9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

مدتی هست که افزونه antivirus که لینکش در پایین هست هر یه مدت یه بار (معمولا هر روز یک بار) برام اخطار میده مشکوک به ویروس هست

وقتی که میزنیم قالب رو بررسی کنه چند تا مشکل پیدا میکنه ولی دیگه از اون به بعد دیگه هیچ اخطاری در مورد ویروسی بودن سایت نمیده (میره تا فردا)

http://wordpress.org/extend/plugins/antivirus/screenshots/

وبمستر تولز هیج اخطاری در مورد ویروسی بودن سایت نداده , سایت های چک کردن سایت هم سایت رو اسکن میکنن ویروسی نمیبینن

میخواستم ببینم مشکل از چی هست؟ (از فایل های قالب یا از افزونه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا کد مخرب مالور هست malware را سرچ کنی پیدا میکنی راه حلش را البته بهت پیشنهاد میکنم قالب را دانلود کنی روی pc خودت با node اسکن کن ببین با کدوم فایلت مشکل داره احتمالا فایل funection.php شما مشکل داره این روش اسون ترین و موثر ترین است . (البته اگه مخرب(ویروس نمیشه گفت) مالور باشه)

چون میگید وبمستر چیزی گزارش نکرده پس حتما مالور است :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب رو دانلود کردم و چک کردم ویروس نداشت

آنتی ویروس هم نود 32 هست

واسه محکم کاری الکی یه بک آپ هم گرفتم اون هم ویروس نداشت :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه بدافزار بیوفته اول توی گوگل وبمستر اخطار میده.

شما متن اخطاری که افزونه میده رو بزار اینجا ببینیم چی مینویسه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن اولیه اش که مینویسه احتمال ویروس داشتن (یه همچین چیزی) بعد که میری داخل خود افزونه میزنم بررسی در قالب اسکن میکنه این ها رو پیدا میکنه:

در فایل functions

34wfgq7duhs9vyqgm5.jpg

در فایل theme-options

1cd9z3mv726muz71e75c.jpg

در فایل theme-widgets

f68zh4bcevtvohdhlo3.jpg

البته افزونهExploit Scanner رو هم دارم که وقتی اسکن میکنه کلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خطا بپدا میکنه اون ها رو هم اگر نیازه بگذارم؟؟؟؟ :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال میدم مربوط به تگ های <?php باشه شما funection خود را اینجا بزارید!تا بررسی کنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه فقط احتمال ویروسی بودن رو میده

خود توابع ویروس نیستند! بلکه کارکردی که دارند منجر به ایجاد ویروس میشه

تابع include فقط محتوای فایلی php رو با فایل اصلی ادغام میکنه

file_get_content برای خواندن فایل استفاده میشه

fopen , fclose , is_file توابع مربوط به فایل هست

create_function هم برای ساخت تابع هست

در کل به این افزونه ها نمیشه اعتماد کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم موافقم حرف پارسا هستم عوش کن

از بfire wall2 استفاده کن!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته آلرت هایی که افزونه میده کاملا به جا هستن.

درسته که توابع فوق از توابع اصلی php هستن (بودن) ولی ممکن هست مشکل ساز بشن.

تابع file_get_content در نسخه جدید php از رده خارج شده. توابع fopen , fclose , is_file هم روی خیلی از سرورها بدلیل ایجاد راه نفوذ غیرفعال میشن.

در کل بیشتر داره موارد امنیتی رو گوشزد میکنه.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط noorian
      سلام.
      دوستان من افزونه نوشتم و قصد دارم توی مخزن ثبت کنم.
      ولی متوجه شدم که باید زبانش انگلیسی باشه . پس کلی زحمت کشیدم و زبانشو انگیلسی کردمو و براش فایل ترجمه ساختم .
      ولی فقط اطلاعات افزونه اعم از نام و ... ترجمه میشه ولی فایل فانکشن ترجمه نمیشه.
      کد ترجمه رو هم توی فایل اصلی افزونه و هم توی فانکشن هم گذاشتم و تست کردم ، ولی ترجمه نمیشه که نمیشه .
      چکار کنم؟
      کدی که استفاده کردم :function wpcodgard_init_time_tasks() {     wpcodgard_load_language();
      }
      function wpcodgard_load_language() {     /* Internationalization */     load_plugin_textdomain('wp_codes_guard', false, dirname(plugin_basename(__FILE__)) . '/languages/');
      }
    • توسط s.m.a1383
      سلام می خواستم ببینم به جای اینکه محصولات رو توی صفحه اول سایت بگذارم میشه دسته های محصولات رو توی صفحه اول سایت گذاشت؟
      آدرس سایت من:innolabs.ir
      در ضمن از پوسته "هستیا "استفاده میکنم افزونه یا کدی هست که بتونه به جای نمایش محصولات در صفحه اول دسته های محصولات رو نمایش بده در ضمن هر کد یا افزونه ای که گفتید طریقه انجامش رو هم بگید لطفا.
      خیلی ممنون از لطفتون
    • توسط lifeofspboy
      درود دوستان خسته نباشید .
      من به مشکل کوچیکی خوردم که برای حلش سرچ کردم ولی چیزی که من میخواستم نشد متاسفانه
      ببینید من میخوام اول یک فرم ثبت نام بسازم برای کاربران سایتم(ثبت نام حرفه ایی)
      بعد کاربر بعد از ثبت نام و وارد شدن به سایت وارد صفحه مدیریت وردپرس نشه
      وارد صفحه مدیریتی بشه که من براش طراحی کردم
      در واقع میخوام صفحه مدیریتی طراحی کنم که چندین نمودار توی صفحه باشه که میزان پیشرفت پروژه های مشتری هام رو بهشون نشون بدم
      چه کاری باید انجام بدم؟ چه افزونه ایی باید استفاده کنم؟
    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط ahmad25532
      سلام. برای بهینه سازی وردپرس شما کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا؟
      WP Rocket یا wp optimize
      جفتشم نسخه ی پروشون رو خریداری کردم و دارم.