• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
i.gratia

چگونگی ایجاد دوتب در دل همدیگر

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام بچه ها خسته نباشید ؛

من میخواستم دو تا تب در دل همدیگه ایجاد کنم مثلا به این صورت که 7 تیتر یک تب هست به اینصورت :

شنبه_یکشنه_دوشنبه_سه شنبه_چهارشنبه_پنج شنبه_جمعه

که وقتی بر روی تب شنبه کلیک میکنیم محتویات به اینصورت باز میشه :

تیتر یک

تیتر دو

تیتر سه

تیتر چهار

تیتر پنج

که بر روی هر یک از تیتر ها هم کلیک کنیم محتویات آن در همانجا نمایش داده بشه

اگر هم جا نبود یه نوار شماره پایین صفحه قرار داده بشه که تیتر های بعدی رو نشون بده

چطور میتونم همچین کاری بکنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تاپیک می تونه مفید باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا سعید و آقا صادق متاسفانه کمکی نکردن و اون چیزی که من مد نظرمه نبودن :mellow:

میدونم یکم که نه خیلی پیچیده و مشکله :unsure: البته چون مشکله اینجا مطرح کردم و الا اگه ساده بود که .... :)

تصویر اونچیزی که مد نظرمه و میزارم که دوستان راحت تر بتونند راهنمایی کنن

در اصل دو تب در دل همدیگه هست تصویر

ri5ex3ap1q8csxv05f2.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا پیچیده نیست

شما برای محتویات هر تب یک لایه می سازی و بهشون id می دی مثلا از a1 تا a20 حالا این 20 آی دی کلید 5تاشون بالاست 10 تا راست 5 تا زیر مهم نیست کلید ها هر جا باشند فرقی نداره

بعد هر بیست لایه ات رو درون کادر اصلی پشت سر هم می چینی و به همشون یک کلاس می دی مثلا b

و به استایل اضافه می کنید


.b {display:none}

از اینجا به بعد دو راه پیشنهاد می کنم هرکدوم رو خواستید انجام بدید

راه اول:

بعد با جاوا اسکریپت می نویسی


<script type="text/javascript">
function tabs(TAB)
{
document.getElementById('a1').style.display='none';
document.getElementById('a2').style.display='none';
....
document.getElementById(TAB).style.display='block'
}
</script>

بجای نقطه چین عین دو خط بالاش را تکرار می کنی تا a20

و در نهایت به هر کلیدت یک تکه کد اضافه می کنی


<a href="javascript:tabs('a1')">کلید a1</a>
<a href="javascript:tabs('a2')">کلید a2</a>

و همینطور ادامه می دید تا a20

راه دوم

CSS

به کدهای css اضافه کنید


.b:target {display:block}

و هر کلید را به آی دی مرتبطش لینک بدید مثلا


<a href="#a1">کلید1</a>

روش دوم خیلی راحته ولی انعطاف روش اول رو نداره

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا پیچیده نیست

شما برای محتویات هر تب یک لایه می سازی و بهشون id می دی مثلا از a1 تا a20 حالا این 20 آی دی کلید 5تاشون بالاست 10 تا راست 5 تا زیر مهم نیست کلید ها هر جا باشند فرقی نداره

بعد هر بیست لایه ات رو درون کادر اصلی پشت سر هم می چینی و به همشون یک کلاس می دی مثلا b

و به استایل اضافه می کنید

استاد ممنون ولی یه مقدار ساده تر توضیح میدی ؟؟؟ در حد ابتدائی و اینا که متوجه بشم :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما خوندی مطلب رو

من پله پله از اول تا به آخرش رو نوشتم

از این ساده تر باید آدرس بدید ساخنته شده اش رو براتون ارسال کنم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دمـــــــت گـــــــرم خیلی با مرامی اصن همین معرفت و مرام بعضی از دوستان مخصوصا شما منو شیفته ی وی پی پارسی کرده :D

داداش بازم ممنون

یه موردی اون تب قرمز رنگ تو تمام موارد ثابته که مد نظر من این نیست مثلن وقتی رو تب مورد چهار کلیک میشه بجای جمله ی "متن نمونه برای شماره 4" یه تب مشابه قرمز رنگ بیاد که بعد از کلیک روی تب مشابه موارد تو قسمت "متن نمونه برای شماره 4" نمایش داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اصلی هیچ فرقی نمی کنه منتها بجای متن تب شماره چهر مجددا کدهای تب به شکلی که که دلتان می خواهد قرار می گیرند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اصلی هیچ فرقی نمی کنه منتها بجای متن تب شماره چهر مجددا کدهای تب به شکلی که که دلتان می خواهد قرار می گیرند

اقا با اجازه شما یه تغییراتی به استایلش دادم http://jsbin.com/uyiken/1/

فقط اینکه جعبه پائین نتونستم بندازم تو تب دوم

میخوام مثل این تصویر بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://jsbin.com/eyedih/1/

با جی کوئری

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://jsbin.com/eyedih/1/

با جی کوئری

خیلی ممنون آقا ایمان همونی شد که میخواستم ، میتونم اینو توی ورد پرس به صورت داینامیک استفاده کنم ؟؟؟

یعنی تب های 1 تا 7 بالا هر کدوم یه دسته ی مادر باشن و تب داخلی زیر دسته و باکس داخل تب که تصویر شاخص داره پست های اون دسته ، میشه یه همچین کاری یا اینکه باید همشو به صورت دستی و استاتیک تو ورد پرس استفاده کرد ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تئونید ولی کد نویسی سنگینی داره و باید برای هرکدوم یک کوئری بسازید

در بخش آموزش یک ژنراتور کوئری ساز پارسی رو معرفی کردم ازش استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تئونید ولی کد نویسی سنگینی داره و باید برای هرکدوم یک کوئری بسازید

در بخش آموزش یک ژنراتور کوئری ساز پارسی رو معرفی کردم ازش استفاده کنید

دیدم ژنراتورو ولی چجوری باهاش یه همچین چیزی ک میخوامو بسازم ؟؟؟ خیلی مبهم بود واسم شاید بخاطر اینکه تاحالا کار نکردم باهاش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار سختی می خواهید بکنید که یا باید در بخش خرید مطرح کنید ببینید کدوم از دوستان فرصتش رو داره یا باید کد نویسی را خوب بشناسید و بتوانید تحلیل هم به درستی انجام دهید مثلا در کد شما برای تبهای زیر مجموعه که قراره پست ها را نشان دهند نیازه دو بار کوئری اجرا بشه یکبار فقط عناوین چهار یا پنج پست آخر را لوپ کنه و یکبار هم خلاصه مطلب و تصویر شاخص

و باید آی دی حلقه دوم در آلت لینک اول قرار بگیره تا جی کوئری درست اجرا بشه

پیشنهاد می کنم خودتان دست نزنید در بخش خرید مطرح کنید احتمالا دوستان زیادی فرصتش را خواهند داشت

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان به صورت دستی بهش کد میدم چون یه تعداد خاصی مطلب نمایش میده زیاد تر نمیشه شاید به مرور زمان زیاد بشه که دستی وارد میکنم ، فقط یه نکته ای اگه تو تب دوم بخوام شماره صفحه بزارم که ادامه لینکهارو نشون بده به چه صورت باید قرار بدم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو خوب نگرفنتم ولی این کد php تبهای داخلی شما می شه


<div id="a4" class="tabsclass">
<ul id="Tabs4Button">
<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'published',
'post_type' =>'post',
'posts_per_page' =>'3',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
if ($custom_query->have_posts()) :?>
<ul>
<?php while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<li class="icn_edit_article"><a alt="ba<?php the_ID();?>" href="#ba<?php the_ID();?>" ><?php the_title(); ?></a> </li>
<?php endwhile;?>
</ul>
<?php endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>

</ul>
<div class="newsub">
<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'published',
'post_type' =>'post',
'posts_per_page' =>'3',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
if ($custom_query->have_posts()) :?>
<?php while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<div id="ba<?php the_ID();?>" class="subtabsclass">
<div id="tumnail">
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) { // check if the post has a Post Thumbnail assigned to it.
the_post_thumbnail();
}
?>
</div>
<div id="title-post"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" ><?php the_title(); ?></a></div>
<?php the_excerpt();?>
</div>
<?php endwhile;?>
<?php endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون
    • توسط behnam_buss
      سلام
      بخش دسته بندی محصولات در ووکامرس من غیرفعال شده و دسته بندی هایی که قبلا انجام داده بودم رو نمی تونم ببینم و ویرایش کنم و یا حتی وقتی یه دسته بندی جدید هم می سازم نمایش داده نمیشه.
      هر محصول هم که اضافه می کنم و جایی که باید محصول رو تو دسته بندی خودش قرار بدم بازم دسته بندی رو تو قسمت ویرایش خود محصول نمی بینم و نمی تونم تو دسته ی خاص خودش قرار بدم.
      ضمنا همین مشکل برای بخش فهرست های سایتم هم بوجود اومده و فهرست ها رو نمی بینم و کلا بخش فهرست های وردپرسم غیرفعال شده و نمی تونم فهرست جدید بسازم.
      نکته ای که هست اینه که فهرست ها و دسته بندی های قبلی که ساخته بودم تو خود سایت که داره نمایش داده میشه درسته و تو بخش مدیریت وردپرس این مشکلات وجود داره!!!
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس