• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
abolfazln

گرفتن یک سری اطلاعات از فرم

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اين اولين پست من هست در اين انجمن

يک سوال مهم داشتم در رابطه ي گرفتن value يک فرم از نوع راديو :

من يک جدول دارم به نام data

اين جدول فيلد هاي زير را داره:


ID
name
price

من با کد زير اطلاعات جدول بالا رو گرفتم و اون ها رو در فرم از نوع Radio Button نمايش دادم:


<script>
function set_pay(pay)
{document.getElementById('paydiv').innerHTML = "قيمت : "+pay;}
</script>
<?php
global $table_prefix;
$query = mysql_query("SELECT * FROM {$table_prefix}data");
while($row = mysql_fetch_assoc($query))
{echo "<input type='radio' onclick='set_pay(".$row['price'].")' name='dataform' value='".$row["ID"]."'>{$row["name"]}</br>";}
echo "<div id='paydiv'>قيمت :</div>";
?>

فرض ميکنيم خروجي کد بالا به صورت HTML به شکل زير باشه:


<input type='radio' onclick='set_pay(5000)' name='dataform' value=1'>نقره اي</br>

<input type='radio' onclick='set_pay(8000)' name='dataform' value='2'>طلايي</br>

بعد وقتي کاربر روي يکي از radio button هاي فرم کليک ميکنه و روي دکمه submit کليک ميکنه سه تا فيلد از جدول data که در بالا گفتم رو به صفحه فلان ارسال کنه

يعني مثلا اگه روي راديو باتون اول کليک کنه اطلاعات زير ارسال بشه


id = 1
name = نقره اي
price = 5000

چطوري ميشه کار هاي بالا رو انجام داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو قسمت آخر , خب وقتی submit میکنید , value هر رادیو باتن که همون آیدی هست ارسال میشه . با یک سلکت میشه name و price رو هم درآورد .

ولی اگه منظورتون اینه که بدون submit انجام بشه , خوب باید از آجاکس استفاده بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش امدید

شما میتوانید تمام مقادیر را در value input قرار دهید

و با حرفی جدا کنید

مثال:

5000|2|blue

سپس با تابع explode مقادیر را جدا و بررسی کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش امدید

شما میتوانید تمام مقادیر را در value input قرار دهید

و با حرفی جدا کنید

مثال:

5000|2|blue

سپس با تابع explode مقادیر را جدا و بررسی کنید

سلام

من زیاد آشنایی با پی اچ پی ندارم

همین روشی که گفتید رو با توجه به کد های بالا برام به طور ساده بنویسید

تشکر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با کد زیر همه رو در value رادیو باتون ریختم فقط مونده جدا کردنش که با شماست


$all_data = $row['ID'].'|'.$row['name'].'|'.$row['price'];

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر می کنم فرمتون یک ایراد داره یا من درست متوجه نشدم یک فیلد معمولا دارای یک ثابت و یک متغیره تا بتونه فیلد باشه ثابت فیلد هم که نیازی به ارسال نداره کافیه متغییر یا value پست بشه به name مربوطه این گرزینه سوم چطو.ری به وجود می آد البته در فرم شما به نظر من قیمت می تونه value باشه و id یک و دو اضافیه می شه روشن کنید این اعداد قراره چه چیزی را مشخص کنند

اگر آی دی ها ضریب تعداد هستند هم می تونند قبل از ارسال در قیمت ضرب بشند و هم می تونند فیلدی مجزا به نام تعداد داشته باشند تا در اسناد درج بشه و بشه راحت موجودی انبار گرفت و اگر آی دی شناسایی کالا هستند که باز هم نمی تونند متغییر باشند و به عنوان ثابت می تونند به name اضافه بشند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر می کنم فرمتون یک ایراد داره یا من درست متوجه نشدم یک فیلد معمولا دارای یک ثابت و یک متغیره تا بتونه فیلد باشه ثابت فیلد هم که نیازی به ارسال نداره کافیه متغییر یا value پست بشه به name مربوطه این گرزینه سوم چطو.ری به وجود می آد البته در فرم شما به نظر من قیمت می تونه value باشه و id یک و دو اضافیه می شه روشن کنید این اعداد قراره چه چیزی را مشخص کنند

اگر آی دی ها ضریب تعداد هستند هم می تونند قبل از ارسال در قیمت ضرب بشند و هم می تونند فیلدی مجزا به نام تعداد داشته باشند تا در اسناد درج بشه و بشه راحت موجودی انبار گرفت و اگر آی دی شناسایی کالا هستند که باز هم نمی تونند متغییر باشند و به عنوان ثابت می تونند به name اضافه بشند

سلام

دارم پلاگین اعضای ویژه رو به درگاه پی لاین متصل میکنم

id شناسه عضویت است

name نام نوع عضویت است

price قیمت عضویت است

id رو میخوام برای اینکه با اینکه با id کاربر insert کنم در جدول vip-users

name رو میخوام برای نمایش آن بعد از پرداخت موفق

price رو میخوام برای درگاه پرداخت

فقط این کد رو نوشتم تا این 3 رو ترکیب کنم و بعد از ارسال اون ها رو تجزیه کنم و بعد استفاده کنم

مشکلم اینه که چطور value رادیو باتون رو بگیرم و 3 تا کد رو جدا کنم


$all_data = $row['ID'].'|'.$row['name'].'|'.$row['price'];

فکر کنم با کد زیر بشه مقدار value را گرفت:


$post['نام فرم']

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سه تا رادیو باتن , باید یک نام داشته باشند با value های مختلف که آیدی رو شما قرار دادید بعنوان value

باید بنویسید


$_post['dataform']

که dataform نام رادیوباتن هست که شما انتخاب کردید .

اینطوری رادیوباتنی که انتخاب کردید , value اش گرفته میشه.

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سه تا رادیو باتن , باید یک نام داشته باشند با value های مختلف که آیدی رو شما قرار دادید بعنوان value

باید بنویسید


$_post['dataform']

که dataform نام رادیوباتن هست که شما انتخاب کردید .

اینطوری رادیوباتنی که انتخاب کردید , value اش گرفته میشه.

ببین کد زیر درسته؟


if($_POST['submit_payment']) {
if($_POST['user_name'] && $_POST['vip_roles']) {
$str = $_POST['vip_roles'];
print_r(explode('|', $str, 3));
}
}

با کد بالا مقدار فیلد به نام user_name رو گرفتم و بعدش مقدار value رادیو باتون و بعد رادیو باتون و میخوام از شکل


5000|2|blue

جدا کنم و هر کدوم داده های بالا رو استفاده کنم

لطفا کد بالا رو برام اصلاح کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید مگه هر نوع عضویت قیمت خاص به خودش رو نداره؟

اگر داره نیازی نیست در فرم تکرار بشه شما می تونید در لیبل نوع عضویت و قیمت را کنار هم نمایش دهید و اگر id عضویت شماره ایست که بصورت خودکار پر می شود می تواند یک input با type=hidden باشد و در داخل فرم جاسازی شود تنها چیزی که لازمه کاربر خودش انتخاب کنه همون نوع و قیمته که می شه یک فیلد و می تونید قیمت را دوره ای کنید و یک فیلد هم برای دوره بگذارید که عددش در عدد قیمت ضرب می شه

برای شرطتون هم می تونید از


if(isset($_POST['any']))
{
....
}
else
{
...
}

استفاده کنید که صفحه بی ارور لود بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دفعه اول این کارو کردم

ولی بهتره هر سه دسته اطلاعات رو با هم به صورت زیر ترکیب کنم و در value بریزم و اون رو ارسال کنم و بعد در صفحه اصلی مقدار value را بگیرم و سه دسته اطلاعات را جدا کنم و استفاده کنم


1|طلایی|50000

اولی که id هست و دومی نام عضویت هست و بعدی قیمت هست

من میخوام این 3 تا رو از هم جدا کنم

یک مثال کامل با کد برایم بنویسید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی شبیه


<?php
if (is_user_logged_in()) {
global $user_ID;?>
<form method="post" action="آدرس اکشن">
<label id="Label1"> گروه برنزی مبلغ 1000 ریال
<input name="vip" type="radio" value="c" />
</label>
<label id="Label1"> گروه نقره ای مبلغ 10000 ریال
<input name="vip" type="radio" value="b" />
</label>
<label id="Label1"> گروه طلایی مبلغ 100000 ریال
<input name="vip" type="radio" value="a" />
</label>
<input name="userid" type="hidden" value="<?php echo $user_ID;?>"/>
<input type="submit" />
</form>
<?php };?>


و در اکشن


<?php
if(isset($_POST['vip'])) {
if($_POST['vip']=='a') :
echo 'گروه طلایی مبلغ 100000 ریال';
else
if($_POST['vip']=='b') :
echo 'گروه نقره ای مبلغ 10000 ریال';
else
echo 'گروه برنزی مبلغ 1000 ریال';
endif;
echo 'شناسه کاربر=' . $_POST['userid'];
};
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$val = explode("|", $_POST['val']);
echo $val[0];
echo $val[1];

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

باز هم مشکل داره

کد زیر رو ببین:


<script>
function set_pay(pay)
{
document.getElementById('paydiv').innerHTML = "قيمت : "+pay;
}
</script>
<?php
global $wpdb, $table_prefix;

$query = mysql_query("SELECT * FROM {$table_prefix}vip_roles");
while($row = mysql_fetch_assoc($query))
{
// get all data and send
$all_data = $row['ID'].'|'.$row['name'].'|'.$row['credit_required'];
echo "<input type='radio' onclick='set_pay(".$row['credit_required'].")' name='vip_roles' value='".$all_data."'>{$row["name"]}</br>";
}
echo "<div id='paydiv'>قیمت :</div>";
?>

هر کار میکنم id و name رو نمیتونم بگیرم

این هم کد اکشن :


if($_POST['submit_payment']) {
if($_POST['user_name'] && $_POST['vip_roles']) {
$data = explode("|", $_POST['vip_roles']);
$vip_role = $data[0];
add_option('vip_roles_' . $current_user->ID, $vip_role);
update_option('vip_roles_' . $current_user->ID, $vip_role);
//=========
$vip_price = $data[2];
add_option('vip_price_' . $current_user->ID, $vip_price);
update_option('vip_price_' . $current_user->ID, $vip_price);
//=========
$vip_name = $data[1];
add_option('vip_name_' . $current_user->ID, $vip_name);
update_option('vip_name_' . $current_user->ID, $vip_name);
}}

چکار کنم دوستان خیلی راه ها رو انتخاب کردم . من میخوام id نوع عضویت و id کاربر وردپرس رو باهم بدست بیارم که در query زیر وارد کنم اما id نوع عضویت مقدارش صفر وارد میشه


$user_ID = $current_user->ID;
$role_ID = get_option('vip_roles_' . $current_user->ID);
$role_name = get_option('vip_name_' . $current_user->ID);

global $wpdb, $table_prefix;
$check_name = $wpdb->query("SELECT * FROM {$table_prefix}vip_users WHERE username_ID = '".$user_ID."'");
if(!$check_name) {
$check = $wpdb->query("INSERT INTO {$table_prefix}vip_users (ID, username_ID, user_role) VALUES ('".$user_ID."', '".$user_ID."', '".$role_ID."')");
if($check) {
echo "<div class='success-payment'><p>" . sprintf(__('<br /> نوع کاربری شما: %s ', 'wp-vip'), $role_name) . sprintf(__('<br /> شماره رهگيري: %s ', 'wp-vip'), $payline->RefNumber)."</div></p>";
}

دوستان کمک فوری میخوام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من اصلا متوجه نشدم

فقط زیادی پیچوندیش ببینید آی دی هایی که وجود دارند که نیازی به ارسال ندارند تنها چیزی هایی باید ارسال بشند که لازمه دونسته بشه و بصورت کلید باید بشه از روی کلیدها آی تم های مختلف رزو جمع آوری کرد و الا کافیه چهار نفر با هم بخوان ثبت نام کنند تا سایت ببیاد پایین

باز هم پیشنهاد می کنم به نمونه ای که عرض شد نگاه کنید و تستش کنید اگر هم فیلد دیگه ای لازمه اونرو هم اضافه کنید در قالب یک فیلد جدا

مفهوم فیلد داشتن یک نام و یک ولوه نه بیشتر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون اگر ارسال داده باشه که گفته شد

"id نوع عضویت" چی هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کدي شبيه


<?php
if (is_user_logged_in()) {
global $user_ID;?>
<form method="post" action="آدرس اکشن">
<label id="Label1"> گروه برنزي مبلغ 1000 ريال
<input name="vip" type="radio" value="c" />
</label>
<label id="Label1"> گروه نقره اي مبلغ 10000 ريال
<input name="vip" type="radio" value="b" />
</label>
<label id="Label1"> گروه طلايي مبلغ 100000 ريال
<input name="vip" type="radio" value="a" />
</label>
<input name="userid" type="hidden" value="<?php echo $user_ID;?>"/>
<input type="submit" />
</form>
<?php };?>


و در اکشن


<?php
if(isset($_POST['vip'])) {
if($_POST['vip']=='a') :
echo 'گروه طلايي مبلغ 100000 ريال';
else
if($_POST['vip']=='b') :
echo 'گروه نقره اي مبلغ 10000 ريال';
else
echo 'گروه برنزي مبلغ 1000 ريال';
endif;
echo 'شناسه کاربر=' . $_POST['userid'];
};
?>

سلام

اين پلاگين طوري هست که نوع عضويت ها رو کاربر در پنل مديريت وردپرس خودش اضافه ميکنه و به اين روشي که شما گفتيد نميشه پياده کرد.

مشکلتون اگر ارسال داده باشه که گفته شد

"id نوع عضويت" چي هست؟

ببين اصلا من از اين کارها چند تا تصوير ميگيرم تا بيشتر متوجه بشين:

post-2119-0-86476300-1370338458_thumb.jp

اين ليست نوع عضويت هايي که کاربر ايجاد ميکنه

post-2119-0-33104000-1370338454_thumb.jp

اين فرم عضويت و پرداختي که مشترک با اون خودشو تبديل به کاربر vip ميکنه

post-2119-0-06439600-1370338456_thumb.jp

اين فرم بعد از پرداخت موفق هست که نام نوع عضويت در اون نمايش داده نشده يعني اطلاعات فيلد به درستي گرفته نشده

post-2119-0-87844300-1370338463_thumb.jp

اين هم ليست اعضاي vip در پنل مديريت که ID به درستي در query وارد نشده و در نتيجه خالي است

post-2119-0-70486100-1370338950_thumb.jp

این هم تصویر phpmyadmin که مقدار id صفر هست

با توجه به کد هایی که در زیر هست مشکل من رو حل کنید

کد فرم پرداخت:


<script>
function set_pay(pay)
{
document.getElementById('paydiv').innerHTML = "قيمت : "+pay;
}
</script>
<?php
global $wpdb, $table_prefix;

$query = mysql_query("SELECT * FROM {$table_prefix}vip_roles");
while($row = mysql_fetch_assoc($query))
{
// get all data and send
$all_data = $row['ID'].'|'.$row['name'].'|'.$row['credit_required'];
echo "<input type='radio' onclick='set_pay(".$row['credit_required'].")' name='vip_roles' value='".$all_data."'>{$row["name"]}</br>";
}
echo "<div id='paydiv'>قیمت :</div>";
?>

این هم کد اکشن :


if($_POST['submit_payment']) {
if($_POST['user_name'] && $_POST['vip_roles']) {
$data = explode("|", $_POST['vip_roles']);
$vip_role = $data[0];
add_option('vip_roles_' . $current_user->ID, $vip_role);
update_option('vip_roles_' . $current_user->ID, $vip_role);
//=========
$vip_price = $data[2];
add_option('vip_price_' . $current_user->ID, $vip_price);
update_option('vip_price_' . $current_user->ID, $vip_price);
//=========
$vip_name = $data[1];
add_option('vip_name_' . $current_user->ID, $vip_name);
update_option('vip_name_' . $current_user->ID, $vip_name);
}}

این هم کد بعد از پرداخت موفق با user_ID و role_ID کاربر رو در جدول vip_users اضافه میکنه اما انگار role_ID وارد نمیشه


$user_ID = $current_user->ID;
$role_ID = get_option('vip_roles_' . $current_user->ID);
$role_name = get_option('vip_name_' . $current_user->ID);

global $wpdb, $table_prefix;
$check_name = $wpdb->query("SELECT * FROM {$table_prefix}vip_users WHERE username_ID = '".$user_ID."'");
if(!$check_name) {
$check = $wpdb->query("INSERT INTO {$table_prefix}vip_users (ID, username_ID, user_role) VALUES ('".$user_ID."', '".$user_ID."', '".$role_ID."')");
if($check) {
echo "<div class='success-payment'><p>" . sprintf(__('<br /> نوع کاربری شما: %s ', 'wp-vip'), $role_name) . sprintf(__('<br /> شماره رهگيري: %s ', 'wp-vip'), $payline->RefNumber)."</div></p>";
}

ویرایش شده در توسط abolfazln
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل شما مشخص نیست

با توجه به پست اول کدها داده شده است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA
    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون