sanaz_s13

مشکل در نصب سایت روی cpanel

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من بعد از ورود به cpanel تو قسمت phpmyadmin دیتابیسمو ساختم و یک یوزر هم add کردم ، بعد هم تو filemanager وردپرسو آپلود کردم، تنظیمات مربوط به فایل config هم انجام دادم ، اما وقتی وارد آدرس سایتم میشم خطای پایگاه داده ها میده "خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده ها"

دیگه باید چیکار میکردم که نکردم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار رو انجام ندید

تنظیمات مربوط به فایل config هم انجام دادم

بعد مجدد وارد وردپرس بشید تا به نصب وارد بشید

اونجا در ادامه مشخصات رو ست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون اینه که نام دیتابیس و یوزر و پسورد رو وارد نکنم ؟ من اینها رو از تو قایل config پاک کردم و بعد از سیو دوباره آدرس سایت رو وارد کردم باز هم همون خطا رو میده :(

دارم گیج میشم :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون اینه که نام دیتابیس و یوزر و پسورد رو وارد نکنم ؟ من اینها رو از تو قایل config پاک کردم و بعد از سیو دوباره آدرس سایت رو وارد کردم باز هم همون خطا رو میده :(

دارم گیج میشم :(

خطا در پایگاه داده مربوط به اشتباه وارد کردن اطلاعاتتون هست .

شما بعد از اینکه مطمئن شدید دیتابیس رو درست ساختید و یوزر و پسوردتون درسته آدرس سایت رو بزنید و بقیه مراحل نصب رو از اونجا پیگیری کنید و فایل

config ور خودتون دستکاری نکنید .

بهتره روی یک آموزش برید جلو بهتره ولی من میگم اطلاعت دیتابیس و نام کاربری رو شاید به جای هم وارد کرده باشید (بعضی وقتا منم همین اشتباه رو میکنم :P )

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون اینه که نام دیتابیس و یوزر و پسورد رو وارد نکنم ؟ من اینها رو از تو قایل config پاک کردم و بعد از سیو دوباره آدرس سایت رو وارد کردم باز هم همون خطا رو میده :(

دارم گیج میشم :(

باسلام

اگر اشتباه نکنم! شما فایل کانفینگ را پاک کن و یا نامش را تغییر بده~ بعدش به سایتت برو،نوشته فایل کانفینگ وجود ندراه و یکی بسازید

روی ساخت کلیک میکنی و نام دیتابیس و پسوردت را وارد میکنی و فایل را میسازی به همین راحتی!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان از همتون ممنونم ، مشکلم حل شد ، یه دیتابیس دیگه ساختم همون کارایی رو که قبلا هم انجام داده بودم دوباره تکرار کردم ، درست شد.

خودمم نمیدونم کجاش اشکال داشت چون همه چی درست بود چندبار چک کرده بودم .

به هر حال کارم راه افتاد از همه ممنون که حوصله به خرج دادید و کمکم کردید :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟