premier

ایجاد صفحه جلوگیری برای IE6-7-8

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دنبال کدی برای ایجاد صفحه برای جلوگیری از ورود کاربران که با اینترنت اکسپلورر وارد میشن میخام البته پلاگین نوشتم:


<?php
/*
Plugin Name: ie6-stop
*/
add_filter('template', 'serve_default_to_iesix');
add_filter('option_template', 'serve_default_to_iesix');
add_filter('option_stylesheet', 'serve_default_to_iesix');
function serve_default_to_iesix($theme) {
if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6') !== false)
$theme = '1';
return $theme;
}
?>

ولی میخام ببینم دوستان چیزی مد نظر دارند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از همین روش استفاده میکنم

با اکشنهای قسمت head وردپرس هم میتوانید تابع wp_die را اجرا کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی کد کامل را میخام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی کد شما


<?php if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6') == false && strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 7') == false): ?>
---
<?php endif; ?>

دارای حلقه است و نمیشود برای کل صفحه استفاده کرد برای نمایش ندادن بخشی از آن است مثلا نمیشه توی header سایت گذاشت!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون فقط یک شرط هست

خط زیر در کد ابتدایی را:


if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6') !== false)

با این جایگزین کنید:


if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6') != false || strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 7') != false)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون فقط یک شرط هست

خط زیر در کد ابتدایی را:


if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6') !== false)

با این جایگزین کنید:


if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6') != false || strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 7') != false)

عمل نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبی که قصد نمایش آن را دارید نامش را 1 قرار دادید؟

کد زیر را تست کنید:


<?php
/*
Plugin Name: wp-parsi select theme
Plugin URI: http://www.wp-parsi.com/
Description: select theme by user agent
Author: Parsa
Version: 1.0
Last Edit: 2011/04/07
Author URI: http://www.parsa.ws/
*/
add_filter('template', 'select_theme_for_ieorbot');
add_filter('option_template', 'select_theme_for_ieorbot');
add_filter('option_stylesheet', 'select_theme_for_ieorbot');
function select_theme_for_ieorbot($theme) {
if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6') != false || strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 7') != false || strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 8') != false)
$theme = 'ie6';
return $theme;
}
?>

قالبی با نام ie6 ایجاد کنید در پوشه themes

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کاملا عمل کرد

ویرایش شده در توسط premier
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد برروی مرورگر IE8 تست شده و مشکلی نداشت

ضمنا به توضیح آخر توجه کنید:

قالبی با نام ie6 ایجاد کنید در پوشه themes

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد برروی مرورگر IE8 تست شده و مشکلی نداشت

ضمنا به توضیح آخر توجه کنید:

قالبی با نام ie6 ایجاد کنید در پوشه themes

مشکل حل شد با تشکر!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Top30K
      با سلام خدمت دوستان
      بنده مشکلی داخل صفحه پرداخت دارم . سایت ما برای فروش تور هست و وقتی که تور اضافه میشه به سبد و ریدایرکت میشه به صفحه سبد خرید انگار صفحه کامل لود نمیشه جدول ها و ستون ها درست نمایش داده نمیشه و قیمت هم همینطور اما وقتی آیتم حذف میشه درست میشه 
      از کجا میتونم بفهمم مشکل از کجاست 
      یا اینکه راهی هست برای اینکه صفحه سبد خرید جداگانه ساخت یا کا فرمی بشه ساخت که قابلیت وارد کردن کد تخفیف و حساب کردن تور رو داشته باشه
      ممنون میشم راهنمایی کنید
      با تشکر
    • توسط TheRealDeal
      سلام خدمت تمامی کاربران و مدیران فروم
      بنده به تازگی از سایت خودم بک آپ گرفتم و آن را به هاست جدید منتقل نمودم
      بعد از انجام این کار با مشکلی مواجه شدم که در صفحه اصلی سایت و هنگام ایجاد تغییرات از طریق Edit with page builder نمی توانم آن تغییرات را Save & close کنم و فقط گزینه Save برای من کار می کند اما نمی توانم تغییرات را Publish کنم...
      بک آپ گرفتن (ساپورت هاست قبلی)  و انتقال بک آپ به هاست جدید (ساپورت هاست جدید) توسط خود ساپورت هر هاستینگ به صورت جدا انجام شده و نمی دانم کدام یک در انجام اینکار اشتباه کرده اند و یا مشکل از کجاست 
      ممنون میشم راهنمایی کنید | پیشاپیش عید نوروز هم بر شما مبارک
       
    • توسط محمد حمزه
      سلام دوستان خسته نباشید من می خوام صفحه ای داشته باشم که کلیه دسته بندی های سایتم رو توش بیاره و لینک بده به دسته بنده و آخرین مطلب از همون دسته بندی رو نمایش بده .
      اینم آدرسش : http://tabfile.ir
      که چیزی حدود 111 تا دسته بندی داره من می خوام بدون دردسر کل دسته بندی هام توی صفحه اول نشون داده بشه و اگه بشه یه جستجوی درون صفحه هم داشته باشه


       
    • توسط m4n
      دوستان مشکل از چیه؟من افزونه wp page navi رو نصب کردم و طبق توضیحات گفته شده کد مربوطه اون رو که کد زیر هست


      <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>

      بین end while و end if قرار دادم اما بعضی شماره ها رو بزرگ نشون میده!چرا؟

    • توسط العبد
      با سلام
      سال نوتون مبارک.امیدوارم سال خوبی داشته باشین
      می خواستم از دوستان در مورد مشکلی که با ریدایرکت شدن صفحاتم دارم راهنمایی بخوام.به تازگی تعداد پست هام به اندازه ای شد که صفحه دوم ایجاد شد.اما وقتی میخوام برم به اون صفحه ریدایرکت میشم به صفحه اصلی سایت.متاسفانه با نصب افزونه pagenavi هم مشکل حل نشد.
      آدرس صفحه اصلی
      آدرس صفحه دوم
      ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
      با تشکر