تنها در تاریکی

مشکل در وردپرس های مشترک ( نقش ها ) ...

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید...

من دو سه تا وردپرس رو به هم دیگه متصل کردم و تا الان هیچ مشکلی هم پیش نیومده برام به جز این مشکل ساده !

مشکل اینجاس که توی قسمت کاربران جلوی هر کاربر نقششو نشون نمیده ! ( توی تنظیمات هر کاربر نقشش مشخصه و میشه تغییرش داد ولی توی قسمت کاربران نشون نمیده و این برای پیدا کردن یه سری کاربران خاص مشکل ایجاد میکنه. )

من میخوام که اون نقش ها رو هم نشون بده باید چیکار کنم ؟

( اگر لازم بود بگید که باز بیشتر توضیح بدم. ) راستی من از طریق یه دیتابیس متصل کردم .

سپاس ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید یک عکس از اون بخش نشون بدید؟ ببینیم چطور نشون میده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی تصویر قسمت سبز رنگ منظورمه ( همون نقش ها ) .

سپاس

تصویر پیوست :

post-1362-0-69499600-1370098594_thumb.jp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا این حالت مال زمانیکه کاربران اینپورت می شند و زمانی که اولین مطلب رو ارسال کنند هم درست میشه علتش هم می تونه عدم همخونی تاریخ ریجستری و تاریخ آزاد شدن مجوز ثبت نام باشه (حدس می زنم) ولی در چند مورد که کاربران از طریق درون ریزی اضافه شدند این وضعیت رو دیده بودم البته در صفحه پروفایلشون هم هیچ گروهی ندارند ولی ادمین می تونه براشون یک گروه تعریف کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا این حالت مال زمانیکه کاربران اینپورت می شند و زمانی که اولین مطلب رو ارسال کنند هم درست میشه علتش هم می تونه عدم همخونی تاریخ ریجستری و تاریخ آزاد شدن مجوز ثبت نام باشه (حدس می زنم) ولی در چند مورد که کاربران از طریق درون ریزی اضافه شدند این وضعیت رو دیده بودم البته در صفحه پروفایلشون هم هیچ گروهی ندارند ولی ادمین می تونه براشون یک گروه تعریف کنه

توی این مشکل نقش های کاربران سرجاشونه از قبل . یعنی اینکه از وردپرس منبع نقش ها رو میگیرن ولی توی قسمت کاربران جایی که میشه کاربران رو سرچ کرد و عکسشم گذاشته بودم اونجا نقش کاربران رو نشون نمیده و میزنه هیچ کدام !!! ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من این حالت(چند وردپرس متصل) رو تست نکردم اما شاید چون اتصال دیتابیسی هست اینطور شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من این حالت(چند وردپرس متصل) رو تست نکردم اما شاید چون اتصال دیتابیسی هست اینطور شده

اوکی . تشکر . ( دوستان دیگر اگه راه حلی واسه اینکار داشتن حتما بگن. )

راستی بزودی فروم رو رونمایی میکنم (کاملا با وردپرس ) :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری