ho3in-life

مشکل با ایندکس مطالب و All in one seo pack

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

همونطور که میدونید من چند روزه ایندکس هام کم شده و یا اصلا ایدنکس انجام نمیشه.

حالا من رفتم توی این پلاگین All in one seo pack نمیدونم چرا بعضی جاهاش غیر قابل قبوله. مثلا بعضی از تیکا اصلا وجود نداره مثل اون تیکی که میگه پستا رو ایندکس نکنه ربات ها .

واسه همین من از تمام بخش های این پلاگین عکس گرفتم اگه امکانش هست یکی از دوستان کمک کنه که مشکل از کجاس.

اینم بگم یکی از دوستان گفت کد سایت رو چک کردم این پلاگین برا سایتت کار نمیکنه !!!

http://upcity.ir/ima...07209703342.jpg

http://upcity.ir/ima...21239826747.jpg

http://upcity.ir/ima...95447650631.jpg

http://upcity.ir/ima...24129649701.jpg

http://upcity.ir/ima...13264414706.jpg

http://upcity.ir/ima...31770071765.jpg

ویرایش شده در توسط ho3in-life
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان متخصص سئو کسی هست بتونه منو کمک کنه ؟! واسه این رفع مشکل ایندکس . ممکنه خود جوش درست شه ؟ چون خودجوش اینطور شد خوب بود.

ماله این سیستم پنگوئن گوگل نیست ؟ آخه چرا سایت های دیگه پستاشون بعد از 5 دقیقه ایندکسه ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کسب اجازه از بزرگان

اول اینکه اگر مطالب شما کپی باشن و یا مشابه آنها در نت وجود داشته باشد ممکن است که توی لیست سیاه گوگل رفته باشید.

این آموزش افزونه رو هم دانلود کن http://dl.wordpress98.com/2011/09/wordpress98_all_in_seo_pack_help.pdf و طبق اون جلو برو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کسب اجازه از بزرگان

اول اینکه اگر مطالب شما کپی باشن و یا مشابه آنها در نت وجود داشته باشد ممکن است که توی لیست سیاه گوگل رفته باشید.

این آموزش افزونه رو هم دانلود کن http://dl.wordpress9...o_pack_help.pdf و طبق اون جلو برو

با تشکر از مطالب خیلی خوبتون. همش رو اصلاح کردم اما هنوز مشکل ایندکس شدن رو دارم.

نه توی بلک لیستا نیستم. پستام رو هم تغییر میدم لینکاشم تغییر میدم. گوگل وقتی میاد واسه ایندکس مثلا از توی 15 تا پست 5 تاشو ایندکس میکنه و 10 تاشو میزاره. 2 هم این که دیر به دیر میاد واسه ایندکس.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد تغییر مدتی صبر کنید تا نتیجه مشخص بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان افزونه W3 Total Cache فراینده ایندکس رو کند نمیکنه ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه

اگر هم تاثیری داشته باشه محسوس نخواهد بود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟