• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
saeed4641

مشکل اسکرول قالب از راست به چپ

25 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

متوجه شدم که در پایین صفحه ای که سایت من باز میشه یه اسکرول هسن که از راست به چپ اسکرول میشه

انگار قالب سایتم عریض شده

میشه بگید ایراد از کجاست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید تا رفعش کنم

با تشکر فراوان

عکسشم گذاشتم

آدرس سایت هم در امضا هست

post-1489-0-29104400-1370385017_thumb.jp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راه حل از بین بردن اسکرول افقی با css

همانطور که با css می توان ویژگی های مربوط به پهنای اِلمان مورد نظر را تعریف کرد، می توان با خاصیت های آن، اسکرول ناخواسته را نیز حذف کرد، به طور معمول برای از بین بردن اسکرول (عمودی) از ویژگی overflow به صورت زیر استفاده می شود.


<style type="text/css">
.class{
overflow:hidden; /*overflow:auto; overflow:scroll; overflow:visible;*/
}
</style>

اما این ویژگی بیشتر در اسکرول عمودی کاربرد دارد و برای اسکرول افقی باید آن را به صورت زیر تغییر داد.


<style type="text/css">
.class{
overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/
}
</style>

این کد را می توانید در یک کلاس تعریف کنید و آن کلاس را به بلاک یا تگ body (برای از بین بردن اسکرول در کل صفحه) نسبت دهید.

ویرایش شده در توسط XeonIran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راه حل از بین بردن اسکرول افقی با css

همانطور که با css می توان ویژگی های مربوط به پهنای اِلمان مورد نظر را تعریف کرد، می توان با خاصیت های آن، اسکرول ناخواسته را نیز حذف کرد، به طور معمول برای از بین بردن اسکرول (عمودی) از ویژگی overflow به صورت زیر استفاده می شود.


<style type="text/css">
.class{
overflow:hidden; /*overflow:auto; overflow:scroll; overflow:visible;*/
}
</style>

اما این ویژگی بیشتر در اسکرول عمودی کاربرد دارد و برای اسکرول افقی باید آن را به صورت زیر تغییر داد.


<style type="text/css">
.class{
overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/
}
</style>

این کد را می توانید در یک کلاس تعریف کنید و آن کلاس را به بلاک یا تگ body (برای از بین بردن اسکرول در کل صفحه) نسبت دهید.

ممنونم از لطفتون

ولی ببخشید من متوجه نشدم باید چیکار کنم

میشه دقیق توضیح بدید کدوم کدو باید چه تغییراتی بدم؟

و همین طور دقیقا در کجا قرارش بدم؟

ممنون میشم

من به کد نویسی آشنا نیستم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم از لطفتون

ولی ببخشید من متوجه نشدم باید چیکار کنم

میشه دقیق توضیح بدید کدوم کدو باید چه تغییراتی بدم؟

و همین طور دقیقا در کجا قرارش بدم؟

ممنون میشم

من به کد نویسی آشنا نیستم

کد اولی رو بدون تغییر در header.php قبل از تگ body قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود ;

کد اولی رو بدون تغییر در header.php قبل از تگ body قرار بدید

کد اول برای اسکرول عمودیه شما که نمی خوای عمودی رو حذف کنی...؟!!

در فایل استایل قالب به سلکتور body کدهای زیر رو اضافه کنید :


overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/

ویرایش شده در توسط ARS

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود ;

کد اول برای اسکرول عمودیه شما که نمی خوای عمودی رو حذف کنی...؟!!

در فایل استایل قالب به سلکتور body کدهای زیر رو اضافه کنید :


overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/

درسته حق با شماست بالاخره بنده 2 کد را ارائه کردم حالا یا تو استایل استفاده کنه یا تو body

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود ;

کد اول برای اسکرول عمودیه شما که نمی خوای عمودی رو حذف کنی...؟!!

در فایل استایل قالب به سلکتور body کدهای زیر رو اضافه کنید :


overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/

عذر می خوام منظور از سلکتور چیه؟

من این کد رو بعد از body در فایل header قرار بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما وارد پنل وردپرس شو ویاریش قالب بعدم فایل style.css رو انتخاب کن در ابتداش این کد رو قرار بده


body {
overflow-x: hidden !important;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عذر می خوام منظور از سلکتور چیه؟

من این کد رو بعد از body در فایل header قرار بدم؟

دوست عزیز کد زیر رو می تونید قبل تگ body قرار بدید


<style type="text/css">
.class{
overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/
}
</style>

یا style.css رو باز کنید فقط 2 خط رو اضافه کنید به بعد از body

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عذر می خوام منظور از سلکتور چیه؟

من این کد رو بعد از body در فایل header قرار بدم؟

در فایل استایل قالب معمولا style.css ، باید body رو پیدا کنید و کدهای بالا رو بهش اضافه کنید اگه نتونستید کد زیر رو در header.php در تگ head تست کنید :


<style type="text/css">
body{
overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/
}
</style>

ب ن : اوه اوه چه ماشالا هم زمان سه تا پاسخ!!!!

ویرایش شده در توسط ARS

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دقیقا نمیدونم باید کجا بذارمش

می تونید کامل توضیح بدید؟

ممنون میشم

ممنونم از همگی

فک کنم مشکل حل شد

میشه لطف کنید شما هم سایتو باز کنید ببینیند مشکلش رفع شده یا نه؟

ممنون میشم

خیلی لطف کردید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دقیقا نمیدونم باید کجا بذارمش

می تونید کامل توضیح بدید؟

ممنون میشم

دوست عزیز از این واضح تر دیگه نمی شه اگر می خواهید اطلاعات ورودیتون رو پیام خصوصی کنید تا درستش کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا ممنون

میشه شما هم ببینید درست شده یانه

فک میکنم مشکلش حل شده

ممنون میشم اطلاع بدید

باتشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا ممنون

میشه شما هم ببینید درست شده یانه

فک میکنم مشکلش حل شده

ممنون میشم اطلاع بدید

باتشکر

بله مشکل حل شده نگران نباشید....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنونم از همگی

لطف کردید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا منم مشکل اسکرول بار افقی رو دارم

کدهای بالا قالب سایتو به هم میریختن!

راه دیگش چیه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا منم مشکل اسکرول بار افقی رو دارم

کدهای بالا قالب سایتو به هم میریختن!

راه دیگش چیه؟

کدهای سایتهای دیگر رو نمیشه برای پوسته استفاده کرد

از چه پوسته‌ای استفاده میکنید؟

آدرس سایت؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

گشتم اسمی از پوسته ندیدم

اوایل کمتر بلد بودم یه بنده خدایی پوسته رو واسم نصبش کرد:)

آدرس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما باید این خط کلا حذف کنید


<div style="position: absolute;left: -4300px;"><a href="http://rozumdim.com.ua/">www.rozumdim.com.ua</a></div><div style="position: absolute;left: -4200px;"><a href="http://rozumdim.com.ua/new/content/blogsection/10/52/lang,russian/">www.rozumdim.com.ua</a></div><div style="position: absolute;left: -4100px;"><a href="http://bestcool.com.ua/filter-0-0-0-0-0-0-0-Gree-filtertype">www.bestcool.com.ua</a></div><div style="position: absolute;left: -4000px;"><a href="http://bestcool.com.ua/filter-0-0-0-0-0-0-0-Mitsubishi-filtertype">www.bestcool.com.ua</a></div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مهدی جان کارت درسته:)

یه دنیا سپاس :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من تو قالبم یک آی فریم دارم

وقتی کد حذف اسکرول به body رو میدم اسکرول آی فریم هم حذف میشه..چیکار کنم؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان من توی وردپرس یه مشکلی دارم

اسکرول عمودی سایت رو نمیخوام حذف کنم فقط میخوام این نوار اسکرول که روی صفحه قرار میگیره به جای سمت راست سمت چپ باشه که روی نوشته هام رو نگیره

آیا این امکان پذیره؟

اگر بیشتر خواستید منظورمو متوجه بشید به این آدرس برید و در قسمت خدمات وارد یکی از بخش ها بشید

parsenic.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عذر میخوام من همه این کارارو کردم.کد هارو جایگذاری کردم.هم تو style هم تو header اما بازم مشکل داره.حتی همه عکس ها رو حذف کردم بلکه درست شه اما نشد

اینم لینک سایت                       activefarsi.ir              

لطفا کمکم کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت اساتید گرامی

مشکلی برای وب سایت من پیش آمده که متأسفانه حل شدنی هم نیست. تا حالا برای حل این مشکل سه بار قالب خریداری و عوض کردم اما همچنان مشکل باقی مونده

زمانیکه یک ویدئو در یکی از پست های سایت قرار میدم، اسکرول افقی فعال میشه و این اسکرول هم به نظر بی انتهاست.

در اینترنت اکسپلورر چنین مشکلی وجود نداره اما در chrome و firefox این مشکل هست

بعنوان مثال این صفحه رو ببینین :

لینک

تمامی کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم، اما همچنان مشکل وجود داره.

از اساتید عزیز خواهشمندم راه حلی برای حل این مشکل بیان کنند.

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

مشکل در قالب نیست، بلکه تو افزونه‌ها

و یا کد‌‌هایی که از سایت‌های دیگر مانند کد‌های خبرنامه گرفتی هست.

این گزینه‌ها را چک کن احتمالا مشکلت حل شه.

اگر از خبرنامه میل‌چیمپ استفاده می‌کنی، احتمالا مشکل از اونه.

موفق باشی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری