mahdiar

صفحه بندی برای پست تایپ به خصوص

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من با استفاده از فانکشن یه پست تایپ ایجاد کردم . کد زیر رو هم برای صفحه بندی قرار دادم


function pagination($prev = '«', $next = '»') {
global $wp_query, $wp_rewrite;
$wp_query->query_vars['paged'] > 1 ? $current = $wp_query->query_vars['paged'] : $current = 1;
$pagination = array(
'base' => @add_query_arg('paged','%#%'),
'format' => '',
'total' => $wp_query->max_num_pages,
'current' => $current,
'prev_text' => __($prev),
'next_text' => __($next),
'type' => 'plain'
);
if( $wp_rewrite->using_permalinks() )
$pagination['base'] = user_trailingslashit( trailingslashit( remove_query_arg( 's', get_pagenum_link( 1 ) ) ) . 'page/%#%/', 'paged' );

if( !empty($wp_query->query_vars['s']) )
$pagination['add_args'] = array( 's' => get_query_var( 's' ) );

echo paginate_links( $pagination );
};

شماره صفحات رو نشون میده ولی وقتی کلیک می کنم خطای ۴۰۴ میده . لطفا راهنماییم کنید .

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختار پیوند یکتا باید دیفالت باشه

و برایب بهتر جواب گرفتن می تونید دو صفحه به نام های


archive-{post_type}.php
single-{post_type}.php

با استفاده از محتویات archive.php و single.php بسازید بجای [post_type] نام پست تایپتون رو بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم دو سوال

۱- نمیشه پیوند یکتا دیفالت نباشه ؟

۲- من archive رو درست کردم و تو قسمت فانکشن هم استفاه از آرشیو رو فعال کردم ولی اصلا صفحه آرشیو رو نیاورد و ارور ۴۰۴ داد . کار خاصی باید انجام بدم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با یک افزونه صفحه بندی کنید ببینید تغییری میکنه؟

پست تایپ با پست های معمولی در صفحه بندی تفاوتی ندارن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به جای آرشیو از قالب استفاده می کنم و اون رو به صفحه ای کا می خوام نسبت میدم . چند جا خوندم اسم صفحه با اسم پست تایپ نباید یکی باشه . برای همین اسم صفحه رو تغییر دادم و درست شد ولی فکر کنم اگه از آرشیو استفاده کنم نیازی به تغییر اسم نباشه چون خیلی جالب نیست . میشه لطفا در مورد آرشیو توضیح بدید .

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری پیشرفرض وردپرس قابلیت نمایش پست سفارشی رو داره

بهتره به همون روشی که ایمان گفت کار رو انجام بدهید

میشه از فایل آرشیو پوسته استفاده کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد زیر رو برای ایجاد پست تایپ گذاشتم . دو تا فایلی رو هم که آقا ایمان گفتن رو ایجاد کردم ولی ارور ۴۰۴ میده . اگر مثلا پست تایپ ما news باشه چه جوری می تونیم به صفحه آرشیو بریم ؟ و دیگه اینکه ربطی به پیوند یکتا نداره ؟

// Define Post Type For news
register_post_type('news', array( 'label' => 'اخبار','description' => '','public' => true,'show_ui' => true,'show_in_menu' => true,'capability_type' => 'post','hierarchical' => false,'rewrite' => array('slug' => 'news'),'query_var' => true,'exclude_from_search' => false,'supports' => array('title','editor','excerpt','trackbacks','custom-fields','comments','revisions','thumbnail','author','page-attributes',),'taxonomies' => array('category',),'labels' => array (
'name' => 'اخبار',
'singular_name' => 'خبر',
'menu_name' => 'اخبار',
'add_new' => 'افزودن خبر',
'add_new_item' => 'افزودن یک خبر تازه',
'edit' => 'ویرایش',
'edit_item' => 'ویرایش خبر',
'new_item' => 'خبر تازه',
'view' => 'نمایش خبر',
'view_item' => 'نمایش خبر',
'search_items' => 'جستجو در اخبار',
'not_found' => 'هیچ خبری پیدا نشد',
'not_found_in_trash' => 'هیچ خبری در سطل زباله پیدا نشد',
'parent' => 'والد خبر',
),) );
register_taxonomy('news_cats','news',array(
'hierarchical' => true,
'labels' => $cat_labels,
'query_var' => true,
'rewrite' => array( 'slug' => 'news-category' ),
));
register_taxonomy('news_tags','news',array(
'hierarchical' => false,
'labels' => $tag_labels,
'query_var' => true,
'rewrite' => array( 'slug' => 'news-tag' ),
));

این هم پیوند یکتا

/%category%/%post_id%

ویرایش شده در توسط mahdiar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پیوند یکتا باید دیفالت باشه

و برای news باید

archive-news.php - single-news.php را بسازید

و با


http://yoursite.com/?post_type=news

در ضمن باید پست تایپتون از آرشیبو پشتیبانی کنه

یعنی این کد در کدهای فانکشنز باشه


'has_archive' => true,

اگر نبود اضافه کنید و اگر مقدارش false بود مقدارش رو درست کنید

در انتهای این صفحه

http://codex.wordpress.org/Post_Types#Custom_Post_Types

بخش

Custom Post Type Templates

را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .