0-48592900-1369551007_thumb.pn

post-1361-0-60608600-1369551013_thumb.pn

post-1361-0-92112900-1369551018_thumb.pn

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500