• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
giasi

آپلود فایل

2 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

در مورد این فایلهای github , google

اکثرا فایلهای جاوا اسکریپ از این دو دریافت میکنن

فایل استیل شیت نه گوگل بهت اجازه میده و نه گیت هاپ آپلود کنی 1 روزه پاک میکنه

مانند

آخرین وبی که کار کردم

http://www.truckmaster.ir

فایل اصلی جی کوئری از گوگل هست

http://ajax.googleap...6/jquery.min.js

فایلهای بقیه از گیت هاپ و ورد پرس هست

http://raw.github.co...ing-1.3.pack.js

http://raw.github.co...ompatibility.js

http://themes.svn.wo...r.1.1.1.pack.js

می خوام توی قالب از فایلهای جاوا اسکریپ گوگل و گیت هاپ (cdn) استفاده کنم

توی چه مسیری باید برم

ویرایش شده در توسط giasi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header پوسته رو باید ویرایش کنید و آدرس دهی js

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Rangarang
      سلام
      چیکار باید کرد که وقتی ویدئویی رو از طریق خود وردپرس آپلود می کنیم، هنگام نمایش اون به مخاطب مثل سایت آپارات، یک کد بهش بده که بتونه تو سایت خودش هم ویدئو رو آپلود کنه. آیا خود وردپرس چنین امکانی داره و اگه نه با چه افزونه ای می شه این کار رو انجام داد؟
      از پاسخ شما ممنونم
    • توسط miraziz
      سلام.
      دوستان در وب سایت من وقتی عکسی را آپلود می کنم خودقالب سایزی را به توجه به کد زیر ایجاد کرده و آن را در قالب استفاده می کند
      add_image_size( 'post-image', 766, 9999 ); حالا عکس اصلی (سایز ارجینال) به درد نمی خورد و بیهوده در هاستم فضا را اشغال می کند. چگونه می توانم از این پدیده جلوگیری کنم؟ یعنی می خواهم یک سایز بندانگشتی و یکی هم، سایزی که با کد بالا ایجاد می شود در هاست ذخیره باشد و عکس با سایز اصلی ذخیره نشود.
    • توسط koolfayfer
      سلام به همه دوستان
      من اگه بخوام یه تگ آپلود فایل با یه باکس بزارم هنگامی که عکسی انتخاب میشه تو اون باکس نشون بده و دوباره روی تگ کلیک کنم و کنسل کنم که قاعدتا فایل انتخابی پاک میشه و باید در اون باکس هم پاک بشه
      ای چیزی که من میخوام چند خطی کد نیازه اما مورد مهمش اینه اگه بخوام از این کپی بگیرم و به 6 تا اضافه کنم نمی تونم به صورت داینامیک کدشو بزنم بلکه باید دوباره برای هر کدوم آیدی و کلس مجزا استفاده کنم از نو فراخونی کنم
       
      راهی هست که هر چند تا تگ فایل و باکس کپی بگیرم یا همون یه دستور اول ست در بیاد و نیاز نباشه چند بار کد های جی کوئری رو کپی کنم!؟
    • توسط davood12
      با سلام و احترام
      سایت asrbourse.ir  حدود 14 ثانیه طول می کشد تا بالا بیاید در حال حاضر تمامی افزونه های که فعلا باهاشون کار نداریم توسط طراح سایت غیر فعال شده است و زمانی که کش نصب کردیم سایت بالا نمی آمد. قالب سایت SAHIFA می باشد به نظر شما باید چیکاری انجام دهیم تا سایت زیر 5 ثانیه بالا بیاید. با تشکر
    • توسط davood12
      با سلام و احترام
      سایت asrbourse.ir دارای سرعت آپلود کم می باشد کسی می تواند این مشکل را حل نماید.
      با تشکر