• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
elshan

مشکل در نمایش تصویر شاخص

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود بر دوستان عزیز

من به تصاویر شاخص با استفاده از دایو و کلاس استایل مورد نظر مانند بوردر رو میدم و وقتی برای پستی تصویر انتخاب می کنم مشکلی نیست ولی وقتی تصویر انتخاب نمی کنم به جای تصویر یه کادر خالی میاره که دورتا دورش همون بوردر هست.حالا چیکار کنم وقتی تصویر انتخب نمی کنم کلا از بیخ دایو رو نیاره؟

راستی کد هم به صورت زیر هست:


<div class="thumb"><?php the_post_thumbnail('tabs-image'); ?></div>

ویرایش شده در توسط elshan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی کنید تصویر داشته باشد has_post_thumbnail

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی کنید تصویر داشته باشد has_post_thumbnail

http://forum.wp-pars...بالای-تمام-صفح/

من میخوام وقتی نیست نمایش داده نشه نه اینکه تصویر پیش فرض باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب از شرط قبل از div استفاده کنید و پایان div برابر با endif

تفاوتی ندارد

مهم شرط هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب از شرط قبل از div استفاده کنید و پایان div برابر با endif

تفاوتی ندارد

مهم شرط هست

آقا پارسا من اصلا php سر در نمی یارم شما یه نمونه شرط قبل از دایو بذار من ببینم .تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا تشکر مشکل حل شد تشکر.فقط اگر بخوام همین رو برا زیمنه دلخواه انجام بدم بجای if ( has_post_thumbnail() ) { باید چه کدی قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی کنید مقدار داشته باشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری