Amir.

انتقال مطلب از همه جا به وردپرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

ولله چند وقته دنبال یه راه برای انتقال مطلب از جوملا به وردپرس بگردم بدون دردسر ، کمرم شکست اما نشد که نشد !

...

دوستان از اونجایی که هر راهی پیشنهاد میدم احتمال به سرانجام رسیدنش 0% هستش ، لذا بنده درخواستی از گروه وردپرس پارسی دارم !

لطف کنند یه افزونه طراحی کنند حالا با هر ساز و کاری شده ، بهش بگی از فلانجا بریز به این سایت وردپرس که افزونه روش نصبه !

چه میدونم مثلا یوزر پس میهن بلاگ یا بلاگفا یا جوملا یا دروپال یا هر زهرماری رو که بخواد بگیره فقط انتقال بده سالم ، همین !

حالا یا رایگان یا پولی ، فقط بذارید !همین!

دیگه اشکم داره در میاد ، اگر این کار بشه خیلی به پیشرفت وردپرس کمک کردیم بچه ها ، خیلی ها میخوان بیان اما بخاطر همین نمی تونند!

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش حدود یکسال پیش یک طرحی بود که میخواستیم از طریق دیتابیس از همه چیز به وردپرس انتقال بدیم.

راه سرراست و کم دردسری هست اما خوب کدنویسی زیادی میخواد.

و اینکه محدودیت هایی هم داره. مثلا انتقال مطالب و یوزرها و دسته بندی ها بالا هست اما سایر چیزها مثل نظرات و پیوست ها و این جر چیزها دردسر در انتقال داره.

راه درون ریزی از فید هم چیز خوبی هست اما به نسبت محدودیت های زیادتری داره.

بنظر بهترین چیز ایجاد یک سرویس برای انتقال هست تا ایجاد یک افونه یا برنامه.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا انتقال مطالب بیاد برای نسخه اول سیستم یا حالا افزونه ... انشالله تو نسخه دوم یا بعد برای نظرات یه کاری میشه کرد !

ولی مرتضی جان جدی اگر بشه خیلی ها میان سمت وردپرس ، انشالله تیم زحمت اش رو میکشه دیگه ؟ منتظریم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای این موضوع توی تیم بازار برنامه ریزی شده.

الان درگیر پروژه های دیگه هستیم. به این موضوع هم رسیدگی میکنیم ;)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من میخوام مطالب رو از وردپرس دات کام به وردپرسی که نصب کردم انتقال بدم

از ابزار درون ریزی دارم استفاده میکنم

اما محدودیت حجم موجود 8 مگ هست

در wp-config.php بعد از Authentication Unique Keys and Salts کد زیر رو اضافه کردم

define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

فایل PHP.ini رو هم دستی ساختم و کد های زیر رو توش قرار دادم

memory_limit = 64M

upload_max_filesize = 64M

post_max_size = 64M

file_uploads = On

(هر دو فایل در روت)

اما کماکان محدودیت 8 مگ هست

در .htaccess هم که در پابلیک اچ تی ام ال هست، کد های زیر قرار داره

# BEGIN WordPress

# END WordPress

که وقتی کد زیر رو بهش اضافه میکنم سایت بالا نمیاد

#Change upload limits

php_value memory_limit 64M

php_value post_max_size 64M

php_value upload_max_filesize 64M

php_value max_execution_time 600

#Change upload limits end

برای افزایش اون حجم چه کاری باید انجام بدم؟

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک افزونه برای انتقال نوشتم .

از هر جایی که دوست داشتین منتقل می کنه. البته با هزینه :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

در مورد بحث موارد هزینه بر و غیررایگان فقط در بخش خرید و فروش مجاز هست که صحبت بشه.

قوانین اون دو بخش رو مطالعه کنید و شروع به فعالیت کنید.

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید