• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

بنده میخواستم یه تبلیغات دیواری بزنم تو سایتم ، یعنی همون تبلیغات که مکانش فیکس باشه ..

حالا میخواستم طوری باشه که وقتی سایت رو مثلا به اندازه 768px پایین میاریم از اونجا شروع کنه به نمایش و از ابتدای سایت روی اسلایدری که اول سایت هستش نیاد ...

یعنی میخوام اول بنر رو سایت نباشه ، بعد که به اندازه 768px پایین اومد سایت ، با افکت fade نمایش داده بشه و تا اخر سایتم نمایش داده بشه و باز وقتی میایم بالای سایت باز ناپدید بشه ..

اگه منظورمو فهمیدید یه راهنمایی بفرمایید...

ویرایش شده در توسط ااا TakWarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام


<script type="text/javascript">
$('.banner').hide();
function showDiv() {
         if ($(window).scrollTop() > 768) {
                 $(".banner").fadeIn();
         } else if ($(window).scrollTop() <= 768) {
                 $(".banner").fadeOut(200);
         }
}
</script>

قبل از </head> قرار دهید.

و کلاس بنر رو به جای banner جایگذاری کنید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی عالی .... ممنون از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

حقیقتش من هر کار میکنم نمیشه !!!

من الان این استایل رو بهش دادم (بنرش تبلیغاتی هستش)


.b-sabet {
position:fixed;
right:0px;
bottom:300px;
z-index:1000;
width: 175px;
height: 220px;
}

بعد اومدم این کدی که شما دادی رو اینجوری زدم :


<script type="text/javascript">
$('.b-sabet').hide();
function showDiv() {
if ($(window).scrollTop() > 768) {
$(".b-sabet").fadeIn();
} else if ($(window).scrollTop() <= 768) {
$(".b-sabet").fadeOut(200);
}
}
</script>

و بعدشم اومدم توی فایل header.php کد زیر رو زدم :


<div class="b-sabet"><a target="_blank" href="http://chitavpn73.tk/">
<img src="http://www.02.takwarez.asia/dl/8 Bahman 1.gif" /></a></div>

ولی کار نمیکنه ، جریانش چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<script type="text/javascript">
$('.banner').hide();
$(window).scroll(function() {
if ($(window).scrollTop() > 768) {
$(".banner").fadeIn();
} else if ($(window).scrollTop() <= 768) {
$(".banner").fadeOut(200);
}
});
</script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد . مثل همیشه تک

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

این کد حقیقتش یه مشکل داره ..

اینه که وقتی سایت باز میشه بنر هستش و باید ماوس رو جا به جا کنیم تا بنر محو شه ، نمیشه کاری کرد که موقعی سایت باز میشه بنر نباشه و نیاز نباشه که ماوس رو جا به جا کنیم تا بنر محو شه ..

الان خودتون تست کنید .. ادرس سایت تو امضا هستش

ممنون از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

این پست اسپم نیست ........

الان 3 روزه خبری نیست از بچه ها تو این تاپیک ، گفتم یادتون بندازم

بازم شرمنده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصولا نباید نشون داده بشه ولی اینم امتحان بکنید:


$('.banner').css({display: "none"});

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اینو کجایی کد اضافه کنم ...؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از:


<script type="text/javascript">

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز هم نشد ... دیگه چه کارش میشه کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی استایل مخفی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی مخفی میکنم ، دیگه کلا مخفی میشه و دیگه نشون داده نمیشه !!!!!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<script type="text/javascript">
$( document ).ready(function() {
$('.banner').hide();
$(window).scroll(function() {
if ($(window).scrollTop() > 768) {
$(".banner").fadeIn();
} else if ($(window).scrollTop() <= 768) {
$(".banner").fadeOut(200);
}
});
});
</script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری