• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Mehr@n

سوال راجب دسته بندی سايت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من الان چندين ماه هنوز سر دسته بندی سايتم مشكل دارم

ميخواستم بدونم يه سايتی مثل تهران موزيك چطوری اول دسته بندی هاشو ميزاره بعد چند تا افزونه ديگه

بعد با چه افزونه ای ليست فول آلبوم هاشو درست ميكنه و در آخر سر قرار ميده؟

يا مثلا تو سمت چپ بلوك سايت اسرا موزيك خوانندگان خوارجی رو داره و موزيك ويدئوهاش و اونجا ميزاره

تنظيمات اينا برچه اساسه؟

ممنون ميشم راهنمایی كنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1.

در

پیشخوان > نمایش > فهرست ها

برای دسته های مورد نظر فهرست بسازید

2.

برای نمایش آخرین مطالب هر دسته کوئری بنویسید

3. افزونه بریزید مثلا

http://wordpress.org/plugins/collapsing-categories/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ميشه طرز كار با اين افزونه رو هم آموزش بدين؟

همش انگليسی اصلا نميدونم بايد چيكارش كنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد نصب ابزارکش اضافه میشه

از اون میتونید استفاده کنید

همچنین تابع دستی هم داره:

<?php 
echo "<ul class='collapsCatList'>\n";
if (function_exists('collapsCat')) {
collapsCat();
} else {
wp_get_categories('your_options_here');
}
echo "</ul>\n";
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی من متوجه نميشه دقيق آخه

من افزونه رو نصب كردم

فهرست و ميدونم كجا بسازم اما چجوری بايد بنويسم؟و كوئری چيه و چجوری بنويسم؟

ممنون ميشم بيشتر توضيح بديد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سه راهی که عرض شد کاملا متفاوتند هر کدومشون رو که بلد باشید انجام بدید کافیه

افزونه رو که نصب کنید نیازی نیست بخونیدش

وارد پیشخوان - نمایش - ابزارک ها بشید از آیتم های سمت راست نام افزونه را پیدا کنید و در ستون کناری سمت چپ رها کنید

سایتتان را رفرش کنید تا ابزارک را در سایتتان ببینید

بعد از اجرا مشکلاتتان را بپرسید در خدمتیم

اگر هم قالبتون از ابزارک پشتیبانی نمی کنه می تونید از کدی که جناب گرانسایه دادند استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ممنونم

نصب كردم و اومد

اما همون دسته های سايت رو نشون ميده كه دارای محتوا هستن

من ميخوام يجوری دسته بندی كنم به ترتيب حروف الفبا برای فول آلبوم ها

اين و بايد چجوری انجام بدم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دیگه کار خودتونه که دسته بندی کنید

به ترتیب حروف الفبا دسته بندی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس