great2012

نحوه استفاده از گرادیانت

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من با استفاده از این سایت یک گرادیانت درست کردم که کدش این شد:


background: #cfe7fa; /* Old browsers */
background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%, #cfe7fa 31%, #cfe7fa 49%, #cfe7fa 83%, #6393c1 94%); /* FF3.6+ */
background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%,#cfe7fa), color-stop(31%,#cfe7fa), color-stop(49%,#cfe7fa), color-stop(83%,#cfe7fa), color-stop(94%,#6393c1)); /* Chrome,Safari4+ */
background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */
background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* Opera 12+ */
background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* IE10+ */
background: radial-gradient(ellipse at center, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* W3C */
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#cfe7fa', endColorstr='#6393c1',GradientType=1 ); /* IE6-9 fallback on horizontal gradient */

حالا من باید کد رو همین طوری در استایل قرار بدم یا فقط قسمتی که لازمه رو قرار بدم؟

چون با inspect element کروم بعضی از کد ها به نظر میاد که مشکل دارن یا این که اصلا استفاده نمیشن.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان من با استفاده از این سایت یک گرادیانت درست کردم که کدش این شد:


background: #cfe7fa; /* Old browsers */
background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%, #cfe7fa 31%, #cfe7fa 49%, #cfe7fa 83%, #6393c1 94%); /* FF3.6+ */
background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%,#cfe7fa), color-stop(31%,#cfe7fa), color-stop(49%,#cfe7fa), color-stop(83%,#cfe7fa), color-stop(94%,#6393c1)); /* Chrome,Safari4+ */
background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */
background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* Opera 12+ */
background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* IE10+ */
background: radial-gradient(ellipse at center, #cfe7fa 0%,#cfe7fa 31%,#cfe7fa 49%,#cfe7fa 83%,#6393c1 94%); /* W3C */
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#cfe7fa', endColorstr='#6393c1',GradientType=1 ); /* IE6-9 fallback on horizontal gradient */

حالا من باید کد رو همین طوری در استایل قرار بدم یا فقط قسمتی که لازمه رو قرار بدم؟

چون با inspect element کروم بعضی از کد ها به نظر میاد که مشکل دارن یا این که اصلا استفاده نمیشن.

با تشکر

اگر می خواهید تا در اکثر مرورگر ها گرادیانت ساخته شده نشان داده شود باید از تمام کد ها استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید تا در اکثر مرورگر ها گرادیانت ساخته شده نشان داده شود باید از تمام کد ها استفاده کنید

یعنی همه ی کد ها رو با هم استفاده کنم؟

ببینید الان که با هم استفاده می کنم برای ie 9 درست نمایش داده نمیشه با این که بنظر میاد کدی برای ie 9 وجود داره.

برای ie لازمه در استایل جدا بزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین الان دیدم متل اینکه برای ie باید به هر گرادیانت استایل "gradient" بدم و بعد این کد رو به هدر اضافه کنم چجوری به هر گرادیانت استایل "gradient" رو بدم؟


<!--[if gte IE 9]>
<style type="text/css">
.gradient {
filter: none;
}
</style>
<![endif]-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

همین الان دیدم متل اینکه برای ie باید به هر گرادیانت استایل "gradient" بدم و بعد این کد رو به هدر اضافه کنم چجوری به هر گرادیانت استایل "gradient" رو بدم؟


<!--[if gte IE 9]>
<style type="text/css">
.gradient {
filter: none;
}
</style>
<![endif]-->

زمانی که با این سایت کد گرادیانت را می سازید تیک دو گزینه IE و IE9 Support را هم بزنید تا کد برای اون ها هم نوشته بشه. اینجوری دیگه نیاز نیست که شما برای هر مرورگر یک فایل استایل جدا بسازید. برای مرورگرهایی هم که از گرادیانت پشتیبانی نمی کنند می توانید از عکس استفاده کنید

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

فقط جایی وجود داره که css رو به عکس تبدیل کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

فقط جایی وجود داره که css رو به عکس تبدیل کنه؟

lمنظورتون رو نمی فهمم. خوب با اعمال کد های css به المان ها در صفحه وب می توان خروجی آنها را دید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

lمنظورتون رو نمی فهمم. خوب با اعمال کد های css به المان ها در صفحه وب می توان خروجی آنها را دید.

یعنی شما میگید که از صفحه عکس بگیرم و بعد تبدیل به بکگراند کنم؟
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی شما میگید که از صفحه عکس بگیرم و بعد تبدیل به بکگراند کنم؟

منظورم این هست که اگر مرورگری از گرادیانت پشتیبانی نمی کنه شما می تونید برای اون مرورگر یک استایل جدا بسیازید و از عکس گرادیانت استفاده کنید. یا اینکه کلا مرورگرهای قدیمی را می توانید بی خیال بشید و فقط رنگ خالی برای اونها بگذارید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم