aliamoo

تغییر سایز عکس در پست

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، میخوام قالب سایتم رو عوض کنم ولی قالب جدید وقتی لینک عکس رو میزارم و عکس رو لود میکنه عکس از پست میزنه بیرون ، کدی میخوام که سایز عکس برای همه پست ها ثابت بشه مثلا 400 * 400

ممنون میشم کمکم کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

1-میتونید وقتی مطلب را ارسال میکنید سایز را تغییر بدید!

2-برای تمام تصویر استایل زیر را تعریف کنید:


height:400px;width:400px

از طریق فانکشن و php هم میشه ولی بنده نمیدونم!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

1-میتونید وقتی مطلب را ارسال میکنید سایز را تغییر بدید!

2-برای تمام تصویر استایل زیر را تعریف کنید:


height:400px;width:400px

از طریق فانکشن و php هم میشه ولی بنده نمیدونم!

سلام اینو میدونم موقع ارسال میشه ، ولی قالب فعلی من تصاویر با هر سایزی رو بزارم خودش بصورت اتوماتیک به سایز مناسب در میاره و نیاز به دستکاری من نیست ولی قالب جدید اینکارو نمیکنه ، اگه این کار رو نکنم تمام پست های قبلیم عکساش از پست بیرون میزنه ، که من بلد نیشتم این کارو بکنم :unsure:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب برای تصاویر حداکثر تعریف کنید:


max-width: 400px;
max-height: 400px;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب برای تصاویر حداکثر تعریف کنید:


max-width: 400px;
max-height: 400px;

خوب چطور حداکثر تعریف کنم ؟ من مبتدی هستم ، این کدی که گفتین رو توی style.css بزارم یا جای دیگه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون رو اینجا قرار بدید

شما یاید با توجه به کلاس/آی دی به عکسهاتون استایل بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

#warpper .text-p img{
max-width: 400px;
max-height: 400px;
}

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

#warpper .text-p img{
max-width: 400px;
max-height: 400px;
}

ممنون آقا مرتضی ، بازم مشکلم رو حل کردی، تکی حرف نداری :wub::D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟