Amir.

انتقال مطلب از همه جا به وردپرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

ولله چند وقته دنبال یه راه برای انتقال مطلب از جوملا به وردپرس بگردم بدون دردسر ، کمرم شکست اما نشد که نشد !

...

دوستان از اونجایی که هر راهی پیشنهاد میدم احتمال به سرانجام رسیدنش 0% هستش ، لذا بنده درخواستی از گروه وردپرس پارسی دارم !

لطف کنند یه افزونه طراحی کنند حالا با هر ساز و کاری شده ، بهش بگی از فلانجا بریز به این سایت وردپرس که افزونه روش نصبه !

چه میدونم مثلا یوزر پس میهن بلاگ یا بلاگفا یا جوملا یا دروپال یا هر زهرماری رو که بخواد بگیره فقط انتقال بده سالم ، همین !

حالا یا رایگان یا پولی ، فقط بذارید !همین!

دیگه اشکم داره در میاد ، اگر این کار بشه خیلی به پیشرفت وردپرس کمک کردیم بچه ها ، خیلی ها میخوان بیان اما بخاطر همین نمی تونند!

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش حدود یکسال پیش یک طرحی بود که میخواستیم از طریق دیتابیس از همه چیز به وردپرس انتقال بدیم.

راه سرراست و کم دردسری هست اما خوب کدنویسی زیادی میخواد.

و اینکه محدودیت هایی هم داره. مثلا انتقال مطالب و یوزرها و دسته بندی ها بالا هست اما سایر چیزها مثل نظرات و پیوست ها و این جر چیزها دردسر در انتقال داره.

راه درون ریزی از فید هم چیز خوبی هست اما به نسبت محدودیت های زیادتری داره.

بنظر بهترین چیز ایجاد یک سرویس برای انتقال هست تا ایجاد یک افونه یا برنامه.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا انتقال مطالب بیاد برای نسخه اول سیستم یا حالا افزونه ... انشالله تو نسخه دوم یا بعد برای نظرات یه کاری میشه کرد !

ولی مرتضی جان جدی اگر بشه خیلی ها میان سمت وردپرس ، انشالله تیم زحمت اش رو میکشه دیگه ؟ منتظریم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای این موضوع توی تیم بازار برنامه ریزی شده.

الان درگیر پروژه های دیگه هستیم. به این موضوع هم رسیدگی میکنیم ;)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من میخوام مطالب رو از وردپرس دات کام به وردپرسی که نصب کردم انتقال بدم

از ابزار درون ریزی دارم استفاده میکنم

اما محدودیت حجم موجود 8 مگ هست

در wp-config.php بعد از Authentication Unique Keys and Salts کد زیر رو اضافه کردم

define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

فایل PHP.ini رو هم دستی ساختم و کد های زیر رو توش قرار دادم

memory_limit = 64M

upload_max_filesize = 64M

post_max_size = 64M

file_uploads = On

(هر دو فایل در روت)

اما کماکان محدودیت 8 مگ هست

در .htaccess هم که در پابلیک اچ تی ام ال هست، کد های زیر قرار داره

# BEGIN WordPress

# END WordPress

که وقتی کد زیر رو بهش اضافه میکنم سایت بالا نمیاد

#Change upload limits

php_value memory_limit 64M

php_value post_max_size 64M

php_value upload_max_filesize 64M

php_value max_execution_time 600

#Change upload limits end

برای افزایش اون حجم چه کاری باید انجام بدم؟

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک افزونه برای انتقال نوشتم .

از هر جایی که دوست داشتین منتقل می کنه. البته با هزینه :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

در مورد بحث موارد هزینه بر و غیررایگان فقط در بخش خرید و فروش مجاز هست که صحبت بشه.

قوانین اون دو بخش رو مطالعه کنید و شروع به فعالیت کنید.

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..