runy

اجازه از مدیر سایت برای ثبت نام

4 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

در قسمت تنظیمات نام‌نویسی این گزینه ها هست

1.نام‌نویسی غیرفعال است.

2. ممکن است حساب‌های کاربری قبلا ثبت شده باشند. ( این خیلی بی معنیه یعنی چی؟)

3.کاربرانی که به حساب کاریری خود وارد شده‌اند می‌توانند سایت‌های تازه ثبت کنند.

4.سایت‌ها و حساب‌های کاربری قابل ثبت هستند.

کدام گزینه ها از مدیر سایت برای ثبت نام اجازه میگیره؟یعنی تا مدیر تایید نکنه ثبت نام نشه

ویرایش شده در توسط runy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها بصورت تیک هستن؟ 2 و 3 رو بررسی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها بصورت تیک هستن؟ 2 و 3 رو بررسی کنید

گزینه هستن که باید یکیش را انتخاب کنم

هیچ کدام از گزینه ها از مدیر اجازه نمیگیرد

چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون از اجازه تایید عضویت توسط مدیر هستش باید افزونه نصب کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من میخوام تو قسمت فرم ثبت نام سایتم، زمانی که کاربر یوزرنیم تکراری زد ارور بده. الان زمانی که یوزر تکراری وارد شه، فیلد ایمیل زرد میشه و صفحه همونطوری میمونه و اتفاقی رخ نمیده و کاربر نمیفهمه چی شده.
      بعد میخوام قسمت ورودی رمز عبور کاربر محدودیت حداقل 6 کاراکتر ایجاد شه که در غیر این صورت ارور بده.
      فیلد ایمیل هم اخطار بده که این ایمیل قبلا ثبت نام شده. در واقع هیج اروری نمیده. و بگه که آدرس ایمیل باید معتبر باشد و در غیر این صورت ارور بده. الان هرچی بزنم ثبت نام میشه فقط نباید تکراری باشه.
      الان یه سری ارور زیر فیلد ها تعریف کردم ولی همیشه این ارور ها هست و زمانه که فیلدی اشتباه باشه بجای اینکه ارور ظاهر شه، میره.
       
      این یه سری از کدای فایل هست:
      <form method="post" id="userRegistration">
                                          <div class="form-group">
                                              <input type="hidden"  class="referer" value="<?php echo wp_get_referer() ?: get_home_url()  ?> ">
                                          </div>
                                          <?php
                                          if(function_exists('wp_nonce_field')){
                                              echo '<div class="form-group">';
                                              wp_nonce_field('user_registration_action', 'user_registration_nonce');
                                              echo '</div>';
                                          }
                                          ?>
                                          
                                          <div class="form-group">
                                              <label for="register_username" class="control-label"><?php esc_html_e('Username', Khadamaator::NAME); ?></label>
                                              <input type="text" name="register_username" id="register_username" class="form-control username" aria-describedby="register_username_help_block">
                                              <span id="username_help_block" class="help-block">نام کاربری باید لاتین باشد.</span>
                                          </div>
                                          <div class="form-group">
                                              <label for="register_password" class="control-label"><?php esc_html_e('Password', Khadamaator::NAME); ?></label>
                                              <input type="password" name="register_password" id="register_password" class="form-control password" aria-describedby="register_password_help_block">
                                              <span id="password_help_block" class="help-block">رمز عبور باید حداقل 6 کاراکتر باشد.</span>
                                          </div>
                                          <div class="form-group">
                                              <label for="register_email" class="control-label"><?php esc_html_e('Email', Khadamaator::NAME); ?></label>
                                              <input type="text" name="register_email" id="register_email" class="form-control email" aria-describedby="register_email_help_block">
                                              <span id="email_help_block" class="help-block">هر ایمیل تنها یکبار میتواند ثبت شود.</span>
                                          </div>
                                          <button type="submit" class="btn btn-sm btn-primary" data-loading-text="<i class='fa fa-spinner fa-spin '></i> در حال ارتباط" ><?php esc_html_e('Signup', Khadamaator::NAME); ?></button>
                                      </form>
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟