javadth

نصفه لود شدن بعضی مطالب بعد از انتقال هاست

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من هاستم رو از سی پنل به دایرکت ادمین انتقال دادم

بعضی مطالب نصفه لود میشه

حتی افزونه توتال کش رو هم غیر فعال کردم مشکل حل نشد

http://www.1pro.ir/social-network-seo/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AA%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D9%88%DB%8C%D8%AA.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در موقعی که نصفه لود می شه از صفحه سورس کد بگیرید و خطا را بگذارید

یا

چند خط آخر گزارش خطا ها را از پنلتون کپی کنید اینجا

و

به شخصه دایرکت ادمین را توصیه نمی کنم (یعنی نمی تونم توش کار کنم)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل single.php را باز کنید و ببینید درست بعد از<div class="entry-content"> چه کدیه احتمالا کد فراخوانیه یک افزونه است که باید اینجا هم نصبش کنید یا کد را در بیارید (معمولا کد rating یا نمایش آمار را در اینجا می گذارند)

نکته

ارور لوگتون از پنل مدیریت سایت قابل خواندن نه لینک

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینهم کل کد بعد از این خطی شما دادید

ولی من قالب رو هم عوض کردم

جالب اینه که این مشکل رو تا حالا فقط بین پست هایی دیدم که درباره تویتر هستن

<?php the_content( __( 'Continue reading <span class="meta-nav">→</span>', 'retro-fitted' ) ); ?>
<?php wp_link_pages( array( 'before' => '<p class="page-links">' . __( 'Pages:', 'retro-fitted' ), 'after' => '</p>' ) ); ?>
</div><!-- .entry-content -->
<?php echo apply_atomic_shortcode( 'entry_meta', '<div class="entry-meta">' . __( '[entry-terms taxonomy="category" before="Posted in "] [entry-terms taxonomy="post_tag" before="| Tagged "]', 'retro-fitted' ) . '</div>' ); ?>
<?php do_atomic( 'close_entry' ); // retro-fitted_close_entry ?>
</div><!-- .hentry -->
<?php do_atomic( 'after_entry' ); // retro-fitted_after_entry ?>
<?php get_sidebar( 'after-singular' ); // Loads the sidebar-after-singular.php template. ?>
<?php do_atomic( 'after_singular' ); // retro-fitted_after_singular ?>
<?php comments_template( '/comments.php', true ); // Loads the comments.php template. ?>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
</div><!-- .hfeed -->
<?php do_atomic( 'close_content' ); // retro-fitted_close_content ?>
<?php get_sidebar( 'after-content' ); // Loads the sidebar-after-content.php template. ?>
<?php get_template_part( 'loop-nav' ); // Loads the loop-nav.php template. ?>
</div><!-- #content -->
<?php do_atomic( 'after_content' ); // retro-fitted_after_content ?>
<?php get_footer(); // Loads the footer.php template. ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال داره از فشار توابع باشه

چون تابع استاندارد نوشته نشده!

با پوسته پیش فرض همون پست های مشکل دار رو باز کنید ببینید مشکل دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر پوسته رو هم عوض کردید مال افزونه هاتونه

افزونه هاتون رو یکی یکی غیر فعال کنید تا ببینید کدوم افزونه است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده ضمن اینکه فرصتم محدوده

هم اینکار در قوانین سایت ممنوعه و هم من اصلا با دایرکت ادمین میونه ی خوبی ندارم

مطمئنا اگر چشم سایت کور نشه نمی تونم زیر ابروش رو بردارم

فقط اینقدری می دئونم که دایرکت ادمین بسیاری از ارورهای آپاچی و php رو که پنل های دیگه ازش می گذرند رو ازشون نمی گذره و جلوی لود رو می گیره

در پنلتون فایل ارور لوگ را بخونید

یا

چند خط آخر گزارش خطا ها را از پنلتون کپی کنید اینجا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

+

شما روی پوسته پیش فرض تست گرفتید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حل شد دوستان

افزونه paid download مشکل اصلی بودش

حالا چطور باید این مشکل رو رفع کنم که فعال کردن paid download مطالب ناقص لود نشن

ویرایش شده در توسط javadth

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از شورتکدش استفاده می کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .