great2012

نحوه استفاده از گرادیانت

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من با استفاده از این سایت یک گرادیانت درست کردم که کدش این شد:


background: #cfe7fa; /* Old browsers */
background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%, #cfe7fa 31%, #cfe7fa 49%, #cfe7fa 83%, #6393c1 94%); /* FF3.6+ */
background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%,#cfe7fa), color-stop(31%,#cfe7fa), color-stop(49%,#cfe7fa), color-stop(83%,#cfe7fa), color-stop(94%,#6393c1)); /* Chrome,Safari4+ */
background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */
background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* Opera 12+ */
background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* IE10+ */
background: radial-gradient(ellipse at center, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* W3C */
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#cfe7fa', endColorstr='#6393c1',GradientType=1 ); /* IE6-9 fallback on horizontal gradient */

حالا من باید کد رو همین طوری در استایل قرار بدم یا فقط قسمتی که لازمه رو قرار بدم؟

چون با inspect element کروم بعضی از کد ها به نظر میاد که مشکل دارن یا این که اصلا استفاده نمیشن.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان من با استفاده از این سایت یک گرادیانت درست کردم که کدش این شد:


background: #cfe7fa; /* Old browsers */
background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%, #cfe7fa 31%, #cfe7fa 49%, #cfe7fa 83%, #6393c1 94%); /* FF3.6+ */
background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%,#cfe7fa), color-stop(31%,#cfe7fa), color-stop(49%,#cfe7fa), color-stop(83%,#cfe7fa), color-stop(94%,#6393c1)); /* Chrome,Safari4+ */
background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */
background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* Opera 12+ */
background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* IE10+ */
background: radial-gradient(ellipse at center, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* W3C */
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#cfe7fa', endColorstr='#6393c1',GradientType=1 ); /* IE6-9 fallback on horizontal gradient */

حالا من باید کد رو همین طوری در استایل قرار بدم یا فقط قسمتی که لازمه رو قرار بدم؟

چون با inspect element کروم بعضی از کد ها به نظر میاد که مشکل دارن یا این که اصلا استفاده نمیشن.

با تشکر

اگر می خواهید تا در اکثر مرورگر ها گرادیانت ساخته شده نشان داده شود باید از تمام کد ها استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید تا در اکثر مرورگر ها گرادیانت ساخته شده نشان داده شود باید از تمام کد ها استفاده کنید

یعنی همه ی کد ها رو با هم استفاده کنم؟

ببینید الان که با هم استفاده می کنم برای ie 9 درست نمایش داده نمیشه با این که بنظر میاد کدی برای ie 9 وجود داره.

برای ie لازمه در استایل جدا بزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین الان دیدم متل اینکه برای ie باید به هر گرادیانت استایل "gradient" بدم و بعد این کد رو به هدر اضافه کنم چجوری به هر گرادیانت استایل "gradient" رو بدم؟


<!--[if gte IE 9]>
<style type="text/css">
.gradient {
filter: none;
}
</style>
<![endif]-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

همین الان دیدم متل اینکه برای ie باید به هر گرادیانت استایل "gradient" بدم و بعد این کد رو به هدر اضافه کنم چجوری به هر گرادیانت استایل "gradient" رو بدم؟


<!--[if gte IE 9]>
<style type="text/css">
.gradient {
filter: none;
}
</style>
<![endif]-->

زمانی که با این سایت کد گرادیانت را می سازید تیک دو گزینه IE و IE9 Support را هم بزنید تا کد برای اون ها هم نوشته بشه. اینجوری دیگه نیاز نیست که شما برای هر مرورگر یک فایل استایل جدا بسازید. برای مرورگرهایی هم که از گرادیانت پشتیبانی نمی کنند می توانید از عکس استفاده کنید

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

فقط جایی وجود داره که css رو به عکس تبدیل کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

فقط جایی وجود داره که css رو به عکس تبدیل کنه؟

lمنظورتون رو نمی فهمم. خوب با اعمال کد های css به المان ها در صفحه وب می توان خروجی آنها را دید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

lمنظورتون رو نمی فهمم. خوب با اعمال کد های css به المان ها در صفحه وب می توان خروجی آنها را دید.

یعنی شما میگید که از صفحه عکس بگیرم و بعد تبدیل به بکگراند کنم؟
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی شما میگید که از صفحه عکس بگیرم و بعد تبدیل به بکگراند کنم؟

منظورم این هست که اگر مرورگری از گرادیانت پشتیبانی نمی کنه شما می تونید برای اون مرورگر یک استایل جدا بسیازید و از عکس گرادیانت استفاده کنید. یا اینکه کلا مرورگرهای قدیمی را می توانید بی خیال بشید و فقط رنگ خالی برای اونها بگذارید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد