mahdiar

صفحه بندی برای پست تایپ به خصوص

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من با استفاده از فانکشن یه پست تایپ ایجاد کردم . کد زیر رو هم برای صفحه بندی قرار دادم


function pagination($prev = '«', $next = '»') {
global $wp_query, $wp_rewrite;
$wp_query->query_vars['paged'] > 1 ? $current = $wp_query->query_vars['paged'] : $current = 1;
$pagination = array(
'base' => @add_query_arg('paged','%#%'),
'format' => '',
'total' => $wp_query->max_num_pages,
'current' => $current,
'prev_text' => __($prev),
'next_text' => __($next),
'type' => 'plain'
);
if( $wp_rewrite->using_permalinks() )
$pagination['base'] = user_trailingslashit( trailingslashit( remove_query_arg( 's', get_pagenum_link( 1 ) ) ) . 'page/%#%/', 'paged' );

if( !empty($wp_query->query_vars['s']) )
$pagination['add_args'] = array( 's' => get_query_var( 's' ) );

echo paginate_links( $pagination );
};

شماره صفحات رو نشون میده ولی وقتی کلیک می کنم خطای ۴۰۴ میده . لطفا راهنماییم کنید .

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختار پیوند یکتا باید دیفالت باشه

و برایب بهتر جواب گرفتن می تونید دو صفحه به نام های


archive-{post_type}.php
single-{post_type}.php

با استفاده از محتویات archive.php و single.php بسازید بجای [post_type] نام پست تایپتون رو بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم دو سوال

۱- نمیشه پیوند یکتا دیفالت نباشه ؟

۲- من archive رو درست کردم و تو قسمت فانکشن هم استفاه از آرشیو رو فعال کردم ولی اصلا صفحه آرشیو رو نیاورد و ارور ۴۰۴ داد . کار خاصی باید انجام بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با یک افزونه صفحه بندی کنید ببینید تغییری میکنه؟

پست تایپ با پست های معمولی در صفحه بندی تفاوتی ندارن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به جای آرشیو از قالب استفاده می کنم و اون رو به صفحه ای کا می خوام نسبت میدم . چند جا خوندم اسم صفحه با اسم پست تایپ نباید یکی باشه . برای همین اسم صفحه رو تغییر دادم و درست شد ولی فکر کنم اگه از آرشیو استفاده کنم نیازی به تغییر اسم نباشه چون خیلی جالب نیست . میشه لطفا در مورد آرشیو توضیح بدید .

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری پیشرفرض وردپرس قابلیت نمایش پست سفارشی رو داره

بهتره به همون روشی که ایمان گفت کار رو انجام بدهید

میشه از فایل آرشیو پوسته استفاده کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من کد زیر رو برای ایجاد پست تایپ گذاشتم . دو تا فایلی رو هم که آقا ایمان گفتن رو ایجاد کردم ولی ارور ۴۰۴ میده . اگر مثلا پست تایپ ما news باشه چه جوری می تونیم به صفحه آرشیو بریم ؟ و دیگه اینکه ربطی به پیوند یکتا نداره ؟

// Define Post Type For news
register_post_type('news', array( 'label' => 'اخبار','description' => '','public' => true,'show_ui' => true,'show_in_menu' => true,'capability_type' => 'post','hierarchical' => false,'rewrite' => array('slug' => 'news'),'query_var' => true,'exclude_from_search' => false,'supports' => array('title','editor','excerpt','trackbacks','custom-fields','comments','revisions','thumbnail','author','page-attributes',),'taxonomies' => array('category',),'labels' => array (
'name' => 'اخبار',
'singular_name' => 'خبر',
'menu_name' => 'اخبار',
'add_new' => 'افزودن خبر',
'add_new_item' => 'افزودن یک خبر تازه',
'edit' => 'ویرایش',
'edit_item' => 'ویرایش خبر',
'new_item' => 'خبر تازه',
'view' => 'نمایش خبر',
'view_item' => 'نمایش خبر',
'search_items' => 'جستجو در اخبار',
'not_found' => 'هیچ خبری پیدا نشد',
'not_found_in_trash' => 'هیچ خبری در سطل زباله پیدا نشد',
'parent' => 'والد خبر',
),) );
register_taxonomy('news_cats','news',array(
'hierarchical' => true,
'labels' => $cat_labels,
'query_var' => true,
'rewrite' => array( 'slug' => 'news-category' ),
));
register_taxonomy('news_tags','news',array(
'hierarchical' => false,
'labels' => $tag_labels,
'query_var' => true,
'rewrite' => array( 'slug' => 'news-tag' ),
));

این هم پیوند یکتا

/%category%/%post_id%

ویرایش شده در توسط mahdiar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پیوند یکتا باید دیفالت باشه

و برای news باید

archive-news.php - single-news.php را بسازید

و با


http://yoursite.com/?post_type=news

در ضمن باید پست تایپتون از آرشیبو پشتیبانی کنه

یعنی این کد در کدهای فانکشنز باشه


'has_archive' => true,

اگر نبود اضافه کنید و اگر مقدارش false بود مقدارش رو درست کنید

در انتهای این صفحه

http://codex.wordpress.org/Post_Types#Custom_Post_Types

بخش

Custom Post Type Templates

را بخوانید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudch
      سلام دوستان
      من میخوام مطالبی رو که به صورت custom post type منتشر میکنم توی سابت نمایش داده بشه. ولی خطای 404 نشون میده. چه باید بکنم؟
      حدود دو سه روز هم هست که وقت میذارم ولی واقعا دیگه نمیدونم باید چکار کنم که محتوا رو نشونم بده؟
      کدهای زیر رو هم درون فایل functions.php قرار دادم.
      function create_post_type() { register_post_type( 'acme_product', array( 'labels' => array( 'name' => __( 'Products' ), 'singular_name' => __( 'Product' ) ), 'public' => true, 'has_archive' => true, ) ); } add_action( 'init', 'create_post_type' );  
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید