dlkadeh

افزونه آرشیو مطالب

7 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

دوستان من میخوام سایتم مثل این سایت ها آرشیو مطالبش رو در یک باگ نشون بده.

aasdasdasdasd.png

این شکلی نظرتون چیه؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خوش اومدید

نظرمون چیه؟؟

اگر راه انجامش رو بلدید عالیه

در ضمن نیازی به پیام خصوصی نبود و قوانین رو حتما بخونید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اومد از آرس اس استفاده کرده

بخشهای مختلف از پلاگین آرس اس استفاده کرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اومد از آرس اس استفاده کرده

بخشهای مختلف از پلاگین آرس اس استفاده کرده

برای قرار دادن مطالب سایت خودتون نیازی به آر اس اس ندارید می شه کوئری نوشت مگر اینکه بخواهید مطالب سایتهای دیگر را نمایش دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی سخت میشه

استاد برام جالب شده

یعنی یه جی کوئری بزاری

سپس 4 php برای هر کدو از آرشیو ها بنویسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی سخت میشه

استاد برام جالب شده

یعنی یه جی کوئری بزاری

سپس 4 php برای هر کدو از آرشیو ها بنویسی

jQuery =javascript + Query

Query =روش های مختلف فراخوانی یک تابع یا بخشی از یک تابع

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر باکس نیاز به دو کوئری داره یکی برای مطلب اول که خلاصه را هم همراه داره و دومی برای عناوین 4 یا 5 مطلب بعدی که با offset=1 انجام می شه

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/277-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AD%D9%84%D9%82%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D9%85/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم