• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
.Ibrahim

کمک در ساخت شمارنده

2 پست در این موضوع قرار دارد

درود یاران

کسی میتونه فرم html زیر رو با php یا هر چیزی درست کنه طوریکه مقدار شمارش ها به قبلی اضافه و در دیتابیس ذخیره بشه؟

هر چی جستجو کردم نشد، لطفا اگه کسی این توانایی رو داره درستش کنه.

مــتــشــکــر


<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<table border="1" width="150" bgcolor="#000088000">
<tr>
<td align="center">
<form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
<p><font color="#FFFFFF"><b><span lang="fa">اینجانب
مقدار</span></b></font></p>
<p><font color="#FFFFFF">
<input name="T2" size="11" style="font-weight: 700"></font></p>
</form>
<p><font color="#FFFFFF"><b>
<span lang="fa">
 </span><span lang="fa">صلوات را جهت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان میفرستم</span></b></font></p>
<p><input type="submit" value="قبـــــول" name="B1"></p>
<p><b><span lang="fa">مجموع صلوات های فرستاده شده</span></b></p>
<p><span lang="fa">0</span></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

103641.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود یاران

کسی میتونه فرم html زیر رو با php یا هر چیزی درست کنه طوریکه مقدار شمارش ها به قبلی اضافه و در دیتابیس ذخیره بشه؟

سلام

این مطلبو بخونید:

Counting Clicks with PHP

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mansarifar
      توی پوسته jobmonster  که یک پوسته کاریابیه. رزومه کارجو ها رو فقط کسانی که شغل تعریف می کنند میتونن ببینن. میخواستم این دسترسی رو تغییر بدم . یعنی همه بتونن ببینن.کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون میشم
    • توسط 3ngineer
      وقت بخیر 
      دوستان چطور میشه برای فرم های داخل سایت محدوده زمانی تعیین کرد؟ حالا یا با افزونه یا با کد
      مثلا یه مدتی شرکت میخاد نیرو بگیره و فرم باید فعال باشه ولی بعد از آن مدت دیگه فرم نمایش داده نشه.
      با تشکر
    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
      من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
      اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

    • توسط Zahramz
      سلام خدمت اساتید محترم
      میخوام یه فرم ثبت نام با امکان اتچ کردن فایل به سایتم اضافه کنم. (کاربر یک سری فیلد رو پر کنه و تعدادی فایل رو اتچ کنه، و در نهایت درخواستش رو ارسال کنه برای مدیر سایت که بررسی بشه.)
      اگه افزونه ای یا راهی بهم معرفی کنید ممنون میشم.
    • توسط logomaster
      سلام دوستان
      سایت ما یک برگه داره که از یک برگه ی دیگه به اون ریدایرکت و نمایش داده میشه. چطوری میتونم کاری کنم که اگه کاربر لینک اون برگه رو به صورت دستی در نوار آدرس مرورگر وارد کرد ، وارد اون برگه نشه ؟ مثلا بره به یک صفحه ی خاص