.Ibrahim

خطایInternal Server Error و رابطه با فایل .htaccess

4 پست در این موضوع قرار دارد

عرض ادب

دوستان همه صفحات سایت من حتی صفحه ورود و مدیریت خطای Internal Server Error میده، فایل .htaccess رو که حذف میکنم سایت بالا میاد اما نمیشه وارد مدیریت شد. و پیوند یکتا هم کار نمیکنه یعنی آدرسای فارسی بالا نمیاد.

بدلیل امنیتی فایل .htaccess رو نذاشتم.

لطفا راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل رو تغییر نام بدید و بعد مجدد پیوند یکتا رو ست و ذخیره کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه محتویات پیشفرض فایل .htaccess روبذارین.

و اینکه اگه خالی باشه دردسرساز نمیشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشفرض خالی هست

حذفش کنید

از بخش پیوند یکتا دوباره انتخاب کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط AlirezaAvini
      سلام خدمت شما من توسایتم مشکلی دارم این که تو قسمت پروفایل کاربران وردپرس ْ مشخصات کاربران به صورت بهم ریخته وبدون استفاده نمایش داده میشه و هیچکدوم از تگ های 
      و حتی شورت کد هم جواب نداد فقط &nsbp جواب داد که اونم فقط فاصله افقی ایجاد میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید تصویر زیرو نگاه کنید: قسمتی که من متنو وارد میکنم.
    • توسط Rangarang
      سلام
      دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.
      من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.
       
      راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟
      مرسی
    • توسط -HADI-
      سلام دوستان این کد ها چیه؟؟
      آیا این کد ها نشانه هک شدنه؟
      این کد در .htaccess 
      # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress کد های فانکشن هم پیوست کردم...

    • توسط BenTo
      با سلام دیگر خدمت دوستان محترم
      یک سوال من در قالبم میخوام صفحه 404 ایجاد کنم بدون افزونه
      قبلش فایل هام sidebar.php و index.php
      اما خوب فایل های php رو right-side.php و index.php و left-side.php  طراحی کردم تو صفحه اصلی مشکلی نیست
      اما در صفحه 404 نمیدونم چجوری فراخوانیشون کنم
      <?php get_header(); ?>
      <?php get_sidebar(); ?>
      <?php get_footer(); ?>
      که میزنم اجرا میکنه اما سایدبار هارو بدون فایل css و html نشون میده
      کد فراخوانی برای سایدبار هایی که 2تا هستد مثل مال من چیه ؟
      بجای <?php get_sidebar(); ?> چی باید قرار بدم که دوتا سایدبار هارو نشون بده
      ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند
       
    • توسط webman
      بنده یک محصول مجازی دانلود در فروشگاه ساز ووکامرس گذاشتم بعد از خرید محصول هنگام دانلود کردن این پیام ظاهر میشه و محصول دانلد نمیشه:
      Fatal error: Call to undefined method stdClass::get_user_id() in /home/jhjmghj/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-user-functions.php on line 299
      محتوای این خط این هست:
      if ( $download && $user_id == $download->get_user_id() ) {
      از افزونه userpro برای عضوگیری استفاده می کنم
      ووکامرس رو پاک کردم دوباره نضب گردم اما تاثیری نداشت
      ممنون میشم راهنماییم کنید ‘گرفتارم کرده…