• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
kaboom

چندین صفحه شدن برگه

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشید دوستان

من توی یکی از برگه های سایتم ، چندین والپیپر موبایل قرار دادم

اما می خوام مثلا بعد از هر 10 تا والپیپر بقیه والپیپر های به یه صفحه ی دیگه برن ، مثلا افزونه pagenavi رو نصب کنم بعد از چند تا عکس یه شمارنده بیاد برای صفحات ، اما هر کار کردم نشد

ممنون میشم کمکم کنید چطوری می تونم انجام بدم این کارو

این هم سایتم

http://www.irworlds.com/%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%BE%DB%8C%D9%BE%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%BE%D9%84/%D8%A7%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86/

ویرایش شده در توسط kaboom
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ابتدا کد زیر را در فایل single.php برای پستها و page.php برای برگه‌ها بعد از تابع the_content قرار دهید:

<?php wp_link_pages('before=<div id="page-links">&after=</div>&pagelink=%'); ?>

سپس برای صفحه بندی مطالب از کد زیر در بین مطالب استفاده کنید

<!--nextpage-->

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون من این کد ها رو استفاده کردم ، در اون قسمتی که خواستم به صفحه ی بعد برن بقیه مطالب

مطالب بعد از اون کد حذف شدن ، اما هیچ شمارنده ای اضافه نشده هنوز. و نیست

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل همین تصاویر عمل کردید؟

http://wpmu.org/pagination-how-to-split-a-wordpress-post-into-multiple-pages/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درست شد ممنونم

اما نمیشه به صورت دکمه ای باشه ؟ یعنی ظاهرش یکم زیباتر باشه ، الان که به صورت فقط شمارست ، خیلی زیبا نیست ... من page navi رو هم نصب کردم ،؛ ممنون میشم اگر بهم بگید که یکاری کنم که به صورت دکمه ای باشه

ممنون

البته الان تو اون قسمت والپیپر هام نمیاره ، یعنی من یه برگه جدید ایجاد کردم و اونجا قرار دادم درست شد ، اما وقتی برای والپیپر ها قرار میدم هیچ اتفاقی نمی یوفته ، و نشوته های بعد از اون کد از بین می رن ، اما شمارنده ای نمیاد

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من هی پست میدم چون نمتونم ویرایش کنم

مشکلم کاملا حل شد ، من چون پوسته ی برگه رو به full width تغیر می دادم اون کد رو هم باید توی ، برگه full width قرار می دادم

فقط یه مشکل کوچیک مونده اون هم اینکه ، به صورت دکمه نیست اعداد صفحه ، ممنون میشم اگر یه کمی کنید بهم بگید چطوری دکمش کنم که زیبا بشه ، مثل وقتی که افزونه ی page navi رو فعال می کنیم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید آدرس صفحه تون رو بدید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

f

میتونید آدرس صفحه تون رو بدید؟

بله عزیز

بفرمایید

http://www.irworlds.com/?page_id=193

افزونه ی pagenavi هم فعاله، .اما هیچ اتفاقی نمی یوفته ،

ممنون

ویرایش شده در توسط kaboom
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو تست کنید:

#page-links a { padding: 3px; background-color: blue;border-radius: 5px;}
#page-links a:hover { background-color: gray;}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری