• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
karbar98

تابع نمایش محتویات یک دایرکتوری

5 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و عرض ادب

ایا تابعی وجود دارد که توسط ان بتوان نام و پسوند فایل های یک دایرکتوری را به تور کامل نمایش داد ؟

من سایت php رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

ویرایش شده در توسط karbar98
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تابع کاملی هست که خودم استفاده میکنم:

<?php

function getDirectoryList ($directory)
{

$results = array();
$handler = opendir($directory);

while ($file = readdir($handler)) {

if ($file != "." && $file != "..") {
$results[] = $file;
}

}

closedir($handler);

return $results;

}

$files = getDirectoryList ('C:\inetpub\');
foreach($files as $file){
echo $file."<br />";
}

?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیار ممنون از شما.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایا راهی وجود داره که این تابع فقط پوشه های ساخته رو نشون بده ؟

و نکته دیگه انکه نام پوشه های من فارسی هست ، امکان دارد فارسی رو به درستی نمایش دهد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد ، من از این تابع استفاده کردم :




<?php
// open the current directory
$dhandle = opendir('.');
// define an array to hold the files
$files = array();

if ($dhandle) {
// loop through all of the files
while (false !== ($fname = readdir($dhandle))) {
// if the file is not this file, and does not start with a '.' or '..',
// then store it for later display
if (($fname != '.') && ($fname != '..') &&
($fname != basename($_SERVER['PHP_SELF']))) {
// store the filename
$files[] = (is_dir( "./$fname" )) ? "(Dir) {$fname}" : $fname;
}
}
// close the directory
closedir($dhandle);
}

echo "<select name=\"file\">\n";
// Now loop through the files, echoing out a new select option for each one
foreach( $files as $fname )
{
echo "<option>{$fname}</option>\n";
}
echo "</select>\n";
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری