رضوان

مشکل حین راه اندازی وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من وقتی وردپرس رو نصب کردم و خواستم اون رو راه اندازی کنم این ارور میاد :

Warning: require_once(/home/u810776520/public_html/wp-includes/wp-db.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u810776520/public_html/wp-includes/load.php on line 331

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/u810776520/public_html/wp-includes/wp-db.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/u810776520/public_html/wp-includes/load.php on line 331

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

مطمئنین که تمام فایلها رو کامل آپلود کردین؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، فکر کنم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرور شما رایگان هست؟

الان برای مثال فایل wp-db.php اپلودنشده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله ، فکر کنم .

به نظر من شما از نرم افزارهای آپلود استفاده نکیند. همون فایل کی از وردپرس اصلی دانلود کنید. بعد اونرا اکسترکت کنید و بعد از ویرایش wp-config دوباره پوشه را زیپ کنید و وارد هاست خود بشین و از اونجا آپلود کنید. بعد فایلی که آپلود شده را می توانید همونجا اکسترکت کنید. بعضی از هاستها خودشون موقع آپلود یک گزینه دارند که همون موقع آپلود برای اکسترکت کردن فایل هست که موقع آپلود باید تیک بزنیم. این طوری هیچ شکی نمی مونه که همه فایلها آپلود شده اند.

ویرایش شده در توسط javad abbasi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله ، رایگانه ( یوهاستینگ) .

ببخشید منظور از فایل wp-db.php چیه ؟

آیا کد یا هکی نیست که بتونم این مشکل رو حل کنم ؟

ویرایش شده در توسط رضوان
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، رایگانه ( یوهاستینگ) .

ببخشید منظور از فایل wp-db.php چیه ؟

آیا کد یا هکی نیست که بتونم این مشکل رو حل کنم ؟

نگاه کنید. این آدرس همون فایلی هست که ایراد داره.

public_html/wp-includes/wp-db.php

یعنی اول میرین تو پوشهpublic_html بعد میرین پوشهwp-includes اونو باز می کنید.wp-db.php تقریبا آخرای محتویات این فایل هست. اصلا ببین هست یا نه!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ، این فایل در پوشه ذکر شده نیست . حالا باید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر امکان اکسترکت کردن فایل فشرده هست

بهتره فایل فشرده وردپرس را آپلود کرده

سپس از حالت فشرده خارج کنید

و فایلها را به روت هاست منتقل کنید

و نصب را انجام دهید

برای اطمینان بهتره کار بالا را انجام دهید

در غیر این صورت

فایل مورد نظر را از پوشه wp-includes پکیج وردپرس در پوشه مورد نظر آپ کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ترجیحا هاست خود را تغییر بدهید

/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'

بخاطر این ارور احتمالا php.ini سرور را محدود کردن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir