• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ARS

دریافت پیامک؟؟

4 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود ;

دوستان من از طریق کد زیر پیامک های دریافتی یه پنلی رو در url دریافت می کنم :


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>INBOX</title>
<style type="text/css">
table.gridtable {
font-family: verdana,arial,sans-serif;
font-size:11px;
color:#333333;
border-width: 1px;
border-color: #666666;
border-collapse: collapse;
}
table.gridtable th {
border-width: 1px;
padding: 8px;
border-style: solid;
border-color: #666666;
background-color: #ebf4fb;
}
table.gridtable td {
border-width: 1px;
padding: 8px;
border-style: solid;
border-color: #666666;
background-color: #ffffff;
}
</style>
</head>
<body>
<?php

$from = $_REQUEST['from']; // do not need to change
$to = "********"; // Change ********, and put you'r SMS Number
$text = $_REQUEST['text']; // do not need to change
$filename = "messages.txt";
if ($from == "") {
} else {
$f=fopen("$filename","a");
fwrite($f,"$from;$text\r\n");
fclose($f);
}

if (file_exists($filename)) {
echo "<b>INBOX</b>";
echo "<table class='gridtable'>";
echo "<th>#</th><th>Number</th><th>Text</th>";

$lines = file($filename);
foreach($lines as $line_num => $line){

$xl = explode(";", $line);
$rnr++;
echo "<tr><td>$rnr</td><td>$xl[0]</td><td>$xl[1]</td></tr>";

}

echo "</table>";
} else {
echo "<b>INBOX IS EMPTY</b>";
}

echo "<hr><a href=\"receive-sms.php\">Refresh</a>";
?>
</body>
</html>

یه چندتا مشکل دارم که می خوام اساتید راهنمایی کنن:

1- این کد پیامک های دریافتی رو تو یک فایل txt ذخیره می کنه ، مشکلی که الان داره اینه که مثلا اگه پیامک دو پاراگراف باشه ، پاراگراف دوم رو هنگام ذخیره سازی یه خط پایین تر ذخیره می کنه که باعث میشه موقع دریافت اطلاعات با مشکل مواجه بشه!

2- میشه موقع نمایش پیامک ها کاری کرد که فقط چهار رقم آخر شماره نمایش داده بشه!

3- اگه بشه قاعده ای تعریف کرد مثلا در هنگام ارسال پیامک بعد از کارکتر@ اسم ارسال کننده رو بنویسه و ما بتونیم اونو هنگام چاپ جدا نشون بدیم؟

4- بنظرتون اگه اطلاعات روی دیتابیس ذخیره بشه بهتر نیست؟

ببخشید اگه نا مفهوم سوالام و پرسیدم آخه بعد کلی جستجو مغذم دیگه هنگ کرده :دی متاستفانه تو هیچ وب فارسی در مورد دریافت پیامک در php بحث نشده و تو مطالب انگلیسی هم فقط تونستم تا اینجا پیش برم!!!

ویرایش شده در توسط ARS
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- خط بعد با \n جدا شده که میتوانید جایگزین کنید

2- با تابع substr کار کنید

3- میتوانید با strpos محل @ را پیدا کنید. با regular expression هم میشه

4- سرعت دیتابیس بیشتره و بهتر. مخصوصا برای داده های بالا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- خط بعد با \n جدا شده که میتوانید جایگزین کنید

2- با تابع substr کار کنید

3- میتوانید با strpos محل @ را پیدا کنید. با regular expression هم میشه

4- سرعت دیتابیس بیشتره و بهتر. مخصوصا برای داده های بالا

مرسی پارسا جان ولی مشکل اینجاست که من خیلی php نمی دونم همه ی کارهایی که گفتی رو با سی شارپ بلدم انجام بدم ولی با دستورات و تابع های php خیلی آشنایی ندارم!!

اگه ممکنه کمک کنید این چند مورد رو فعلا انجام بدم ، باید بشینم یه مدت این php رو از اول شروع کنم بخونم!!! :دی

درمورد ذخیره سازی تو دیتا بیس هم اگه راهنمایی کنین که دیگه نور الا نور میشه...!

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر کدام مثالهایی در سایت php.net داده شده است

http://php.net/manual/en/class.mysqli.php

http://net.tutsplus.com/tutorials/php/pdo-vs-mysqli-which-should-you-use/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری