• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
elshan

اضافه شدن اتوماتیک کد !!!

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.من در پوسته ام یک خط کد در فایل هدر به صورت زیر دارم:


<div id="page" class="hfeed site">

اما تو سایت به صورت فراخوانی میشه:


<div id="page" class="hfeed site" style="padding-top: 99px;">

خوب حالا نمی دونم این کد پدینگ از کجا اضافه میشه.لطفا دوستان راهنمایی کنند تا بتونم کاریب کنم که این کد نیاد.تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستی خودم فکر می کنم مال ادمین باره ولی نمی دونم چجوری غیر فعالش کنم که دیگه نیاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به ادمین بار که ربطی نداره

کلا در یک فایل php باید کد های دیگه در داخل


<?php

و


؟>

باشند و الا قبل از php لود می شند و قبل از همه کدها دیده می شند باید فایل هایی مثل functions.php یا افزونه هایی که config یا functions دارند رو براش گشت

اگر فقط دنبال کد پدینگ هستید آدرس سایت بگذارید

کد آدرس بار 28px و خاصیته مارگینه این نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به ادمین بار که ربطی نداره

کلا در یک فایل php باید کد های دیگه در داخل


<?php

و


؟>

باشند و الا قبل از php لود می شند و قبل از همه کدها دیده می شند باید فایل هایی مثل functions.php یا افزونه هایی که config یا functions دارند رو براش گشت

اگر فقط دنبال کد پدینگ هستید آدرس سایت بگذارید

کد آدرس بار 28px و خاصیته مارگینه این نیست

تو لوکال دارم تست می کنم.پوسته رو هم از ماندگار وب دانلود کردم .یه پوسته خارجی هستش که ترجمه شده و فایل های مبهم زیادی داره مثل custom-header. نام پوسته رو هم میگم تا از ماندگار وب دانلود کنید و ببینیدش.

نام پوسته:superhero

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شرمنده من فرصت نصب و چک پوسته رو ندارم اگر سایتتون آنلاین شد بفرمایید چک می کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شرمنده من فرصت نصب و چک پوسته رو ندارم اگر سایتتون آنلاین شد بفرمایید چک می کنم

اصلا میخوام بدونم چجوری میشه یه کد اضافه میشه به صورت خودکار؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه برروی خروجی فیلتر قرار داد

بررسی کنید با پوسته دیگر هم همین طور هست یا نه؟

و همچنین کد padding-top را در فایلها جستجو کنید . شاید از پوسته باشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اصلا میخوام بدونم چجوری میشه یه کد اضافه میشه به صورت خودکار؟

راه های خیلی زیادی هست برای اضافه شدن

مثلن پوسته هایی که کنترل پنل مدیریت دارن اکثرن به این نحو کار میکنن که کدها خوب به خود اضافه میشن به استایل ها و ....

همونطور که آقا ایمیان گفت ، شما باید پوسترو بررسی کنید و فانکشن و حتی افزونه ها و ببینید که این کد از کجا اضافه میشه

راحت ترین راه بررسیشم اینه با ++notepad کل فایل هارو برای این کلاس مورد نظر جستجو کنید ببینید کجای سیستم تعریف شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه برروی خروجی فیلتر قرار داد

بررسی کنید با پوسته دیگر هم همین طور هست یا نه؟

و همچنین کد padding-top را در فایلها جستجو کنید . شاید از پوسته باشد

صد در صد از پوسته هست.ولی من هر چقدر گشتم این کد رو پیدا نکردم. نه فانکشن هست نه تو فایل استایل و نه ...!!!!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه چیز دیگه که الان فهمیدم

اونم اینکه این اضافه شدن به آی دی page ربط داره وقتی page رو مثلا به page1 تغییر میدی دیگه این کد اضافه نمیشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بر چه اساسی می گی این پدینگ اضافه می شه اگر از chrome لایه را چک می کنید کروم style رو به صورت خطی نمایش می ده یعنی از فایل css می گره و به شکلی که شما گفتید نمایش می ده ولی فایرفاکس خروجی واقعی رو می ده روی لایه سلکت کنید و سورس کدش رو بخونید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بر چه اساسی می گی این پدینگ اضافه می شه اگر از chrome لایه را چک می کنید کروم style رو به صورت خطی نمایش می ده یعنی از فایل css می گره و به شکلی که شما گفتید نمایش می ده ولی فایرفاکس خروجی واقعی رو می ده روی لایه سلکت کنید و سورس کدش رو بخونید

یعنی چی بر چه اساسی میگی.خوب من دارم می بینم تو سورس ها که کد داره اوتوماتیک اضافه میشه و تو استایل اصلا این کد وجود نداره.راستی با همه ی مرورگرها هم تست کردم که نتیجه همونی که گفتم هستش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جواب رو بخونید

سورس را از چه بروسری می گیرید ؟

از فایرفاکس یا اینترنت اکسپلور سورس بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری