sanaz_s13

حذف querystring از آدرس سایت

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان چه جوری میتونم query string رو از آدرس سایتم حذف کنم ؟

یعنی این شکلی نباشه :

http://localhost:8080/wordpress/?p=29

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نظرتون اینه که پیوند یکتا رو تغییر بدید یا برای مسایل کش نیاز دارید؟

برای اولی که می تونید پیوند یکتا رو در تنظییمات تغییر بدید

برای دومی عبارت زیر رو در فایل فانکشن قرار بدید:


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماییتون

منظور من حذف ? از آدرس بود، کار اولو که فرمودید انجام دادم ، ? حذف شد.

ولی دومی رو نفهمیدم چه جوریه و چیکار میکنه دقیقا؟!!! من کدو آخر funtions قبل از بسته شدن تگ php کپی کردم اما تغییری ندیدم.امکان داره برام توضیح بدید چه جوریه ؟

کدومشون به سئو کمک می کنن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار دوم علامت ? را حذف نمی کنه - بلکه نشانی هایی که دارای این علامت هستند که یا کش نمیشن و یا به سختی کش میشن، با اون کد امکان کش شدن این آدرس ها ایجاد میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر

حالا به نظر شما از دومی هم استفاده کنم ؟ نگفتین کدوم به بهبود سئو کمک میکنه ؟ اصلا کمک میکنه یا من تصورم اشتباهه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

- دومی ربطی به سئو نداره - عرض کردم برای کش سیستم هست و اگر برای سایتتون مسائل کش رو رعایت می کنید این هم می تونه کمک کنه

- اصولاً و بر مبنای مستندات، شمای نشانی اینترنتی از لحاظ فنی تاثیری در سئو نداره - صرفاً خوانایی نشانی سایت رو افزایش میده که این امر باعث افزایش یوزر فرندلی میشه:


www.hasan.com/?007
www.hasan.com/galiver-naghshe-ro-rad-kon-biad

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا ممنونم ، کاملا متوجه شدم :)

چه خوب شد که ازتون پرسیدم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم