• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mahdiar

صفحه بندی برای پست تایپ به خصوص

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من با استفاده از فانکشن یه پست تایپ ایجاد کردم . کد زیر رو هم برای صفحه بندی قرار دادم


function pagination($prev = '«', $next = '»') {
global $wp_query, $wp_rewrite;
$wp_query->query_vars['paged'] > 1 ? $current = $wp_query->query_vars['paged'] : $current = 1;
$pagination = array(
'base' => @add_query_arg('paged','%#%'),
'format' => '',
'total' => $wp_query->max_num_pages,
'current' => $current,
'prev_text' => __($prev),
'next_text' => __($next),
'type' => 'plain'
);
if( $wp_rewrite->using_permalinks() )
$pagination['base'] = user_trailingslashit( trailingslashit( remove_query_arg( 's', get_pagenum_link( 1 ) ) ) . 'page/%#%/', 'paged' );

if( !empty($wp_query->query_vars['s']) )
$pagination['add_args'] = array( 's' => get_query_var( 's' ) );

echo paginate_links( $pagination );
};

شماره صفحات رو نشون میده ولی وقتی کلیک می کنم خطای ۴۰۴ میده . لطفا راهنماییم کنید .

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختار پیوند یکتا باید دیفالت باشه

و برایب بهتر جواب گرفتن می تونید دو صفحه به نام های


archive-{post_type}.php
single-{post_type}.php

با استفاده از محتویات archive.php و single.php بسازید بجای [post_type] نام پست تایپتون رو بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم دو سوال

۱- نمیشه پیوند یکتا دیفالت نباشه ؟

۲- من archive رو درست کردم و تو قسمت فانکشن هم استفاه از آرشیو رو فعال کردم ولی اصلا صفحه آرشیو رو نیاورد و ارور ۴۰۴ داد . کار خاصی باید انجام بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با یک افزونه صفحه بندی کنید ببینید تغییری میکنه؟

پست تایپ با پست های معمولی در صفحه بندی تفاوتی ندارن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به جای آرشیو از قالب استفاده می کنم و اون رو به صفحه ای کا می خوام نسبت میدم . چند جا خوندم اسم صفحه با اسم پست تایپ نباید یکی باشه . برای همین اسم صفحه رو تغییر دادم و درست شد ولی فکر کنم اگه از آرشیو استفاده کنم نیازی به تغییر اسم نباشه چون خیلی جالب نیست . میشه لطفا در مورد آرشیو توضیح بدید .

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری پیشرفرض وردپرس قابلیت نمایش پست سفارشی رو داره

بهتره به همون روشی که ایمان گفت کار رو انجام بدهید

میشه از فایل آرشیو پوسته استفاده کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من کد زیر رو برای ایجاد پست تایپ گذاشتم . دو تا فایلی رو هم که آقا ایمان گفتن رو ایجاد کردم ولی ارور ۴۰۴ میده . اگر مثلا پست تایپ ما news باشه چه جوری می تونیم به صفحه آرشیو بریم ؟ و دیگه اینکه ربطی به پیوند یکتا نداره ؟

// Define Post Type For news
register_post_type('news', array( 'label' => 'اخبار','description' => '','public' => true,'show_ui' => true,'show_in_menu' => true,'capability_type' => 'post','hierarchical' => false,'rewrite' => array('slug' => 'news'),'query_var' => true,'exclude_from_search' => false,'supports' => array('title','editor','excerpt','trackbacks','custom-fields','comments','revisions','thumbnail','author','page-attributes',),'taxonomies' => array('category',),'labels' => array (
'name' => 'اخبار',
'singular_name' => 'خبر',
'menu_name' => 'اخبار',
'add_new' => 'افزودن خبر',
'add_new_item' => 'افزودن یک خبر تازه',
'edit' => 'ویرایش',
'edit_item' => 'ویرایش خبر',
'new_item' => 'خبر تازه',
'view' => 'نمایش خبر',
'view_item' => 'نمایش خبر',
'search_items' => 'جستجو در اخبار',
'not_found' => 'هیچ خبری پیدا نشد',
'not_found_in_trash' => 'هیچ خبری در سطل زباله پیدا نشد',
'parent' => 'والد خبر',
),) );
register_taxonomy('news_cats','news',array(
'hierarchical' => true,
'labels' => $cat_labels,
'query_var' => true,
'rewrite' => array( 'slug' => 'news-category' ),
));
register_taxonomy('news_tags','news',array(
'hierarchical' => false,
'labels' => $tag_labels,
'query_var' => true,
'rewrite' => array( 'slug' => 'news-tag' ),
));

این هم پیوند یکتا

/%category%/%post_id%

ویرایش شده در توسط mahdiar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پیوند یکتا باید دیفالت باشه

و برای news باید

archive-news.php - single-news.php را بسازید

و با


http://yoursite.com/?post_type=news

در ضمن باید پست تایپتون از آرشیبو پشتیبانی کنه

یعنی این کد در کدهای فانکشنز باشه


'has_archive' => true,

اگر نبود اضافه کنید و اگر مقدارش false بود مقدارش رو درست کنید

در انتهای این صفحه

http://codex.wordpress.org/Post_Types#Custom_Post_Types

بخش

Custom Post Type Templates

را بخوانید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط unid_user
      درود
      دوستان گرامی، من میخوام که آخرین مطلب از یک پست تایپ خاص رو در بخشی از قالب سایتم نمایش بدم. کسی میتونه کمک کنه؟
      من از کد زیر استفاده میکنم اما این کد تمام پست ها رو نشون میده من فقط می خوام آخرین رو نشون بده.
      <section class="info"> <?php $package = new wp_Query(array( 'post_type' => 'packages', )); while($package->have_posts()): $package->the_post(); ?> <?php the_post_thumbnail(); ?> <div> <h2><?php the_title(); ?></h2> <p> <?php the_excerpt(); ?> </p> <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="btn">مطالعه بیشتر</a> </div> <?php endwhile; ?> </section> ممنون و سپاسگذار.
    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط shayan201680
      سلام دوستان 
      من میخواستم دسته بندی رو از ادرس های سایتم به کمک افزونه Yoast حذف کنم اما یادم رفته چطوری این کار انجام میشد!
      کسی اگر بلده راهنمایی کنه لطفا... 
      مثال:
      www.xxx.com/category/news
      تبدیل شود به=
      www.xxx.com/news