Amir.

انتقال مطلب از همه جا به وردپرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

ولله چند وقته دنبال یه راه برای انتقال مطلب از جوملا به وردپرس بگردم بدون دردسر ، کمرم شکست اما نشد که نشد !

...

دوستان از اونجایی که هر راهی پیشنهاد میدم احتمال به سرانجام رسیدنش 0% هستش ، لذا بنده درخواستی از گروه وردپرس پارسی دارم !

لطف کنند یه افزونه طراحی کنند حالا با هر ساز و کاری شده ، بهش بگی از فلانجا بریز به این سایت وردپرس که افزونه روش نصبه !

چه میدونم مثلا یوزر پس میهن بلاگ یا بلاگفا یا جوملا یا دروپال یا هر زهرماری رو که بخواد بگیره فقط انتقال بده سالم ، همین !

حالا یا رایگان یا پولی ، فقط بذارید !همین!

دیگه اشکم داره در میاد ، اگر این کار بشه خیلی به پیشرفت وردپرس کمک کردیم بچه ها ، خیلی ها میخوان بیان اما بخاطر همین نمی تونند!

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش حدود یکسال پیش یک طرحی بود که میخواستیم از طریق دیتابیس از همه چیز به وردپرس انتقال بدیم.

راه سرراست و کم دردسری هست اما خوب کدنویسی زیادی میخواد.

و اینکه محدودیت هایی هم داره. مثلا انتقال مطالب و یوزرها و دسته بندی ها بالا هست اما سایر چیزها مثل نظرات و پیوست ها و این جر چیزها دردسر در انتقال داره.

راه درون ریزی از فید هم چیز خوبی هست اما به نسبت محدودیت های زیادتری داره.

بنظر بهترین چیز ایجاد یک سرویس برای انتقال هست تا ایجاد یک افونه یا برنامه.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا انتقال مطالب بیاد برای نسخه اول سیستم یا حالا افزونه ... انشالله تو نسخه دوم یا بعد برای نظرات یه کاری میشه کرد !

ولی مرتضی جان جدی اگر بشه خیلی ها میان سمت وردپرس ، انشالله تیم زحمت اش رو میکشه دیگه ؟ منتظریم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای این موضوع توی تیم بازار برنامه ریزی شده.

الان درگیر پروژه های دیگه هستیم. به این موضوع هم رسیدگی میکنیم ;)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من میخوام مطالب رو از وردپرس دات کام به وردپرسی که نصب کردم انتقال بدم

از ابزار درون ریزی دارم استفاده میکنم

اما محدودیت حجم موجود 8 مگ هست

در wp-config.php بعد از Authentication Unique Keys and Salts کد زیر رو اضافه کردم

define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

فایل PHP.ini رو هم دستی ساختم و کد های زیر رو توش قرار دادم

memory_limit = 64M

upload_max_filesize = 64M

post_max_size = 64M

file_uploads = On

(هر دو فایل در روت)

اما کماکان محدودیت 8 مگ هست

در .htaccess هم که در پابلیک اچ تی ام ال هست، کد های زیر قرار داره

# BEGIN WordPress

# END WordPress

که وقتی کد زیر رو بهش اضافه میکنم سایت بالا نمیاد

#Change upload limits

php_value memory_limit 64M

php_value post_max_size 64M

php_value upload_max_filesize 64M

php_value max_execution_time 600

#Change upload limits end

برای افزایش اون حجم چه کاری باید انجام بدم؟

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک افزونه برای انتقال نوشتم .

از هر جایی که دوست داشتین منتقل می کنه. البته با هزینه :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

در مورد بحث موارد هزینه بر و غیررایگان فقط در بخش خرید و فروش مجاز هست که صحبت بشه.

قوانین اون دو بخش رو مطالعه کنید و شروع به فعالیت کنید.

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره




    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.