• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
.Ibrahim

خطایInternal Server Error و رابطه با فایل .htaccess

4 پست در این موضوع قرار دارد

عرض ادب

دوستان همه صفحات سایت من حتی صفحه ورود و مدیریت خطای Internal Server Error میده، فایل .htaccess رو که حذف میکنم سایت بالا میاد اما نمیشه وارد مدیریت شد. و پیوند یکتا هم کار نمیکنه یعنی آدرسای فارسی بالا نمیاد.

بدلیل امنیتی فایل .htaccess رو نذاشتم.

لطفا راهنمایی کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل رو تغییر نام بدید و بعد مجدد پیوند یکتا رو ست و ذخیره کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه محتویات پیشفرض فایل .htaccess روبذارین.

و اینکه اگه خالی باشه دردسرساز نمیشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پیشفرض خالی هست

حذفش کنید

از بخش پیوند یکتا دوباره انتخاب کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehditempter
      سلام
      من دوتا روش خرید برای تست ووکامرس تعریف کردم، پرداخت با چک و پرداخت هنگام دریافت.
      هزینه ارسال رو هم دوتا تعریف کردم، هزینه ثابت و ارسال رایگان.
      حالا سفارش ثبت میشه ولی بجای اینکه پیام ثبت موفقیت آمیز سفارش رو بده این پیام رو میده:
      ( پرداخت در دسترس نیست در حالی که سبد خرید شما خالی است. )!
      قبلا هم که ووکامرس نصب کرده بودم این مشکل رو داشتم و نتونستم حلش کنم لطفا راهنمایی بفرمایید!!!
    • توسط rezaanvari
      باسلام و خسته نباشید
      یه مشکل برام پیش اومده
      الان که میخوام وارد wp-admin شم خطای : Could not retrieve data. رو میده
       
        باتشگر
    • توسط Fardis Tarh
      با عرض سلام
      من موقع چک سئو به تازگی دیدم دو تا لینک شکسته سایتم داره که با افزونه‌ی Broken Link Checker چک کردم نتونست پیدا کنه.
      آدرس لینک این شکلیه:
      www.site.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http%3A%2F%2Fwww.site.com%2F
      وقتی به این URL میرم این کد رو تو صفحه میاره:
      {"version":"1.0","provider_name":"\u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627","provider_url":"http:\/\/www.site.com","author_name":"Admin","author_url":"http:\/\/www.site.com\/author\/admin\/","title":"\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc","type":"rich","width":600,"height":338,"html":"<blockquote class=\"wp-embedded-content\"><a href=\"http:\/\/www.site.com\/\">\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc<\/a><\/blockquote>\n<script type='text\/javascript'>\n<!--\/\/--><![CDATA[\/\/><!--\n\t\t!function(a,b){\"use strict\";function c(){if(!e){e=!0;var a,c,d,f,g=-1!==navigator.appVersion.indexOf(\"MSIE 10\"),h=!!navigator.userAgent.match(\/Trident.*rv:11\\.\/),i=b.querySelectorAll(\"iframe.wp-embedded-content\");for(c=0;c<i.length;c++)if(d=i[c],!d.getAttribute(\"data-secret\")){if(f=Math.random().toString(36).substr(2,10),d.src+=\"#?secret=\"+f,d.setAttribute(\"data-secret\",f),g||h)a=d.cloneNode(!0),a.removeAttribute(\"security\"),d.parentNode.replaceChild(a,d)}else;}}var d=!1,e=!1;if(b.querySelector)if(a.addEventListener)d=!0;if(a.wp=a.wp||{},!a.wp.receiveEmbedMessage)if(a.wp.receiveEmbedMessage=function(c){var d=c.data;if(d.secret||d.message||d.value)if(!\/[^a-zA-Z0-9]\/.test(d.secret)){var e,f,g,h,i,j=b.querySelectorAll('iframe[data-secret=\"'+d.secret+'\"]'),k=b.querySelectorAll('blockquote[data-secret=\"'+d.secret+'\"]');for(e=0;e<k.length;e++)k[e].style.display=\"none\";for(e=0;e<j.length;e++)if(f=j[e],c.source===f.contentWindow){if(f.removeAttribute(\"style\"),\"height\"===d.message){if(g=parseInt(d.value,10),g>1e3)g=1e3;else if(~~g<200)g=200;f.height=g}if(\"link\"===d.message)if(h=b.createElement(\"a\"),i=b.createElement(\"a\"),h.href=f.getAttribute(\"src\"),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(\"message\",a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(\"DOMContentLoaded\",c,!1),a.addEventListener(\"load\",c,!1)}(window,document);\n\/\/--><!]]>\n<\/script><iframe sandbox=\"allow-scripts\" security=\"restricted\" src=\"http:\/\/www.site.com\/embed\/\" width=\"600\" height=\"338\" title=\"&#8220;\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc&#8221; &#8212; \u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627\" frameborder=\"0\" marginwidth=\"0\" marginheight=\"0\" scrolling=\"no\" class=\"wp-embedded-content\"><\/iframe>"}
      خواهشمندم کمکم کنید.
    • توسط 9074020
      وقتی می خوام وارد صفحه پنل ورد پرس شوم نمی تونم ای پیغام نمایش داده میشه:
      W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home/kasair/public_html/wp-content/advanced-cache.php.
      Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kasair/public_html/wp-content/advanced-cache.php:23) in /home/kasair/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1167
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط DariushGreat
      سلام
      دوستان یک سری از صفحات دارای پیوند یکتای پارسی بودن که دو هفته پیش من دگرگونش کردم به پیوند یکتای لاتین. در خود سایت مپ هم پیوند یکتای انگلیسیش ثبت شده. ولی در وبمستر از همون دو هفته پیش همش خطای پیوند یکتای پارسی که 404 شده رو میاره. چندین بار هم remove url زدم باز هم میاره!
      برای نمونه این برگه پیوند یکتاش پارسی بوده که دو هفته پیش لاتینش کردم. این خطای وبمستر

      به جاهایی هم که می گه این خطا ازش میاد هم سر زدم ولی درست هستن

      اینم سایت مپ

       
      افزونم هم Yoast هست
      ممنون واسه کمک