sanaz_s13

حذف querystring از آدرس سایت

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان چه جوری میتونم query string رو از آدرس سایتم حذف کنم ؟

یعنی این شکلی نباشه :

http://localhost:8080/wordpress/?p=29

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نظرتون اینه که پیوند یکتا رو تغییر بدید یا برای مسایل کش نیاز دارید؟

برای اولی که می تونید پیوند یکتا رو در تنظییمات تغییر بدید

برای دومی عبارت زیر رو در فایل فانکشن قرار بدید:


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماییتون

منظور من حذف ? از آدرس بود، کار اولو که فرمودید انجام دادم ، ? حذف شد.

ولی دومی رو نفهمیدم چه جوریه و چیکار میکنه دقیقا؟!!! من کدو آخر funtions قبل از بسته شدن تگ php کپی کردم اما تغییری ندیدم.امکان داره برام توضیح بدید چه جوریه ؟

کدومشون به سئو کمک می کنن؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار دوم علامت ? را حذف نمی کنه - بلکه نشانی هایی که دارای این علامت هستند که یا کش نمیشن و یا به سختی کش میشن، با اون کد امکان کش شدن این آدرس ها ایجاد میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر

حالا به نظر شما از دومی هم استفاده کنم ؟ نگفتین کدوم به بهبود سئو کمک میکنه ؟ اصلا کمک میکنه یا من تصورم اشتباهه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

- دومی ربطی به سئو نداره - عرض کردم برای کش سیستم هست و اگر برای سایتتون مسائل کش رو رعایت می کنید این هم می تونه کمک کنه

- اصولاً و بر مبنای مستندات، شمای نشانی اینترنتی از لحاظ فنی تاثیری در سئو نداره - صرفاً خوانایی نشانی سایت رو افزایش میده که این امر باعث افزایش یوزر فرندلی میشه:


www.hasan.com/?007
www.hasan.com/galiver-naghshe-ro-rad-kon-biad

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا ممنونم ، کاملا متوجه شدم :)

چه خوب شد که ازتون پرسیدم :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .