saeed4641

مشکل اسکرول قالب از راست به چپ

26 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

متوجه شدم که در پایین صفحه ای که سایت من باز میشه یه اسکرول هسن که از راست به چپ اسکرول میشه

انگار قالب سایتم عریض شده

میشه بگید ایراد از کجاست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید تا رفعش کنم

با تشکر فراوان

عکسشم گذاشتم

آدرس سایت هم در امضا هست

post-1489-0-29104400-1370385017_thumb.jp

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

راه حل از بین بردن اسکرول افقی با css

همانطور که با css می توان ویژگی های مربوط به پهنای اِلمان مورد نظر را تعریف کرد، می توان با خاصیت های آن، اسکرول ناخواسته را نیز حذف کرد، به طور معمول برای از بین بردن اسکرول (عمودی) از ویژگی overflow به صورت زیر استفاده می شود.


<style type="text/css">
.class{
overflow:hidden; /*overflow:auto; overflow:scroll; overflow:visible;*/
}
</style>

اما این ویژگی بیشتر در اسکرول عمودی کاربرد دارد و برای اسکرول افقی باید آن را به صورت زیر تغییر داد.


<style type="text/css">
.class{
overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/
}
</style>

این کد را می توانید در یک کلاس تعریف کنید و آن کلاس را به بلاک یا تگ body (برای از بین بردن اسکرول در کل صفحه) نسبت دهید.

ویرایش شده در توسط XeonIran
7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حل از بین بردن اسکرول افقی با css

همانطور که با css می توان ویژگی های مربوط به پهنای اِلمان مورد نظر را تعریف کرد، می توان با خاصیت های آن، اسکرول ناخواسته را نیز حذف کرد، به طور معمول برای از بین بردن اسکرول (عمودی) از ویژگی overflow به صورت زیر استفاده می شود.


<style type="text/css">
.class{
overflow:hidden; /*overflow:auto; overflow:scroll; overflow:visible;*/
}
</style>

اما این ویژگی بیشتر در اسکرول عمودی کاربرد دارد و برای اسکرول افقی باید آن را به صورت زیر تغییر داد.


<style type="text/css">
.class{
overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/
}
</style>

این کد را می توانید در یک کلاس تعریف کنید و آن کلاس را به بلاک یا تگ body (برای از بین بردن اسکرول در کل صفحه) نسبت دهید.

ممنونم از لطفتون

ولی ببخشید من متوجه نشدم باید چیکار کنم

میشه دقیق توضیح بدید کدوم کدو باید چه تغییراتی بدم؟

و همین طور دقیقا در کجا قرارش بدم؟

ممنون میشم

من به کد نویسی آشنا نیستم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم از لطفتون

ولی ببخشید من متوجه نشدم باید چیکار کنم

میشه دقیق توضیح بدید کدوم کدو باید چه تغییراتی بدم؟

و همین طور دقیقا در کجا قرارش بدم؟

ممنون میشم

من به کد نویسی آشنا نیستم

کد اولی رو بدون تغییر در header.php قبل از تگ body قرار بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود ;

کد اولی رو بدون تغییر در header.php قبل از تگ body قرار بدید

کد اول برای اسکرول عمودیه شما که نمی خوای عمودی رو حذف کنی...؟!!

در فایل استایل قالب به سلکتور body کدهای زیر رو اضافه کنید :


overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/

ویرایش شده در توسط ARS
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

کد اول برای اسکرول عمودیه شما که نمی خوای عمودی رو حذف کنی...؟!!

در فایل استایل قالب به سلکتور body کدهای زیر رو اضافه کنید :


overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/

درسته حق با شماست بالاخره بنده 2 کد را ارائه کردم حالا یا تو استایل استفاده کنه یا تو body

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

کد اول برای اسکرول عمودیه شما که نمی خوای عمودی رو حذف کنی...؟!!

در فایل استایل قالب به سلکتور body کدهای زیر رو اضافه کنید :


overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/

عذر می خوام منظور از سلکتور چیه؟

من این کد رو بعد از body در فایل header قرار بدم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وارد پنل وردپرس شو ویاریش قالب بعدم فایل style.css رو انتخاب کن در ابتداش این کد رو قرار بده


body {
overflow-x: hidden !important;
}

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام منظور از سلکتور چیه؟

من این کد رو بعد از body در فایل header قرار بدم؟

دوست عزیز کد زیر رو می تونید قبل تگ body قرار بدید


<style type="text/css">
.class{
overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/
}
</style>

یا style.css رو باز کنید فقط 2 خط رو اضافه کنید به بعد از body

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

عذر می خوام منظور از سلکتور چیه؟

من این کد رو بعد از body در فایل header قرار بدم؟

در فایل استایل قالب معمولا style.css ، باید body رو پیدا کنید و کدهای بالا رو بهش اضافه کنید اگه نتونستید کد زیر رو در header.php در تگ head تست کنید :


<style type="text/css">
body{
overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/
}
</style>

ب ن : اوه اوه چه ماشالا هم زمان سه تا پاسخ!!!!

ویرایش شده در توسط ARS
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا نمیدونم باید کجا بذارمش

می تونید کامل توضیح بدید؟

ممنون میشم

ممنونم از همگی

فک کنم مشکل حل شد

میشه لطف کنید شما هم سایتو باز کنید ببینیند مشکلش رفع شده یا نه؟

ممنون میشم

خیلی لطف کردید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا نمیدونم باید کجا بذارمش

می تونید کامل توضیح بدید؟

ممنون میشم

دوست عزیز از این واضح تر دیگه نمی شه اگر می خواهید اطلاعات ورودیتون رو پیام خصوصی کنید تا درستش کنم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ممنون

میشه شما هم ببینید درست شده یانه

فک میکنم مشکلش حل شده

ممنون میشم اطلاع بدید

باتشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ممنون

میشه شما هم ببینید درست شده یانه

فک میکنم مشکلش حل شده

ممنون میشم اطلاع بدید

باتشکر

بله مشکل حل شده نگران نباشید....

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم از همگی

لطف کردید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا منم مشکل اسکرول بار افقی رو دارم

کدهای بالا قالب سایتو به هم میریختن!

راه دیگش چیه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا منم مشکل اسکرول بار افقی رو دارم

کدهای بالا قالب سایتو به هم میریختن!

راه دیگش چیه؟

کدهای سایتهای دیگر رو نمیشه برای پوسته استفاده کرد

از چه پوسته‌ای استفاده میکنید؟

آدرس سایت؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گشتم اسمی از پوسته ندیدم

اوایل کمتر بلد بودم یه بنده خدایی پوسته رو واسم نصبش کرد:)

آدرس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید این خط کلا حذف کنید


<div style="position: absolute;left: -4300px;"><a href="http://rozumdim.com.ua/">www.rozumdim.com.ua</a></div><div style="position: absolute;left: -4200px;"><a href="http://rozumdim.com.ua/new/content/blogsection/10/52/lang,russian/">www.rozumdim.com.ua</a></div><div style="position: absolute;left: -4100px;"><a href="http://bestcool.com.ua/filter-0-0-0-0-0-0-0-Gree-filtertype">www.bestcool.com.ua</a></div><div style="position: absolute;left: -4000px;"><a href="http://bestcool.com.ua/filter-0-0-0-0-0-0-0-Mitsubishi-filtertype">www.bestcool.com.ua</a></div>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مهدی جان کارت درسته:)

یه دنیا سپاس :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من تو قالبم یک آی فریم دارم

وقتی کد حذف اسکرول به body رو میدم اسکرول آی فریم هم حذف میشه..چیکار کنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من توی وردپرس یه مشکلی دارم

اسکرول عمودی سایت رو نمیخوام حذف کنم فقط میخوام این نوار اسکرول که روی صفحه قرار میگیره به جای سمت راست سمت چپ باشه که روی نوشته هام رو نگیره

آیا این امکان پذیره؟

اگر بیشتر خواستید منظورمو متوجه بشید به این آدرس برید و در قسمت خدمات وارد یکی از بخش ها بشید

parsenic.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر میخوام من همه این کارارو کردم.کد هارو جایگذاری کردم.هم تو style هم تو header اما بازم مشکل داره.حتی همه عکس ها رو حذف کردم بلکه درست شه اما نشد

اینم لینک سایت                       activefarsi.ir              

لطفا کمکم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت اساتید گرامی

مشکلی برای وب سایت من پیش آمده که متأسفانه حل شدنی هم نیست. تا حالا برای حل این مشکل سه بار قالب خریداری و عوض کردم اما همچنان مشکل باقی مونده

زمانیکه یک ویدئو در یکی از پست های سایت قرار میدم، اسکرول افقی فعال میشه و این اسکرول هم به نظر بی انتهاست.

در اینترنت اکسپلورر چنین مشکلی وجود نداره اما در chrome و firefox این مشکل هست

بعنوان مثال این صفحه رو ببینین :

لینک

تمامی کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم، اما همچنان مشکل وجود داره.

از اساتید عزیز خواهشمندم راه حلی برای حل این مشکل بیان کنند.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشکل در قالب نیست، بلکه تو افزونه‌ها

و یا کد‌‌هایی که از سایت‌های دیگر مانند کد‌های خبرنامه گرفتی هست.

این گزینه‌ها را چک کن احتمالا مشکلت حل شه.

اگر از خبرنامه میل‌چیمپ استفاده می‌کنی، احتمالا مشکل از اونه.

موفق باشی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری