رضوان

مشکل حین راه اندازی وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من وقتی وردپرس رو نصب کردم و خواستم اون رو راه اندازی کنم این ارور میاد :

Warning: require_once(/home/u810776520/public_html/wp-includes/wp-db.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u810776520/public_html/wp-includes/load.php on line 331

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/u810776520/public_html/wp-includes/wp-db.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/u810776520/public_html/wp-includes/load.php on line 331

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

مطمئنین که تمام فایلها رو کامل آپلود کردین؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، فکر کنم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرور شما رایگان هست؟

الان برای مثال فایل wp-db.php اپلودنشده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله ، فکر کنم .

به نظر من شما از نرم افزارهای آپلود استفاده نکیند. همون فایل کی از وردپرس اصلی دانلود کنید. بعد اونرا اکسترکت کنید و بعد از ویرایش wp-config دوباره پوشه را زیپ کنید و وارد هاست خود بشین و از اونجا آپلود کنید. بعد فایلی که آپلود شده را می توانید همونجا اکسترکت کنید. بعضی از هاستها خودشون موقع آپلود یک گزینه دارند که همون موقع آپلود برای اکسترکت کردن فایل هست که موقع آپلود باید تیک بزنیم. این طوری هیچ شکی نمی مونه که همه فایلها آپلود شده اند.

ویرایش شده در توسط javad abbasi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله ، رایگانه ( یوهاستینگ) .

ببخشید منظور از فایل wp-db.php چیه ؟

آیا کد یا هکی نیست که بتونم این مشکل رو حل کنم ؟

ویرایش شده در توسط رضوان
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، رایگانه ( یوهاستینگ) .

ببخشید منظور از فایل wp-db.php چیه ؟

آیا کد یا هکی نیست که بتونم این مشکل رو حل کنم ؟

نگاه کنید. این آدرس همون فایلی هست که ایراد داره.

public_html/wp-includes/wp-db.php

یعنی اول میرین تو پوشهpublic_html بعد میرین پوشهwp-includes اونو باز می کنید.wp-db.php تقریبا آخرای محتویات این فایل هست. اصلا ببین هست یا نه!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ، این فایل در پوشه ذکر شده نیست . حالا باید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر امکان اکسترکت کردن فایل فشرده هست

بهتره فایل فشرده وردپرس را آپلود کرده

سپس از حالت فشرده خارج کنید

و فایلها را به روت هاست منتقل کنید

و نصب را انجام دهید

برای اطمینان بهتره کار بالا را انجام دهید

در غیر این صورت

فایل مورد نظر را از پوشه wp-includes پکیج وردپرس در پوشه مورد نظر آپ کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ترجیحا هاست خود را تغییر بدهید

/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'

بخاطر این ارور احتمالا php.ini سرور را محدود کردن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..