• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
jakob

درخواست چند ویجت

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من چند تا ویجت میخوام

1 - یه ویجت RSS FEDD میخوام که آخرین اخبار یک سایت دیگه رو تو سایت خودم نشون بدم . که به صورت اسکرول باشه . یعنی اخبار از پایین رو به بالا حرکت کنه

یه جی کویری تو html هست که خیلی خوبه حالا نمیدونم مشابه این تو wordpress هست یا نه . اسمش اینه jquery.zrssfeed

2 - یه ویجت دیگه میخواستم که عکس ها رو بذارم . یعنی یه عکس در ابعاد کوچک بذارم که یه نوشته و ادامه مطلب داره !

3 - ویجتی که یه متن با یه لینک دانلود بدم بهش که کلیک میکنه فایل رو دانلود کنه

پیشاپیش از کمک شما سپاس گذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

اینها به کمک html قابل انجام هستش ، تنها کافیست که شماکدش را داخل ابزارک متن قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 - از افزونه های فیدخوان استفاده کنید

2 - عکس ها از کجا فراخوانی بشن؟ از پست ها؟ مثلاً تصویر شاخص + تایتل پست + ادامه مطلب؟

3 - از ابزارک متنی استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 - از افزونه های فیدخوان استفاده کنید

2 - عکس ها از کجا فراخوانی بشن؟ از پست ها؟ مثلاً تصویر شاخص + تایتل پست + ادامه مطلب؟

3 - از ابزارک متنی استفاده کنید

خوب اسمش رو اگه بگید بهتره . و بشه استایل داد بهش .

2 - عکس ها از کامپیوتر اپلود شه ! دقیقا همینطوری که خودتون فرمودید . عکس بیاد + پایینش یه متن کوچک + ادامه مطلب

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 - مثلاً:


http://wordpress.org/plugins/continuous-rss-scrolling/screenshots/

2 - پس قرار نیست از پست ها فراخوانی بشه؟

نمونه:


<p>
<a href="http://www.hasan.com/" >
<img src="http://your-site/wp-content/uploads/image.jpg" width="100" height="100" alt="تصویر زیبا" title="تصویر زیباتر" />
متن کنار تصویر
</a>
</p>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1 - مثلاً:
 http://wordpress.org/plugins/continuous-rss-scrolling/screenshots/ 

2 - پس قرار نیست از پست ها فراخوانی بشه؟ نمونه:


[url="http://www.hasan.com/"][img=http://your-site/wp-content/uploads/image.jpg] متن کنار تصویر [/url]

اگر بخواهیم از یه صفحه دیگه بخونه بیاره چی ؟ یا مثلا دسته بندی داشته باشیم که یه محصول رو اضافه میکنیم بره تو دسته محصولات تازه بعد تو اون ویجت هم نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مایلید از یکی از دسته های سایت خودتون فراخوانی بشه در اینصورت باید برای دسته ی مذکور RSS تولید کنید. میشه برای هر دسته و یا حتی برای هر تگ یک فید ایجاد کرد. روش های مربوطه اگر درست یادم باه توی بخش آموزش هست - اگر نبود بفرمایید تا گفته بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نمایش عناوین یک دسته خاص در سایت خودتون می تونتید این افزونه رو هم تست کنید

http://wordpress.org/plugins/vertical-scroll-recent-post/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی نیست راجبه این موضوع شماره 3 میتونه کمکی بکنه

توضیح بیشترش اینه که این قالب یه قسمت به عنوان محصولات تازه داره که تو یک جای دیگه از قالب باید به صورت زیر بیاد

عکس + نوشته + ادامه مطلب

این محصولات تازه برگه هستش و نمیشه از دسته بندی استفاده کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پست اول گزینه 3 رو میتوانید با ابزارک متنی حل کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه همون کوئری را بجای cat با post_type ساخت


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'page',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'posts_per_page' =>'10',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" ><?php the_title(); ?></a>
<?php the_excerpt(); ?>
<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>

خلاصه مطالب ده صفحه آخر به همراه تصویر شاخص و نام و پیوند به صفحه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه همون کوئری را بجای cat با post_type ساخت


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'page',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'posts_per_page' =>'10',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" ><?php the_title(); ?></a>
<?php the_excerpt(); ?>
<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>

خلاصه مطالب ده صفحه آخر به همراه تصویر شاخص و نام و پیوند به صفحه

ایمان جان بسیار ممنون ! فقط من این کدی رو که گفتید چطوری یا کجت باید اضافه و استفاده کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در انتهای فایل functions.php قالب و داخل تگ <?php و ?>

function your_widget_display($args) {

extract($args);

echo $before_widget;

echo $before_title . 'عنوان ویجت' . $after_title;

echo $after_widget;

// print some HTML for the widget to display here

$custom_query = new WP_Query(array(

'post_status' =>'publish',

'post_type' =>'page',

'order' =>'descending',

'orderby' =>'ID',

'posts_per_page' =>'10',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1

));

if($custom_query->have_posts()) :

while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();

if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();}

echo '<a href="'. the_permalink() .'" >'. the_title().'</a>\n';

the_excerpt();

endwhile;endif;

wp_reset_query();

}

wp_register_sidebar_widget(

'your_widget_1', // your unique widget id

'Your Widget', // widget name

'your_widget_display', // callback function

array( // options

'description' => 'Description of what your widget does'

)

);

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا ایمان این کد دومی رو که دادی داخل function.php گذاشتم، و تو قسمت ابزارک ها یه ویجت به اسم your widget اضافه شده و وقتی توی ساید بار میذارمش هیچی نداره و فقط یه متنی داره که نوشته:

چیزی برای نمایش وجود ندارد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب پس مطالبتون توی پست تایپ صفحات جدا منتشر نشده نام پست تایپش را با page در اینجا عوض کنید


'post_type' =>'page',

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو خود کد هایی که دادید به همین صورت تعریف کردید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر
    • توسط ariux
      درود بر شما دوستان گرامی .
      من تکه کدی دارم که به وسلیه اون میتونم با کمک یک Api اطلاعات مربوط به فیلم و یا سریال رو در سایت خودم به نمایش بگذارم . اما درخواستی دارم که به سرانجام رسوندش با توجه به اطلاعات اندک برنامه نویسی من شدنی نیست .
      این تکه کد  . 
      if(!empty($id = get_post_meta(get_the_ID(), 'id', true))) : if(empty($imdb = get_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", true))) { $json = @file_get_contents('http://www.omdbapi.com/?i='.$id.'&apikey=0'); if($json !== false) { $imdb = json_decode($json, true); update_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", $imdb); echo $json; } } endif;  
      و درخواست / پرسش من  : میخواستم بدونم آیا راهی هست که به وسیله اون این کد تبدیل به یک هوک بشه تا با کمکش
      1- هر بار برای دریافت اطلاعات کل کد در فایل قالب ها به صورت مجزا گنجانده نشه .
      2- امکانی فراهم بشه برای نمایش اطلاعات دریافتی خارج و داخل حلقه وردپرس . 
      سپاس بابت زمانی که برای پاسخگویی صرف میکنید . 
       
       
    • توسط saramaniaa.13
      سلام 
      من یه قالب ورد پرس طراحی کردم و مشکلی که دارم اینه که بعد از انتقال روی هاست وقتی روی ادامه مطلب کیلک میکنم اررور 500 میده   . روی لوکال مشکلی نداره و صفحه بدون اررور لود میشه.
      ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط f.rahimi
      درود بر شما
      من در حال نوشتن یه افزونه هستم 
      فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه
      با این کد : 
      include_once book_inc_dir.'frontend.php' ; if (is_admin() ) { include_once vip_inc_dir.'backend.php' ; include_once vip_inc_dir.'ajax.php' ; include_once vip_inc_dir.'pages.php' ; }  اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :
       
       

      Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-
    • توسط hatami73
      با سلام ظاهر گرافیکی سایت زیر نظر منو جلب کرده ... از کجا میتونم بفهمم این سایت وردپرسیه ؟ 
      لینک