رضوان

مشکل حین راه اندازی وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من وقتی وردپرس رو نصب کردم و خواستم اون رو راه اندازی کنم این ارور میاد :

Warning: require_once(/home/u810776520/public_html/wp-includes/wp-db.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u810776520/public_html/wp-includes/load.php on line 331

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/u810776520/public_html/wp-includes/wp-db.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/u810776520/public_html/wp-includes/load.php on line 331

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

مطمئنین که تمام فایلها رو کامل آپلود کردین؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، فکر کنم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرور شما رایگان هست؟

الان برای مثال فایل wp-db.php اپلودنشده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله ، فکر کنم .

به نظر من شما از نرم افزارهای آپلود استفاده نکیند. همون فایل کی از وردپرس اصلی دانلود کنید. بعد اونرا اکسترکت کنید و بعد از ویرایش wp-config دوباره پوشه را زیپ کنید و وارد هاست خود بشین و از اونجا آپلود کنید. بعد فایلی که آپلود شده را می توانید همونجا اکسترکت کنید. بعضی از هاستها خودشون موقع آپلود یک گزینه دارند که همون موقع آپلود برای اکسترکت کردن فایل هست که موقع آپلود باید تیک بزنیم. این طوری هیچ شکی نمی مونه که همه فایلها آپلود شده اند.

ویرایش شده در توسط javad abbasi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله ، رایگانه ( یوهاستینگ) .

ببخشید منظور از فایل wp-db.php چیه ؟

آیا کد یا هکی نیست که بتونم این مشکل رو حل کنم ؟

ویرایش شده در توسط رضوان
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، رایگانه ( یوهاستینگ) .

ببخشید منظور از فایل wp-db.php چیه ؟

آیا کد یا هکی نیست که بتونم این مشکل رو حل کنم ؟

نگاه کنید. این آدرس همون فایلی هست که ایراد داره.

public_html/wp-includes/wp-db.php

یعنی اول میرین تو پوشهpublic_html بعد میرین پوشهwp-includes اونو باز می کنید.wp-db.php تقریبا آخرای محتویات این فایل هست. اصلا ببین هست یا نه!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ، این فایل در پوشه ذکر شده نیست . حالا باید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر امکان اکسترکت کردن فایل فشرده هست

بهتره فایل فشرده وردپرس را آپلود کرده

سپس از حالت فشرده خارج کنید

و فایلها را به روت هاست منتقل کنید

و نصب را انجام دهید

برای اطمینان بهتره کار بالا را انجام دهید

در غیر این صورت

فایل مورد نظر را از پوشه wp-includes پکیج وردپرس در پوشه مورد نظر آپ کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ترجیحا هاست خود را تغییر بدهید

/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'

بخاطر این ارور احتمالا php.ini سرور را محدود کردن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.