• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
aghaeifar

نمایش پست ها در دو ستون

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

قالب سایتم یک ستون داره سمت راست و یک بدنه اصلی وسط که نوشته ها رو اونجا نشون می ده

خواستم ببینم چطور میشه کاری کرد که نوشته هایی که در دسته ی خاصی قرار می دم در ستون سمت راست نشون بده و نوشته هایی که در دسته های دیگر که مشخص می کنمشون رو در وسط و در همون بدنه نشون بده.

مثلا این سایت رو ممنون میشم ببینید :

http://kosaraneh.com/

در وسط که نوشته های اصلی قرار دارند در ستون های سمت چپ (اونجا که نوشته دستینه و گنجینه) هم نوشته هایی که در دو تا دسته ی خاص وبلاگ اگر پست بشوند نمایش داده می شند.

ممنون میشم راهنمایی فرمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استایل دادنش مشکل دارید یا نحوه ی نمایش هر دسته ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا با نحوه ی انجام این کار مشکل دارم یعنی نمی دونم چطوریه.

چون هر مطلبی که ارسال می کنم خود به خود در وسط وبلاگم ظاهر میشه. می خوام مطالب مربوط به دسته ی خاصی فقط مثلا در ستون راست وبلاگم ظاهر شه و در وسط نباشه (البته مانند مطالب وسط بلاگ هم نام نویسنده و تاریخ ارسال و دکمه ی ارسال کامنت رو نشون بده براش)

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اولین کاری که میکنید اینه که یا یک قالب با این شکل و شمایل پیدا کنید ( البته من چون هیچ وقت از قالبهای آماده استفاده نمیکنم نمیدونم اینی که میخواید هست یا نه , ولی باید باشه)

یا خودتون این قالب رو طراحی کنید .

دسته های مربوطه رو ایجاد میکنید . آیدیهاشون رو میبینید . بعد در ستون های مورد نظر این کد رو قبل از حلقه میزارید :


<?php $paged = (get_query_var(‘paged’)) ? get_query_var(‘paged’) : 0; query_posts(“cat=N&paged=$paged”); ?>

به جای n , آیدی دسته ی مورد نظر رو میزارید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم از شما جناب پری دریایی.

من تجربه این شکل کارها رو نداشتم. یه سوال این جا که گفتید در ستون مورد نظر قبل از حلقه این کد رو بذارم، منظورتون از حلقه چیه؟

منظور شما اینه که وارد پنل مدیریت بشوم و سپس در قست ابزارک ها یک ابزارک متن درست کنم و در اون کد فوق رو قرار بدهم؟ یا اینکه منظورتون اینه که فایل قالب رو باید باز کنم و کد درون اون رو ویرایش کنم؟

می بخشید بابت ادامه دار شدن سوالم. مطالبی که می فرمایید برام تازگی دارن و به عنوان مطلب جدید دارم یادشون می گیرم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با کد نویسی آشنا نیستید به قالبتون دست نزنید

یا حداقل قبل از هر کاری از کل قالب یک نسخه کپی کنید روی سیستمتون برای روز مبادا

و اگر مصممید انجام بدید بهتره کار را دو بخش کنید

1. قرار دادند چند دسته خاص در سایدبار

2. حذف چند دسته خاص از پستهای هوم پیج

1.

ستون سمت راستتون sidebar است و احتمالا در قالب برگه sidebar.php دارید اگر چنین برگه ای داشتید اونرو باز کنید و بگردید دنبال


<?php if ( !dynamic_sidebar(

و کد کوئری را به این شکل قبلش بگذارید


<ul>
<?php $recent = new WP_Query("cat=25,10,12&showposts=25");if ($recent->have_posts()) :?>
<?php while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<li class="icn_edit_article"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php printf(__('Permanent Link to %s', 'kubrick'), the_title_attribute('echo=0')); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;?>
<?php endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</ul>

در کد بالا ID دسته های مورد نظرتون رو جای 25و10و12 بگذارید

وقتی از درستی کد مطمئن شدید بفرمایید کد بعدی را برای کم کردن گروه هایی از پست های ایندکس عرض می کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

آقای ایمان فخر این کاری که شما فرمودید کردم، خوب بود متشکرم اما دقیقا چیزی نبود که عرض شد.

در این حالتی که فرمودید فقط لینک هایی از آن دسته را در ستون سمت راست قرار داد. من می خواستم دقیقا مثل چیزی که در وسط نشان می دهد آنجا هم نشان دهد (شامل تاریخ ارسال، نام نویسنده و ...) اما فقط دسته ای خاص را نمایش دهد.

خیلی ممنونم، کد شما دید خوبی بهم داد.

کد دوست عزیزمون پری دریایی را هم تست کردم. متاسفانه بعد از قرار دادن کد شما چیزی ظاهر نشد و اتفاقی روی نداد.

با سپاس از هر دو دوست عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اول و آخر کد <ul> و </ul> را بردارید و از بعد از


<?php while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>

تا


<?php endwhile;?>

را حذف کنید و کد زیر را جای آن بگذارید



<div id="post-<?php the_ID();?>" class="post">
<h2 ><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<small> <?php the_date('l y F d');?> توسط <a href="<?php echo get_author_posts_url(get_the_author_meta( 'ID' )); ?>" title="" ><?php echo get_the_author_firstname().' '.get_the_author_lastname();?></a>(<?php echo number_format_i18n( get_the_author_posts() ); ?>)</small>

<div class="entry">
<?php the_content();?>

</div>
<div class="cleared"></div>
</div>

با تغییر مقدار showposts=25 تعداد پستهای نمایش داده شده را مدیریت کنید

برای شخصی سازی بیشتر بخونید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/277-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AD%D9%84%D9%82%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D9%85/

کد پری دریایی عزیز مربوط می شه به بخش دوم که هر وقت آمادگیش رزو داشتید عرض می کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیلی ممنون ایمان عزیز

این کد الان نوشتید خیلی خوب بود، دقیقا همونی بود که می خواستم. دید خیلی خوبی بهم داد، شاید بتونم کمی هم خودم باهاش بازی کنم (البته php نمی دونم فقط از طریق مقایسه کردن ها با کد های مشابه)

متشکر می شوم بفرمایی که چطور در بدنه ی اصلی اون دسته ها رو حذف کنم.

با سپاس

ویرایش شده در توسط aghaeifar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index.php را باز کنید و بگردید دنبال


<?php if(have_posts()) : ?><?php while(have_posts()) : the_post(); ?>

یک خط قبلش بنویسید


<?php
if ( is_home() ) {
query_posts( 'cat=-1,-2,-3' );
}
?>

تیست بگیرید اگر روی قالبتون جواب نداد کد را تغییر می دیم ولی این پیشنهاد وردپرسه

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/query_posts

بعد


<?php endwhile;?>
و
<?php endif;?>

هم

بگذارید


<?php wp_reset_query(); ?>

که جلوی انتشار این دستهها در سایدبار مسدود نشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خداخیرتان دهد. ممنون. جواب داد.

البته سورس index.php قالبم دقیقا این طور نبود مثلا


<?php endwhile;?>
و
<?php endif;?>

نداشت، ولی یه جا کامنت نوشته بود که //endif بعد آن گذاشتم و در مورد


<?php if(have_posts())

بین عبارت <?php تا شروع if کدهای زیادی بود که من قبل از عبارت <?php همین کد شما را قرار دادم.

مجددا سپاسگزارم اقای فخار. کارم راه افتاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس