mehdi

حل شده
مشكل در فيد آر اس اس سايت

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دارم به همه ي دوستان.

من به تازگي عضو اين فروم شدم و اگه اين تاپيك رو در موضوع خودش ايجاد نكرده‌ام منو به بزرگي خودتون ببخشيد.

دوستان، مشكل من اين است كه وقتي آر اس اس سايتم رو باز مي كنم خطايي ميده كه نمي دونم چه طور بايد رفعش كنم.

آدرس فيد سايت من http://mypcweb.ir/feed هست.

ازتون خواهش مي كنم نگاهي بيندازيد و اگر راهي به نظرتون مي رسيد به من كمك كنيد تا اين ارور رو رفع كنم.

من مي خواستم با استفاده از feedburner يك فيد براي سايتم بسازم كه متوجه اين خطا شدم.

افزونه ها رو ديسيبل كردم، پيوند يكتا رو به حالت پيش‌فرض برگردوندم، خطوط خالي اول يا آخر فايل هاي فيد و config رو برداشتم و... اما باز درست نشده.

در ضمن من يك بار سايت رو از روي هاست ديگري به اين هاستي كه الان در اون قرار داره منتقل كردم. گفتم شايد اينم بتونه دليل اين ارور باشه.

متن اروري كه در فايرفاكس با باز كردن فيد سايتم مشاهده مي كنم به شرح زير است.

XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity

Location: http://mypcweb.ir/feed

Line Number 6, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

^

دوستان خواهشمندم كمك كنيد.

با سپاس فراوان از شما.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من یک بار این اتفاق افتاد . تو انجمن سرچ کردم دیدم نوشته فاصله های اضافی (اینترها ) رو از فایل function.php حذف کنید . من انجام دادم و درست شد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من یک بار این اتفاق افتاد . تو انجمن سرچ کردم دیدم نوشته فاصله های اضافی (اینترها ) رو از فایل function.php حذف کنید . من انجام دادم و درست شد.

سلام.

ممنون از پاسختون.

من فاصله هاي خالي فايل هاي فيد و همچنين wp-config.php رو حذف كرده بودم اما هنوز فايل فانكشن رو ويرايش نكردم.

آيا ارور شما هم همين بود؟ يعني مانند من ارور در خط ششم بود؟

بازم ازتون تشكر مي كنم و حتماً اين روشي كه گفتيد رو انجام ميدم و نتيجه رو اعلام مي كنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله خطای منم همین بود !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

يه سوال ديگه: من فاصله ها رو بايد از كجاي فايل فانكشن پاك كنم؟ و اين كه بايد فايل فانكشن همون پوسته اي كه فعال هست رو ويرايش كنم؟

با تشكر فراوان.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله فایل فانکشن پوسته ای که استفاده میکنید رو درست کنید . احتمالا بین توابع استفاده شده در فانکشن اینتر هست , اونا رو حذف کنید.

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انجام دادم نشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل فید شما همون فاصله هاست این فاصله ها 6 خط اول فید را گرفته اند و. اجازه خوانده شدن توسط نمایشگرها رو نمی دند البته با ابزار خواننده قوی مثل sharpReader می شه فیدتون رو خوند

برای برطرف کردن این فاصله ها راحت ترین راه استفاده از افزونه

http://wordpress.org/plugins/fix-rss-feed/

ولی اگر رفع نشد باید کدهای قالبتون توسط یک برنامه نویس چک بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل فید شما همون فاصله هاست این فاصله ها 6 خط اول فید را گرفته اند و. اجازه خوانده شدن توسط نمایشگرها رو نمی دند البته با ابزار خواننده قوی مثل sharpReader می شه فیدتون رو خوند

برای برطرف کردن این فاصله ها راحت ترین راه استفاده از افزونه

http://wordpress.org...s/fix-rss-feed/

ولی اگر رفع نشد باید کدهای قالبتون توسط یک برنامه نویس چک بشه

اون افزونه رو هم قبلاً استفاده كردم ولي جواب نداده.

بهتر نيست وردپرس رو دوباره نصب كنم؟

من توي يه سايت خارجي خوندم براي انتقال اطلاعات و تنظيمات در وردپرس از پوشه wp-content و ديتابيس پشتيبان بگيريم و وردپرس رو دوباره نصب كنيم و اين پشتيبان ها رو دوباره برگردونيم. دفعه ي قبل هم من همين جوري وردپرس رو از روي اون هاست قبلي به اين هاست انتقال دادم.

ميگم يه پشتيبان بگيرم و همه چيو پاك كنم و دوباره نصب كنم و از همون طريقي كه در بالا گفتم پشتيبان رو برگردونم.

آيا مي تونه مؤثر باشه؟

و اين كه آيا مشكل از قالبه و فايل هاي اصلي وردپرس مشكل نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ايول!!!

درست شد!!!

همون افزونه رو دوباره نصب كردم و امتحان كردم درست شد!!!

فقط يه سوال ديگه:

الان ديگه عيبي نداره افزونه رو پاك كنم؟

منظورم اينه كه اگه پاكش كنم دوباره اون ارور نمياد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف افزونه موردی نداره

فقط زیاد حذف و اضافه نکنید مثل ویندوز!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن دسترسی فایلهای functions.php و wp-config.php رو می تونید روی 444 بگذارید که مطمئن تر باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از راهنمايي هاي همگي متشكرم!

از راهنمايي هاي همه متشكرم. در ضمن من بلد نيستم عنوان اين تاپيك رو از "سوال مهم" به "حل شده" تغيير بدم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ضمن دسترسی فایلهای functions.php و wp-config.php رو می تونید روی 444 بگذارید که مطمئن تر باشید

ببخشید اگه اینکارو بکنیم دسترسی بعضی کاربران به سایت محدود نمیشه؟

من چند وقتی این کارو کردم چند نفر می گفتن سایتم لود نمیشه ولی بقیه مشکل نداشتن

ویرایش شده در توسط شمشاد
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر پوشه wp-admin را و یا هر پوشه ی دیگه ای رو در این دسترسی قرار بدید قابل دیدن نخواهد بود مگر برای مدیر سایت و نرم افزارهای اجرایی ولی فایل های php فرق دارند البته به متن کدها هم بستگی داره اگر کدی داشته باشید که نیاز به دسترسی بود روی 644 بگذارید ولی در مورد این دو فایل خیلی نادره که نیاز باشه

اگر صفحه سایت برای بعضی لود شد و برای بعضی نشد مربوط می شه به تایم اوت سرور و سرعت اتصال به اینترنت محلی و احتمالا همزمانی این دو اتفاق تصادفی بوده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس ایمان جان خیلی بدردم خورد :rolleyes:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید