• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
!Mojtaba

درست کردن همچین چیزی !

30 پست در این موضوع قرار دارد

سلامی دوباره به همه دوستان وردپرسی عزیز !

راستش یه سوال دارم اول اینکه به همچین صفحه هایی چی میگن ؟ http://www.ammarname.ir/link/23109 ؟؟

دوما اینکه چطوری باید درستش کنیم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام منظورتون چه جور صفحه ای هست؟

این یک صفحه ی عادی وب هستش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انتشار خبر غیر مستقیم که میگن همینه!

منظورتون چیه؟؟

به قول دوستمون این یه صفحه عادی وب هست!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انتشار خبر غیر مستقیم که میگن همینه!

منظورتون چیه؟؟

به قول دوستمون این یه صفحه عادی وب هست!!

سلام

نه ... ! منظورم رو بد رسوندم ... !

شما نگاه کنید ادرس ؛ ادرس سایت www.ammarname.ir هستش ولی صفحه صفحه سایت خبری بولتن نیوز هستش !!

مثلا تو صفحه اصلی سایت www.ammarname.ir رو لینکی که کلیک کنید به صفحه خوده سایت عمار نامه نمیره ... ! یعنی ادرس ادرس خوده سایت عمار نامه هستش ولی صفحه برای یه سایت دیگس !!

بعد زیره هر صفحه یه چیزی هست :::post-1222-0-00383700-1369928692_thumb.jp

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این کار می گن پارک دامین

شما می تونین چندین دامین رو روی یک هاست پارک کنین.

البته کاری که ایشون کردن ادآن دامین هست فک می کنم.

روش های زیادی برای این کار است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این کار می گن پارک دامین

شما می تونین چندین دامین رو روی یک هاست پارک کنین.

البته کاری که ایشون کردن ادآن دامین هست فک می کنم.

روش های زیادی برای این کار است

سلام

آموزشش به طور کامل هست ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. frame :


<html>
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
<title>Untitled 7</title>
</head>
<frameset rows="64,*">
<frame name="header" noresize="noresize" scrolling="no" src="http://yoursite.com">
<frame name="main" src="http://news.com">
<noframes>
<body>
<p>This page uses frames, but your browser doesn't support them.</p>
</body>
</noframes>
</frameset>
</html>

2. iframe


<iframe src="http://news.com" width="100%" height="400"></iframe>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. frame :


<html>
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
<title>Untitled 7</title>
</head>
<frameset rows="64,*">
<frame name="header" noresize="noresize" scrolling="no" src="http://yoursite.com">
<frame name="main" src="http://news.com">
<noframes>
<body>
<p>This page uses frames, but your browser doesn't support them.</p>
</body>
</noframes>
</frameset>
</html>

2. iframe


<iframe src="http://news.com" width="100%" height="400"></iframe>

سلام ... !

:D اقا ایمان اینا رو چیکار کنم !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ...

این دقیقا چی هست ؟ چیکارش کنم ؟ دقیقا کاره من رو انجام میده ؟

الان اون سایت ( یا سایت های مشابه ) چطوری از این روش استفاده میکنن ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://www.persiansc...irector-script/

فکر کنم منظورتون انتقال دهنده ی لینک باشه

سلام

مرسی بله دقیقا همین هست ...

فقط یک سوال داشتم ... مثلا من میخام این سایت رو : http://khabaronline.ir/detail/295939/culture/theater با این اسکریپ بزارم تو سایتم ... دقیقا باید چیکار کنم ؟

بعد این از نظر سئو و ایندیکس و گوگل و غیره چه تاثیراتی داره ؟ ( سوال اول مهمتره ) !! :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما اول این اسکریپت رو نصب کنید

مثلا :

یه ساب دامین میسازین به این اسم : go

http://go.zabbin.ir/

بعد باید لینک رو به این شکل وارد کنید :

http://go.zabbin.ir/...culture/theater

+++++

این کار باعث میشه که امتیاز شما به اون سایت داده نشه

و به رتبه ی شما اضافه بشه

ویرایش شده در توسط psddownload
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اول این اسکریپت رو نصب کنید

مثلا :

یه ساب دامین میسازین به این اسم : go

http://go.zabbin.ir/

بعد باید لینک رو به این شکل وارد کنید :

http://go.zabbin.ir/...culture/theater

+++++

این کار باعث میشه که امتیاز شما به اون سایت داده نشه

و به رتبه ی شما اضافه بشه

بله متوجه شدم ...

فقط مشکل من اینه که چطوری تو وردپرس اضافش کنم ... !

مثلا من یه بخش توصفحه اول سایت بسازم به اسم آخرین و جدید ترین مطالب ... خوب ؟

بعد تو پنل وردپرس روی ایجاد نوشته کلیک کنم ... ! بعد چیکار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید به حلقه پست اون بخش دستی اضافه کنید

آدرس بالا رو به قبل آدرس permalink اضافه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید به حلقه پست اون بخش دستی اضافه کنید

آدرس بالا رو به قبل آدرس permalink اضافه کنید

راستش دقیقا متوجه نشدم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله متوجه شدم ...

فقط مشکل من اینه که چطوری تو وردپرس اضافش کنم ... !

مثلا من یه بخش توصفحه اول سایت بسازم به اسم آخرین و جدید ترین مطالب ... خوب ؟

بعد تو پنل وردپرس روی ایجاد نوشته کلیک کنم ... ! بعد چیکار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!

ببینید با این اسکریپت فقط میشه ،

برای مثال شما بیاید یک مطلب بنویسید بعد بخواید از چند سایت دیگه هم لینک بذارید تو مطلب

یا شما میخواید سه تا مطلب مرتبط با مطلب فعلیتون رو معرفی کنید

بعد لینک اون مطالب رو مثل اون لینک قرار میدید بر روی عکس یا متن دلخواه

برای نمونه هم میتونید این مطلب من رو ببینید :

http://psddownload.ir/3-photoshop-tutorials/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید با این اسکریپت فقط میشه ،

برای مثال شما بیاید یک مطلب بنویسید بعد بخواید از چند سایت دیگه هم لینک بذارید تو مطلب

یا شما میخواید سه تا مطلب مرتبط با مطلب فعلیتون رو معرفی کنید

بعد لینک اون مطالب رو مثل اون لینک قرار میدید بر روی عکس یا متن دلخواه

برای نمونه هم میتونید این مطلب من رو ببینید :

http://psddownload.i...shop-tutorials/

درود

منظوره من اینه که بلافاصله بعد از کلیک روی لینک تو صفحه اول سایت با اون لینکه مورد نظر من بره ... ! دیگه داخل مطلب نره ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یک نمونه قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یک نمونه قرار بدید

درود بر شما ...

برا نمونه این سایت : http://www.ammarname.ir در قسمت اخرین پیوند ها ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فکر کنم لینکدونی باشه که اینجوری شده .!

باز دوستای متخصص یه نگاه بندازن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فکر کنم لینکدونی باشه که اینجوری شده .!

باز دوستای متخصص یه نگاه بندازن

درود ...

اره لینک دونی هستش ولی بعد این که رو لینک کلیک میکنی سایت رو با لینک سایته خودم میاره نه سایتی که لینکش کردیم ... !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که ایمان دادن برای همین کار هست (آیفریم)!

باید طوری برنامه نویسی کنید که از هر پست فقط لینک اون سایت رو بزارید (مثلا بخش زمینه دلخواه و اونو براتون توی ادامه مطلب اجرا کنه).

یه کم در مورد iframe و زمینه دلخواه تحقیق کنید و خودتون دست به کار شید تا بتونید کدهاشو درست کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که ایمان دادن برای همین کار هست (آیفریم)!

باید طوری برنامه نویسی کنید که از هر پست فقط لینک اون سایت رو بزارید (مثلا بخش زمینه دلخواه و اونو براتون توی ادامه مطلب اجرا کنه).

یه کم در مورد iframe و زمینه دلخواه تحقیق کنید و خودتون دست به کار شید تا بتونید کدهاشو درست کنید.

یعنی برای ادامه مطلب باید کاری کنیم که لینک او سایت رو اجرا کنه ... ؟

خوب برا اون قسمت نوار پایین چی؟ نواری که بعد از ورود به لینک ؟

بعد باید چیکار کنیم که لینک ، لینک خوده سایتم باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید

شما در ادامهمطلب فقط فریم رو باز می کنید

در بخش بالا محتویاتی که دوست دارید رو قرار میدید و در بخش فریم هم خود سایت بازمیشه

آدرس رو از زمینه دلخواه پست می گیرید و در فریم لود می کنید

در بخش بالا هم مثل یک صفحه معمولی هر چیزی که دوست دارید رو میتونید قرار بدید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری