برای دنبال کردن، ابتدا وارد شوید
دنبال کنندگان
0
4 پست در این موضوع قرار دارد
برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدید
برای دنبال کردن، ابتدا وارد شوید
دنبال کنندگان
0
-
مطالب مشابه
-
توسط wp-user
با سلام خدمت دوستان
خب همونطور که میدونید یک کاربر عادی میتونه به راحتی به فایل های استایل دسترسی پیدا کنه
حالا ما اگه بیایم قالب موردنظرمون رو فارسی سازی کنیم ، اونوقت استایل های فارسی شده ی ما به راحتی قابل دسترس خواهد بود
حالا سوالم اینه که چطور می تونیم کاری کنیم که کسی به استایل های فارسی شده ی ما دسترسی نداشته باشه تا امکان سوء استفاده به وجود نیاد؟!
با تشکر
-
توسط Akbar
سلام، ببخشید چند تا سوال در مورد ویرایش قالب دارم.
من یک قالبی رو فارسی کردم ولی یکم مشکل دارم! لطفا من رو راهنمایی کنید.
1) اینکه من میخوام فونت عنوان پست هارو عوض کنم! یک فایل با اسم fonts در پوشه ی قالب درست کردم و چند فونت در اون قرار دادم (به تقلید از پوسته nomad که در همیار وردپرس هست).
و در ادامه ی کد post h2 a. که در فایل css هست و مربوط به عنوان پست هاست این کد رو قرار دادم ولی فونت تغییر نکرد!
font-family: "Yekan"
میخوام بدونم آیا باید فونت ها را مثل فایل rtl.css باید به قالب تعریف کنی یا چه جوریه؟(لطفا یکم توضیح بدین)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2) من منوی باز شو رو نوشته هاش رو راست چین کردم! ولی منو های باز شو به سمت راست باز میشن من باید چیکار کنم تا به سمت چپ باز بشه؟
عکس + کدهای css
#myslidemenu { width: 765px; height: 40px; padding-left: 35px; float: left; display: inline; }
.jqueryslidemenu { width: 100%; font-size: 14px; text-transform: uppercase; }
.jqueryslidemenu ul { margin: 0; padding: 0; list-style-type: none; }
.jqueryslidemenu ul li { position: relative; display: inline; float: left; }
.jqueryslidemenu ul li a { padding: 10px 15px; display: block; text-decoration: none; }
.jqueryslidemenu ul ul { background: #222; top: 40px; padding: 0 10px; }
.jqueryslidemenu ul ul ul { background: #333; margin: 0 0 0 20px; padding: 0 10px; }
* html .jqueryslidemenu ul li a { /*IE6 hack to get sub menu links to behave correctly*/ display: inline-block; }
.jqueryslidemenu ul li a { color: #aaa; }
.jqueryslidemenu ul li a:hover { color: #eee; }
/*1st sub level menu*/
.jqueryslidemenu ul li ul { position: absolute; left: 0; width: 140px; display: block; visibility: hidden; clear: both; }
/*Sub level menu list items (undo style from Top level List Items)*/
.jqueryslidemenu ul li ul li { display: list-item; float: none; }
/*All subsequent sub menu levels vertical offset after 1st level sub menu */
.jqueryslidemenu ul li ul li ul { top: 0; }
/* Sub level menu links style */
.jqueryslidemenu ul li ul li a { width: 140px; padding: 5px 5px; margin: 0; border-top-width: 0; }
و اینکه عکس های درون پست، همه به یک اندازه در بیان! و اگر بزرگ هستن به صورت خودکار کوچک بشه و اگه کوچک هست ، بزرگ بشه! (مانند قالب nomad )
ممنون
-