espad

کمک در ویرایش یک قالب

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

کسی میتونه کمک کنه کد یک صفحه رو ویراش کنم ؟

داخل عکس توضیح دادم اینجا هم میگم

من میخوام دکمه های قیمت و order بیاد اون پایین و اون دسته ها و تاریخ و .... حذف بشن

خودم کد رو دستکاری می کنم صفحه سفید میشه کلا

لطفا کمک کنید

اینم کد صفحه


<?php $custom = get_post_custom($post->ID);
$et_price = isset($custom["price"][0]) ? $custom["price"][0] : '';
if ($et_price <> '') $et_price = get_option('estore_cur_sign') . $et_price;
$et_description = isset($custom["description"][0]) ? $custom["description"][0] : '';
$et_band = isset($custom["et_band"][0]) ? $custom["et_band"][0] : '';
$custom["thumbs"] = unserialize($custom["thumbs"][0]); ?>
<?php if ($et_band <> '') { ?>
<span class="band<?php echo(' '.$et_band); ?>"></span>
<?php }; ?>
<?php if (!empty($custom["thumbs"])) { ?>

<?php }; ?>
<div class="product-info">
<h1 class="title"><?php the_title(); ?></h1>
<?php if (get_option('estore_postinfo2') <> '' && !$et_page) { ?>
<p class="post-meta"><?php _e('Added','eStore'); ?> <?php if (in_array('date', get_option('estore_postinfo2'))) { ?> <?php _e('on','eStore') ?> <?php the_time(get_option('estore_date_format')) ?><?php }; ?> <?php if (in_array('categories', get_option('estore_postinfo2'))) { ?> <?php _e('in','eStore'); ?> <?php the_category(', ') ?><?php }; ?></p>
<?php }; ?>

<div class="clearfix">
<?php if ($et_price <> '') { ?>
<span class="price-single"><span><?php echo($et_price); ?></span></span>
<a href="#" class="addto-cart"><span><?php _e(' order','eStore'); ?></span></a>
<?php }; ?>
</div>

<div class="description">
<p><?php echo($et_description); ?></p>
</div> <!-- .description -->
</div> <!-- #product-info -->
<div class="clear"></div>
<div class="hr"></div>
<h2><?php _e('Product Information','eStore'); ?></h2>
<?php the_content(); ?>
<div class="clear"></div>
<?php wp_link_pages(array('before' => '<p><strong>'.__('Pages','eStore').':</strong> ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>
<?php edit_post_link(__('Edit this page','eStore')); ?>

<?php $orig_post = $post;
global $post;
$tags = wp_get_post_tags($post->ID);
if ($tags) {
$tag_ids = array();

foreach($tags as $individual_tag) $tag_ids[] = $individual_tag->term_id;
$args=array(
'tag__in' => $tag_ids,
'post__not_in' => array($post->ID),
'showposts'=>4,
'caller_get_posts'=>1
);
$my_query = new wp_query( $args );

if( $my_query->have_posts() ) { ?>
<div class="related">
<h2><?php _e('Related Products','eStore'); ?></h2>
<ul class="related-items clearfix">
<?php $i=1; while( $my_query->have_posts() ) {
$my_query->the_post(); ?>
<?php $thumb = '';
$width = 44;
$height = 44;
$classtext = '';
$titletext = get_the_title();
$thumbnail = get_thumbnail($width,$height,$classtext,$titletext,$titletext);
$thumb = $thumbnail["thumb"]; ?>

<li<?php if($i%2==0) echo(' class="second"'); ?>>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="clearfix">
<?php if ($thumb <> '') print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
<span><?php the_title(); ?></span>
</a>
</li>
<?php $i++; ?>
<?php } ?>
</ul>
</div>
<?php }
}
$post = $orig_post;
wp_reset_query(); ?>

آدرس : http://viva811.ir/%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-3/#

مرسیpost-1019-0-69079600-1370437717_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته های تجاری در این انجمن پشتیبانی نمیشوند

بایگانی شد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم