• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
mahdiar

صفحه بندی برای پست تایپ به خصوص

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من با استفاده از فانکشن یه پست تایپ ایجاد کردم . کد زیر رو هم برای صفحه بندی قرار دادم


function pagination($prev = '«', $next = '»') {
global $wp_query, $wp_rewrite;
$wp_query->query_vars['paged'] > 1 ? $current = $wp_query->query_vars['paged'] : $current = 1;
$pagination = array(
'base' => @add_query_arg('paged','%#%'),
'format' => '',
'total' => $wp_query->max_num_pages,
'current' => $current,
'prev_text' => __($prev),
'next_text' => __($next),
'type' => 'plain'
);
if( $wp_rewrite->using_permalinks() )
$pagination['base'] = user_trailingslashit( trailingslashit( remove_query_arg( 's', get_pagenum_link( 1 ) ) ) . 'page/%#%/', 'paged' );

if( !empty($wp_query->query_vars['s']) )
$pagination['add_args'] = array( 's' => get_query_var( 's' ) );

echo paginate_links( $pagination );
};

شماره صفحات رو نشون میده ولی وقتی کلیک می کنم خطای ۴۰۴ میده . لطفا راهنماییم کنید .

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ساختار پیوند یکتا باید دیفالت باشه

و برایب بهتر جواب گرفتن می تونید دو صفحه به نام های


archive-{post_type}.php
single-{post_type}.php

با استفاده از محتویات archive.php و single.php بسازید بجای [post_type] نام پست تایپتون رو بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم دو سوال

۱- نمیشه پیوند یکتا دیفالت نباشه ؟

۲- من archive رو درست کردم و تو قسمت فانکشن هم استفاه از آرشیو رو فعال کردم ولی اصلا صفحه آرشیو رو نیاورد و ارور ۴۰۴ داد . کار خاصی باید انجام بدم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با یک افزونه صفحه بندی کنید ببینید تغییری میکنه؟

پست تایپ با پست های معمولی در صفحه بندی تفاوتی ندارن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من به جای آرشیو از قالب استفاده می کنم و اون رو به صفحه ای کا می خوام نسبت میدم . چند جا خوندم اسم صفحه با اسم پست تایپ نباید یکی باشه . برای همین اسم صفحه رو تغییر دادم و درست شد ولی فکر کنم اگه از آرشیو استفاده کنم نیازی به تغییر اسم نباشه چون خیلی جالب نیست . میشه لطفا در مورد آرشیو توضیح بدید .

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کوئری پیشرفرض وردپرس قابلیت نمایش پست سفارشی رو داره

بهتره به همون روشی که ایمان گفت کار رو انجام بدهید

میشه از فایل آرشیو پوسته استفاده کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من کد زیر رو برای ایجاد پست تایپ گذاشتم . دو تا فایلی رو هم که آقا ایمان گفتن رو ایجاد کردم ولی ارور ۴۰۴ میده . اگر مثلا پست تایپ ما news باشه چه جوری می تونیم به صفحه آرشیو بریم ؟ و دیگه اینکه ربطی به پیوند یکتا نداره ؟

// Define Post Type For news
register_post_type('news', array( 'label' => 'اخبار','description' => '','public' => true,'show_ui' => true,'show_in_menu' => true,'capability_type' => 'post','hierarchical' => false,'rewrite' => array('slug' => 'news'),'query_var' => true,'exclude_from_search' => false,'supports' => array('title','editor','excerpt','trackbacks','custom-fields','comments','revisions','thumbnail','author','page-attributes',),'taxonomies' => array('category',),'labels' => array (
'name' => 'اخبار',
'singular_name' => 'خبر',
'menu_name' => 'اخبار',
'add_new' => 'افزودن خبر',
'add_new_item' => 'افزودن یک خبر تازه',
'edit' => 'ویرایش',
'edit_item' => 'ویرایش خبر',
'new_item' => 'خبر تازه',
'view' => 'نمایش خبر',
'view_item' => 'نمایش خبر',
'search_items' => 'جستجو در اخبار',
'not_found' => 'هیچ خبری پیدا نشد',
'not_found_in_trash' => 'هیچ خبری در سطل زباله پیدا نشد',
'parent' => 'والد خبر',
),) );
register_taxonomy('news_cats','news',array(
'hierarchical' => true,
'labels' => $cat_labels,
'query_var' => true,
'rewrite' => array( 'slug' => 'news-category' ),
));
register_taxonomy('news_tags','news',array(
'hierarchical' => false,
'labels' => $tag_labels,
'query_var' => true,
'rewrite' => array( 'slug' => 'news-tag' ),
));

این هم پیوند یکتا

/%category%/%post_id%

ویرایش شده در توسط mahdiar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا پیوند یکتا باید دیفالت باشه

و برای news باید

archive-news.php - single-news.php را بسازید

و با


http://yoursite.com/?post_type=news

در ضمن باید پست تایپتون از آرشیبو پشتیبانی کنه

یعنی این کد در کدهای فانکشنز باشه


'has_archive' => true,

اگر نبود اضافه کنید و اگر مقدارش false بود مقدارش رو درست کنید

در انتهای این صفحه

http://codex.wordpress.org/Post_Types#Custom_Post_Types

بخش

Custom Post Type Templates

را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم