• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
goldenfont

بنر تبلیغاتی

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

فرض کنید من 3 تا بنر به سه موضوع :

1-ورزشی

2-آشپزی

3-مذهبی

دارم و در سایتم هم 3 تا دسته بندی :

1-ورزشی

2-آشپزی

3-مذهبی

حالا میخوام بنر 1 فقط در زیر پستهای دسته بندی 1 بیادش

آیا این امکان وجود داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی مثلا پست هایی با دسته بندی ورزشی , تصویر شاخصشون عکس بنر 1 باشه ؟

اگه اینه بله میشه .

میتونیم سه تا فانکشن تعریف کنیم که تو هر کدوم یکی از این تصاویر باشه , بعد در حلقه آیدی دسته مربوطه رو میخونیم , و با شرط فانکشن مورد نظر رو صدا میزنیم .

اگه منظورتون همینه بگید تا کد رو بزارم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

منظورم اینه که انتهای پست های دسته ورزشی بنر ورزشی قرار بگیره

و بقیه ی دسته ها هم بنر مربوط به اونها

اینکار رو میشه کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انتهای هر پست ورزشی , بنر ورزشی باشه یا اینکه انتهای همه ی پست های ورزشی , یک بنر ورزشی باشه ؟

سوالتون یکم ایهام داره :)

ولی به نظرم در هر دو مورد بشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انتهای هر پست ورزشی یک بنر ثابت ورزشی باشه

انتهای همه پستهای ورزشی همون باشه

نه اینکه هر کدوم کی باشه

میشه اینکارو کرد ؟

اگ میشه چطوری ؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انتهای حلقه پست در فایل single قرار بدید:

if(in_category( array( 'sport' ) ) ){
echo '<p>تبلیغ</p>';
}

بجای sport نامک دسته رو قرار بدید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

منظور از نامک همون id هستش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه برو توی نوشته ها > دسته ها و بعد ویرایش دسته مورد نظر رو بزن اونجا میبینی

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نامک = نامک نسخه لاتین واژه است که در نشانی (URL)‌هااستفاده می‌شود. برای نامگذاری فقط از حروف،‌ ارقام و خط تیره استفاده کنید. نمایش فقط با حروف کوچک خواهد بود.

به ویرایش دسته بروید مشخص میشود

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینطوری نوشتم ،

ولی تو همه نوشته ها هستش ، و همه جا هم یه ذره از این کد شرطش هستش ، و خود بنر ،

59618647206533598652.png

اینطوری نوشتم کدش رو :


<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>

if(in_category( array( 'دانش-و-فناوری' ) ) ){
echo '<p><a href="http://bartarinha.ir/fa/ads/redirect/a/491" target="_blank"><img alt="" style="width:468px;height:60px;border:0px;" src="http://www.bartarinha.ir/files/adv//1306_688.gif"></a></div></p>';
}
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

ویرایش شده در توسط goldenfont
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ینی مشکل از کد حلقه هستش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینگونه قرار بدید:

<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<?php
if(in_category( array( 'دانش-و-فناوری' ) ) ){
echo '<p><a href="[url="http://bartarinha.ir/fa/ads/redirect/a/491"]http://bartarinha.ir...redirect/a/491"[/url] target="_blank"><img alt="" style="width:468px;height:60px;border:0px;" src="[url="http://www.bartarinha.ir/files/adv//1306_688.gif%22></a></div></p>%27;"]http://www.bartarinh.../div></p>';[/url]
} ?>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

حالا دگ هیچی نمیاد ولی !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی چیزی نمایش داده نمیشود

به این معنا هست که در دسته مورد نظر نیست مطلب

این حلقه پست پیشفرض هست؟

با شناسه دسته تست کنید


<?php
if(in_category( array( 10 ) ) ){
echo '<p><a href="[url="http://bartarinha.ir/fa/ads/redirect/a/491"]http://bartarinha.ir...redirect/a/491"[/url] target="_blank"><img alt="" style="width:468px;height:60px;border:0px;" src="[url="http://www.bartarinha.ir/files/adv//1306_688.gif%22></a></div></p>%27;"]http://www.bartarinh.../div></p>';[/url]
} ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون این کار کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری