• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

مدتی هست که افزونه antivirus که لینکش در پایین هست هر یه مدت یه بار (معمولا هر روز یک بار) برام اخطار میده مشکوک به ویروس هست

وقتی که میزنیم قالب رو بررسی کنه چند تا مشکل پیدا میکنه ولی دیگه از اون به بعد دیگه هیچ اخطاری در مورد ویروسی بودن سایت نمیده (میره تا فردا)

http://wordpress.org/extend/plugins/antivirus/screenshots/

وبمستر تولز هیج اخطاری در مورد ویروسی بودن سایت نداده , سایت های چک کردن سایت هم سایت رو اسکن میکنن ویروسی نمیبینن

میخواستم ببینم مشکل از چی هست؟ (از فایل های قالب یا از افزونه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا کد مخرب مالور هست malware را سرچ کنی پیدا میکنی راه حلش را البته بهت پیشنهاد میکنم قالب را دانلود کنی روی pc خودت با node اسکن کن ببین با کدوم فایلت مشکل داره احتمالا فایل funection.php شما مشکل داره این روش اسون ترین و موثر ترین است . (البته اگه مخرب(ویروس نمیشه گفت) مالور باشه)

چون میگید وبمستر چیزی گزارش نکرده پس حتما مالور است :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب رو دانلود کردم و چک کردم ویروس نداشت

آنتی ویروس هم نود 32 هست

واسه محکم کاری الکی یه بک آپ هم گرفتم اون هم ویروس نداشت :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه بدافزار بیوفته اول توی گوگل وبمستر اخطار میده.

شما متن اخطاری که افزونه میده رو بزار اینجا ببینیم چی مینویسه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن اولیه اش که مینویسه احتمال ویروس داشتن (یه همچین چیزی) بعد که میری داخل خود افزونه میزنم بررسی در قالب اسکن میکنه این ها رو پیدا میکنه:

در فایل functions

34wfgq7duhs9vyqgm5.jpg

در فایل theme-options

1cd9z3mv726muz71e75c.jpg

در فایل theme-widgets

f68zh4bcevtvohdhlo3.jpg

البته افزونهExploit Scanner رو هم دارم که وقتی اسکن میکنه کلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خطا بپدا میکنه اون ها رو هم اگر نیازه بگذارم؟؟؟؟ :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال میدم مربوط به تگ های <?php باشه شما funection خود را اینجا بزارید!تا بررسی کنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه فقط احتمال ویروسی بودن رو میده

خود توابع ویروس نیستند! بلکه کارکردی که دارند منجر به ایجاد ویروس میشه

تابع include فقط محتوای فایلی php رو با فایل اصلی ادغام میکنه

file_get_content برای خواندن فایل استفاده میشه

fopen , fclose , is_file توابع مربوط به فایل هست

create_function هم برای ساخت تابع هست

در کل به این افزونه ها نمیشه اعتماد کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم موافقم حرف پارسا هستم عوش کن

از بfire wall2 استفاده کن!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته آلرت هایی که افزونه میده کاملا به جا هستن.

درسته که توابع فوق از توابع اصلی php هستن (بودن) ولی ممکن هست مشکل ساز بشن.

تابع file_get_content در نسخه جدید php از رده خارج شده. توابع fopen , fclose , is_file هم روی خیلی از سرورها بدلیل ایجاد راه نفوذ غیرفعال میشن.

در کل بیشتر داره موارد امنیتی رو گوشزد میکنه.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mojtabavi07899
      سلام
      دنبال افزونه ای میگردم که بتوان به کاربران اعتبار داد وآنها بتوانند با این اعتبار به برگه ای خاص دسترسی داشته باشند و پس از هر بار ورود به آن برگه مقدار مشخصی از اعتبار آن ها کسر شود و پس از پایان اعتبار دیگر به آن صفحه دسترسی نداشته باشند در ضمن در صفحه ای بتوانند اعتبار باقی مانده خود را ببینند
      با تشکر
    • توسط araska
      سلام
      روی وردپرس  ووکامرس و دکان نصب کردم نصب کردم حالا میخوام فقط در سطح شهر فعالیت کنم.
      یه افزونه میخوام که فروشنده های سایتم رو در یک شعاع مشخص ( که خودم اندازه اش رو تعیین میکنم ) برای مشتری نمایش بده ( مثلا لیست کنه ) و مشتری یکی رو انتخاب کنه و ازش خرید کنه .
      فکر کنم باید براساس مختصات باشه مثلا از gps استفاده بشه
      ممنون میشم کمکم کنید
    • توسط mohammadreza1379
      سلام . حتما بخونین دارم واس یه نفر سایت میزنم باید سریع تحویل بدم خواهش میکنم یکی یه چیزی معرفی کنه.
      یه افزونه میخام شورت کد فرم عضویت ، ورود و پنل کاربری داشته باشه تا بشه ازش تو قالب اصلی سایت استفاده کرد.
      و یه امکان خیلی خیلی مهم این که بشه به پنل کاربری هر تب دلخواهی اضافه کرد.تصویر زیر و ببینید.

      تب پشتیبانی وجود نداشت تو خود افزونه!من خودم اضافه کردم و یه افزونه تیکت نصب کردم شورت کد تیکت رو گذاشتم تو این .
      افزونه بالا اولا انگلیسیه دوما برای ووکامرسه.
      من برای خود وردپرس میخام.
      اگه همچین افزونه ای میشناسین لطفا معرفی کنید.
      یا اگه کسی میتونه افزونه رو خودش طراحی کنه قیمت مناسب بگه بهم.
      یا اگه کسی میتونه افزونه ویرایش کنه یه افزونه عضویت و ورود بخرم بدم بهش ویرایش کنه این امکان رو بهش اضافه کنه.
      قیمتاتونو بگید لطفا ممنونممم.
    • توسط f.rahimi
      درود بر شما
      من در حال نوشتن یه افزونه هستم 
      فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه
      با این کد : 
      include_once book_inc_dir.'frontend.php' ; if (is_admin() ) { include_once vip_inc_dir.'backend.php' ; include_once vip_inc_dir.'ajax.php' ; include_once vip_inc_dir.'pages.php' ; }  اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :
       
       

      Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-
    • توسط mojtaba455
      اول باشید!!!!
      اولین افزونه ارسال مستقیم به شبکه اجتماعی گپ
      با توجه به این که ارسال پسا ها به گپ یه کار سخت هست افزونه گپ  یک راه آسان و کاربردی واسه یکپارچه سازی وردپرس و گپ هستیش
      با استفاده از این افرونه تمامی پست ها رو به کانال گپ بفرستید و رمز های عبور ایمیل های ارسالی وردپرس رو به صورت خصوصی در یافت کنید
      امکانات:
      امکان ارسال انواع فایل به همراه پست – فرق نداره گیف باشه یا ویدئو یا فایل اکسل. همه رو به راحتی با زیرنویس دلخواه به تلگرام بفرستید.
      پشتیبانی از ارسال برگه‌ها و انواع نوشته‌ها
      بهینه‌سازی ارسال زمان‌بندی شده – وقتی نوشته‌ای رو برای انتشار توی سایتتون زمان‌بندی می‌کنید، دیگه همون لحظه توی کانال منتشر نمیشه‌. صبر میکنه موقعی که پست منتشر شد اونو میفرسته توی کانال.
      بهبود پشتیبانی از سیستم ووکامرس– دوستانی که سایت فروشگاهی دارن هم میتونن از قابلیت ارسال محصولاتشون به کانال بهره‌مند بشن.
      امکان تعیین طول چکیده – توی این نسخه میتونید تعیین کنید چندتا کلمه به عنوان چکیده ( {excrpt} ) ارسال بشه.
      لینک دانلود از مخزن وردپرس:
      https://wordpress.org/plugins/wp-gap-notification/